Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

 1. T.hilter

  T.hilter 3rd gear

  Puolentoista tonnin säästön antaa tuo laskuri. Se ei tietysti huomioi sitä että kun lähellä rajaa asuu tuttuja joiden luona tulee käytyä.
   
 2. MustangGT

  MustangGT Gearhead

  [​IMG]
  Klikkaa kuvaa isommaksi
   
 3. MustangGT

  MustangGT Gearhead

 4. MustangGT

  MustangGT Gearhead

 5. rampleri

  rampleri 3rd gear

  Mites nää liittyy aiheeseen; bensaa venäjältä?
  No, onha siel aina ollu torttua tarjolla tankkaajillekkin.
   
 6. MustangGT

  MustangGT Gearhead

  Voi anteeksi. Rampleri. Tuossa aikasemmin oli pyyntöä että kiva nähdä hinta kuvia. pistin hiukopalan hintoja tankkireissulla. Ottaako pattiin. Voisin laittaa varaosa ym tietoutta mutta jos se rassaa... antaa olla... mikä riepoo? Rampleri
   
 7. rampleri

  rampleri 3rd gear

  Musse taitaa olla aika herkällä käyvä...
   
 8. palontie

  palontie Double Gearhead

  Taas oli mafiosot keräämässä tankkaajilta sakkoja pelkästään tankkaavilta.Piti käydä kahvilla kostamuksessa jottei sakkoja tullut.Lisäksi tietokoneet niillä tökki TAAS!
   
 9. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  mustangi,mistä kaupasta noi hiukopala kuvat on
   
 10. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Kolmasjan tuo.
   
 11. DIE KYHE

  DIE KYHE 1st gear

  Missä on värtsilässä lähin autotarvike liike?
   
 12. rampleri

  rampleri 3rd gear

  Sortavalaan tarvii mennä. Siellä AD. Suunnilleen samat tavarat saa kuin suomestakin, tosin paljon edullisemmin.
  Tilaamaan tosin joutuu, ei kovin laaja varasto paikanpäällä.
  Kannattaa käydä juttelemassa, jatkossa tilaukset hoituvat sähköpostilla.
  Tässäkin tietysti kannattaa muistaa tullirajat.
   
 13. Pöhö-Andrei

  Pöhö-Andrei 1st gear

  Värtsilän kylällä on autotarvikekauppa, mutta keskittynyt lähinnä ladan osiin. Jotain yleistarviketta kuten tulppia öljyjä, rälläkän laikkoja jne sieltä löytyy yllättävänkin hyvin. Sijaitsee ihan kylän keskustastassa, sillan yli ajettua ja sen pienen mäen ylösnoustua pitää kääntyä oikealle ennen pankkia tien päässä ruokakauppa. Varaosakauppa jaa siihen oikealle sen kerrostalon alakertaan. Kyltit on venäjäksi autovaraosia, löytyy suhteellisen helposti. Jokunen aika sitten oli pieni autotarvikeputka siinä kolmas plussan vastapäätä tien toisella puolella mutta se taisi kyykätä aika nopeasti. Sortavalasta sitten löytyy useampiakin kauppoja mm tuo aiemmin mainittu AD.
   
 14. Ranex

  Ranex 3rd gear

  Missäs se AD on? ennen oli Hepomarketin talossa tosin "takapuolelta" pitimännä sissään. Jokun AD:n viitan olin näkeväni Sortavalassa kun ajo Käkisalmeen päin vasemalla ennen autopesulaa ja huoltoasemaan jonka vastapäätä on parikin varaosaputkaa
   
 15. MustangGT

  MustangGT Gearhead

 16. PRedcock

  PRedcock 1st gear

  Onko vakiotankkaajilla kokemuksia, millainen kanisteri on toimiva? Myös kokemukset huonoista kanistereista otetaan vastaan. Palstalta olin lukevinani, että naapurin puolella pitäisi käyttää metallista kanisteria. Pitäneekö paikkansa? Kaakkois-Suomessa tulee liikuttua, joten kokemukset täältä etenkin tervetulleita(tullivirkailijoiden linja).
   
 17. palontie

  palontie Double Gearhead

  Mulla on muovisia ollut aina käytössä.Nykyään käytössä 25ltr kannuja jotka on paksua muovia ja isot ja vahvat jengat eikä vuoda.Myös puuilosta ostettu n.15ltr musta kannu kaatonokalla on ollut hyvä,muistaakseni plastek nimellä myydään.Paljon myydään paskaa jotka vuotaa.Yleensä jos löytyy vanhoja muovi kanistereita monen vuoden takaa on hyviä,ennen sentään panostettiin laatuun
   
 18. Catiska

  Catiska Gearhead

  Meillä isohko kuusikulmainen, paksua mustaa muovia ja tiivis. Ainoa "huono" puoli on että tuollaisesta on aika vaikea arvioida paljonko siellä on polttoainetta sisällä...
   
 19. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Peltiset kannut on musta ainakin hanurista ja vanhemmiten vuotaa.

  Jopa lasinpesunestekannut kestäneet vuosia vaikka tosi ohuita, paksut vanhat muovikannut jees just noi 20-25litran. Tuosta isommat jo vähän vittumaisia käsitellä ja kaadella.
   
 20. HV

  HV Gearhead

  Sortavalasta piti ostaa 5 kg kela 0,8 mm lankaa hitsauskoneseen 660 ruplaa ( noin 10 €,) oli vähä venäjää ja sitten englantia sitä enemmän paketissa länsimaista ilmeisesti. Viemeriputken osat 110 mm on näköjään länsimaistatuotantoa 1/2 suomen hinnoista, niitäkin piti ostaa halliin. Pientarvikkeet pakkelilastat, pienet teräsharjapaketit, vähä paremman oloiset pensselit 1/4-1/3 suomen hinnoista. Saranoita pintamallisia, vanhantyylisiä isoja, piti ostaa puuliiterin oveen ja yhteen toiseen ulkorakenukseen euroina 1,5-2,5, ne oli melko edullisia. Värtsilässä parturi 400 ruplaa ( noin 6 €)
   

Kerro tästä muillekin!