Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

  1. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    "Kateushan se voittaa kiimankin" sanoi iäkkäämpikin kansa jo aikojen alussa.

    Eipä se minulta ole pois jos joku jotain tekee vapaa-ajallaan ja jopa hyötyy ja säästää sillä.

    Eihän Suomessa tarvita Poliiseja kun naapurit ja kylänmiehet ja akat valvoo ja vatvovat muiden tekemiset ja tekemättäjättämiset.
     
  2. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Jospa joku tuollainen nillittäjä jää tukkimaan kaistaa kuten tänään(kin). Kuppasi sisällä varmaan puoli tuntia ja avaruusnissani oli ensimmäisenä jonossa ja ohi ei päässyt. Mikä v***u siinä on että sitä linttaa ei voida siirtää? Kerran yksille meinasi tulla tappelu kun crv:tä ei muka voinut siirtää edestä pois.

    Ekotransilta nähtävästi saa nyt 98:a.
     
  3. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Laitetaan tännekkin:
    Chevrolet fleetside 88- uudempiin pitkälavaisiin uusia tankkeja hyllyssä.
    Myyn joko orkkiksena tai myös venäjänrahtari modauksella jolloin tankkaustilavuus vajaa 170 litraa, eikä ongelmaa rajalla. H.250,-
    Myös asennettuna.
     
  4. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Onko nuilla rahanvaihtajilla kaikilla sama kurssi?
    Niiralassa tuntuu moni vaihtavan siinä tienvarren kädenheiluttajan luona ja osa Hirsitalossa. Ite oon Rigori kaupassa vaihtanut.
    Lienekkö suuret erot kursseissa? Ja mitenkä eroa jos tullissa vaihtaa...
     
  5. fudge85

    fudge85 Gearhead

    Anteeksi tyhmyyteni mutta miksi joku vaihtaa rahaa? Eikö käy kortti?
    Ainakin täälä pohjoisessa Lotassa käy ihan normi kortti ja voi maksaa debit puolella ja hyvin pelaa.. Eikä tarvi haisevia rupliskoja kantaa..
     
  6. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    käy kortit mut jotkut on senteistä tarkempia kuin toiset,itse maksan kortilla ei tarvii turhia pysähdellä.
     
  7. fudge85

    fudge85 Gearhead

    aaaaa.. nyt oli sentin venytys viikon :) :) siwa on aina lähellä.. Kortilla ostan tupakit kun menee parhaiten, sen päivän kurssilla.... Bensat east oilin kortilla, toimii aina!
     
  8. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Ei ole tullut ainakaan vielä käytyä hakemassa Venäjältä Bensaa...Ei kyl ole viisumiakaan tullu hommattua :odroll: ....Se viisumivapaus sais kyllä toteutua vaikka HETI...Niin vois alkaa ajelemaan rajan yli,ja takaisin :-?
     
  9. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mä toivon ettei sitä vapautta tule,mielummin maksan viisumin.
     
  10. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Joo ei h****tissä mitään viisumivapauksia. Menee reisille koko homma, kaikki nistit ja huorat pyyhkäsee suomeen ja tankille turha mennä kun porukkaa niin paljon rajalla.
     
  11. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Mulla on niin harvoin tilipäivämahollisuus niin ei oo kortteja. Visa-electron ja S-etukortti taitaa olla ainuita :oops: Ei taija niillä hyötyä mittää :(
     
  12. fudge85

    fudge85 Gearhead

    electron pelaa myös rajan takana.. menee suoraan pankkitililtä. pari vuotta sitten onnistu jopa käteisen nostaminen venäjällä elecronilla.. sedu kortilla voi pyyhkiä P******ä .. hehe
     
  13. 55mile

    55mile 3rd gear

    niin se mahdollinen viisumivapaushan koskee vain venäläisiä! ei suomalaisten viisumivapaudesta olla puhuttu sanallakaan.
     
  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    Niin olen arvellutkin.Ryssät saa aina vapauksia ja me kekkosslovakiasta myötäillään niitä AINA! :mad: :mad:
     
  15. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    tulee mieleen se biisi vilperin perikunnalta: tervetuloa länteen andrei...

    ei toi oikeesti kyllä toimisi, jos puhutaan vielä harmaan talouden torjumisesta jne. paljonko rajalle tarvitaan lisää porukkaa töihin? saadaanko siitä muutakuin harmia että pienituloisimmatkin tulevat tälle puolen rajaa? rahaa ne ei kyllä taida tuoda. tulee mieleen vastakaupat, kun tuo forttumikin sai tehdä vennäälle voimalaitoksen, niin mahtoikohan toi ehdotus olla samassa kahvipöydässä...
     
  16. palontie

    palontie Double Gearhead

    Se on vaan niin helvetin järkyttävää miten me toimitaan venäläisten suhteen.Se on nöyryyttävää.Ryssätulli ihmiset on töykeitä ja auta armias jos rupeet niitten edessä pullistelemaan!Suomalaiset rajavartijalampaat rajalla niitä päästää läpi harvalla seulalla.Mä en pidä minään noita puomilla olevia rajamiehiä,onkohan noita rajalinjoja väijyvillä miehillä koirien kanssa parempi taksa?
     
  17. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Onko Svetossa ollut nyt jonoa? Taksikuski sanoi että siellä on päivitetty taas ohjelmistoa ja sen piti aiheuttaa jonoa. Niiralassa oli ainakin mennessä hidasta autolappujen setvintä.
     
  18. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Lieneekö nyt päivitetty Värtsilässä kun tökki niin saatanasti. Melkein 2 tuntia takaisin päin 300m jonossa. Kulkijoita ei juuri lainkaan ja silti tuollainen jono.
     
  19. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Kävin ke-to yönä Nuijamaan kautta ja siellä ainakin kaikki tiedot kirjotettiin koneelle uudestaan. Tuli takapäin n. klo 02.30 ja viel oli jonoa menopuolella.
     
  20. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Oli kuulemma ollut tasoristeykselle asti jonoa sunnuntaina illalla elikkä melko lailla kilometrin.
     

Kerro tästä muillekin!