Bensapumppu tankkiin, mistä liittimet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Traveler, 14.8.2010.

 1. Traveler

  Traveler 3rd gear

  Eli sellaiset, joilla virran voi tuoda tankin sisään.
   
 2. Aako

  Aako 1st gear

  Ihan tavan liittimiähän noissa on käytetty, sellainen eristämätön, juotettava malli paras
   
 3. Traveler

  Traveler 3rd gear

  Eli juotan sen tankin ulkopuolelle ja se hyppää siitä pumppuun...
  Tankissa ei siis ole ollut pumppua ennestään, liittimet on vain polttoaine-
  mittarille.
   
 4. PauliP

  PauliP 1st gear

  TI-sovellus jos ei valmiita löydy:
  Kaksi ruuvin alle kiinnitettävää urospuoleista lattaliitintä (noin 4-5 mm reikä ruuville) ja ruuveille sopivat reilukokoiset nylon aluslevyt 3kpl.
  Poraat ruuville reilukokoisen reiän ja leikkaat nylon aluslevystä reikään mahtuvan sopivankokoisen eristerenkaan. Kokoat seuraavasti vaikkapa ulkopuolelta lukien;
  Ruuvi - lattaliitin - metallinen aluslevy - nylon aluslevy - reikään mahtuva nylon aluslevy (eriste) - tankin yhdyslaitteen reikä (tai tankin reikä). Toiselle puolelle; nylon aluslevy - metallinen aluslevy - lattaliitin - nylock-mutteri (tai tuplamutterilukitus).
  Sama juttu toiselle liittimelle, ellei pumppu toimi suoraan miinuksen maadoituksella. Jos toimii miinusmaadoituksella, niin tankille kunnon maadoituskaapeli.
  Ite käyttäisin menssinkisiä ruuveja, aluslevyjä ja muttereita tuplamutterilukitus). Näitä ja nylonaluslevyjä varmaan saa tilattua ruuvikaupasta.
   
 5. Traveler

  Traveler 3rd gear

  Luulisi että joku tekisi valmiita liittimiä, muttei maailma taida ollakkaan
  vielä valmis :eek:
  Täytynee kokeilla tuota Paulin ehdotusta, tai porata vain + johtoa huomattavasti isompi reikä ja liimata johdin epoksilla.
   

Kerro tästä muillekin!