Bensan loppuminen...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ruumis, 28.8.2005.

  1. PARTNER

    PARTNER 1st gear

  2. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    hohoo

    Esso, Bankok Di 0.395
    :eek:
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Se pitää kuitenkin ottaa huomioon ettei tossa taulukossa oo huomioitu paikallista tulotasoa eli monessa noista halvan hinnan maista jengi tekee myös aika pienellä liksalla töitä. Vaan onhan siellä poikkeuksiakin, vaikkapa Usa ja Känädä. Aika kivat on noi bensahinnat vielä Pohjois-Ameriikassa :wink:
     
  4. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    eli meillä on varaa maksaa tuota ryöstöhintaa :rotfl:
     
  5. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Venezuela: 0,03 USD / litra
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Se on nykyhinnoilla unohdettava Etelän matkoilta tullessa viinantuonti ja alettava tuomaan tuliaisina bensapulloja :rotfl:
    Ja Tax Free bensamyymälät Ruotsin laivoillekin :wink:
     
  7. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Kesällä eräs lehtikirjoitus kertoi pumpatun öljymäärän täyttävän seuraavan kokoisen laatikon 5km kertaa 5km pohja ala ja korkeus 7km siis tollainen määrä aikojen alusta olis raaka öljyä pumpattu ja päivätuotannoksi viime vuonna 80milj tynnyriä josta päivittäiseen käyttöön olis mennyt 79.8 milj tynnyriä.
    Huimia määriä ja että sitä vaan vielä riittää.
     
  8. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    No mutta onneksi sitä bensaa vielä saa lähimmältä huoltikselta vaikka kallista onkin :odroll:
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eikä oo :soosoo: Pikupillakin pääs eilen illalla Kouvolasta Kausalaan ja takas kun tankkas vaan 40 eurolla. Ja siitähän tuli matkaa yhteensä noin 50 km eli bensakulut jäi alle euroon per kilometri :rotfl: Tosin matkavauhtina oli pidettävä vaan taloudellista tasaista 80 km/h :odroll:
     
  10. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    kiinnostuneet katsokaa tänään mtv3 doc aiheena viimeinenpisara,kertoo öljyvarojen ehtymisestä ja siitä kuinka tänä päivänä kulutetaan enempi öljyä kuin tuotetaan.
     
  11. Destroyers

    Destroyers 1st gear

    Rupee pikku hiljaa vituttamaan tää kun kaikissa medioissa toitotetaan tota öljyn loppumista ja sitä että sitten ollaan pulassa. Millä ajetaan vety autolla, sähköautolla...jne paskaa......

    Vittu, olemassa olevalla tekniikalla voidaan jatkaa ajamista, kun vaan pitäs Suomen valtiovallankin tajuta ruveta pikkuhiljaa kannattamaan vaihtoehtoisia polttoaineita, ennen kuin paska on housussa.

    Biodiisseliä, etanolia etc.....

    Luulis perkele Suomeenkin tulevan uusia tyäpaikkoja ym kun ruvettas polttoaineissa mahdollisimman oma varaisiksi.
    Verohelpotukset karkaa ulkomaille sen takia ei helpoteta biopolttoaineiden markkinoille tuloa ja paskat.......


    Enkä muuten ole mikään viherpipertäjä, mutta kyllähän tuo meidän ainutkertainen luontokin on aika tärkeää.
    Suomi suojelee luontoa vain jos siitä saa tarpeeksi verotuloja.

    Onneksi on venäjä niin voi törsätä bensaa vielä kaikessa rauhassa kohtuu hintaan.
     
  12. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Ihan oikeiin, Destoyer, olen aika tarkkaan samaa mieltä!
     
  13. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    eikös eu ole säätänyt jonkun pykälän että biodieseliä pitäis olla sen ja sen verran käytössä suhteessa normi dieseliin vai miten se meni? eipä ole ainakaan yleisessä myynnissä näkynyt bionaftaa vielä, kuinkahan tuo 350 kakeltaisi jos kippaan nakkikiskan paistorasvat tankkiin :lol:
     
  14. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Itse suosisin biodiiseliä ja kaverillakin on sen sortin maatila että voisi muuttaa tuotannon niin että sivutuotteena kaveri + 10 kaveria sais vuoden löpöt ja SIVUTUOTTEENA! Perkeleen verot :argue:
     
  15. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Tänne varkauteen puuhataan storaenson sellukeitto prosessin yhteyteen etanolin valmistus laitosta ,massanvalmistus prosessissa syntyy siihen tarvittavia tarveaineita ,hanke on vasta aluillaan joten ei ole täysin 100%varmaa.
    Itse valmistin nuorempana omalla prosesilla polttainetta,mutta ei sillä raaskinnu ajaa tuli käytettyä muutoin,kuten entis ajan sellunkeittäjät joivat ns tikkuviinaa joka tuli keiton sivutuotteena.
     
  16. V.Kutvonen

    V.Kutvonen 1st gear

    Bensa loppuu

    Taidan muuttaa Varkauteen.Tosin siltä suunnalta tullu kateltua taloja jo muutenkin.Kun pensa loppuu niin auto joutaa pukille ja ite joutaa juomaan vaikka tuota tikkusta.
     
  17. napa

    napa 3rd gear

    oli masentavaa katsottavaa tuo mtv3:n ohjelma :-?
     
  18. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    [​IMG]

    Ja hauskaa oli tuota tehdessä :rotfl:
     
  19. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Kovaa on busines tuolla tasolla mutta kyllä sitä tulee ihan vakavastikin ajateltua mitä tulevaisuus tuo tullessaaan energian suhteen.
    Useissa dokumenteissa näytetään aina autoja suurinakuluttajina,mutta on sotateollisuus ja käydyt sodat verottaneet energia varoja kohtuuttomasti sekä ,sitä yhden epsanjan lomalennon kerosiini määrällä lämmittäis monta tönöä peräpohjolassa.
     
  20. MiLe

    MiLe 1st gear

    Näinhän se menee, MTV doc oli jonkinlaista propagandaa ei kai se öljy ihan vielä lopu. Jos niin aattelee mistä se on tullut...eikö sitä tuu kokoajan lisää. Ehkä silti pumputaan enemmän kun maapallo ehtii ´tuottaa´. Jos joku pellepeloton keksii Suomessa jonkun korvaavan ekopolttoaineen niin kiitoksena saa viisinkertaisen dieselveron... pelle touhua nämä ministerien selitykset. Joku sanoi että luontoakin suojellaan jos siitä voi verottaa, olen samaa mieltä. Ja jos edes puolet liikenteestä veroina kerätyistä rahoista siirrettäisiin takaisin ei tarttis ajaa hiekkatietä missään päin suomea. Sitten tulee sosiaaliturvat ym huumehörhöparantolat, rajoilta takavarikoidut huumeet R-kioskiin vapaaseen jakoon, parit OD:t ja voilá ei hoitokuluja hörhöistä ja mankkakin pysyis autossa paikallaan. BTW. D tuossa tarkoittaa dose ei drive....:)
     

Kerro tästä muillekin!