Bensapumpun kalvo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja markoyt, 7.12.2018.

  1. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Minkälaisesta kumista tekisin kalvon mekaaniseen pumppuun....laittaisin mielellään orggis 50-luvun pumpun .....mistä sais ja minkälaista kumia pitäis olla halkaisija n 80mm
     
  2. jänis2

    jänis2 3rd gear

    Kysyttiin kaverin kans joskus 90-luvulla varaosaliikkeestä samaa asiaa ja ne anto jonkun mersun irtokalvon. Siitä leikeltiin sopiva.
     
  3. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Siinäpä tosiaan yksi vaihtoehto.
     
  4. -tl-

    -tl- Gearhead

  5. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Etralta myivät punaista kalvokumia, joka on kuulemma tuohon tarkoitukseen. Ei ollut edes kovin pahan hintaista. On se nyt pari vuotta siellä ainakin kestänyt. Laitoin kolminkertaisena, kuten alkuperäinenkin kalvo oli.
     

Kerro tästä muillekin!