Big Chevy Weekend 90-luvulla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Jummijammi, 16.5.2021.

  1. Jummijammi

    Jummijammi 2nd gear

    Vanhassa V8ssa oli juttua Big Chevy Weekendistä ja Street&Race mainosti tapahtumaa myös ahkerasti.
    Onkohan täällä paikalla olleita jotka voisivat vähän raottaa mitä tuolla oli meininki ja tietysti kuvatkin kiinnostaa menneiltä ajoilta!
     
  2. max

    max Double Gearhead

    Chevys Only Speedshoppi Tuusulasta oli näitä karkeloita järkkäämässä.
    Kerran ainakin aloitettiin Alastarossa kiihdyttelyllä(Vuokrattiin omaan käyttöön) ja sen jälkeen homma jatkui ryyppäämisellä leirintäalueellä.

    No,ainoana ei Chevynä oli mukana Ford Racingin Pro Stock Thunderbird testaamassa,ja oli hyvin lähellä että eivät kaataneet sitä,sillä kennojen jälkeen se meni jo vahvasti kahden renkaan varassa ja vikuria oli sen meno.
     
    Muokattu: 16.5.2021
    Jummijammi tykkää tästä.
  3. Jummijammi

    Jummijammi 2nd gear

    No niin alkoihan sitä tietoa löytyä! Eipä guuglen kautta löytynyt yhtään kuvia ko tapahtumiin ja Chevys Onlylla vielä vähemmän.
    Eli mukana oli pääosin nykyisin Gm Cruisersin entiset alajaostot: impala club jne
     
  4. max

    max Double Gearhead

    Juu,ja Tuusulan hulttioporukka oli vahvasti mukana (Recyclers).
     
    462857 tykkää tästä.
  5. impala67

    impala67 Double Gearhead

    ja aikakaudelle kiitos, tuolloin ei kaikilla ollut tallennusvälineitä koko ajan saamaksessa. nuo oli huippuhauskoja meettejä, kaikkine asiaankuuluvine kohelluksineen. Näitä oli siis joka vuosi, ja perinnettä jatkaa gm cruisers summer meet- tapahtuma, vaikkei niihin ole enää valitettavasti varttimailihupailua liittynyt.
    (edit; aiemmin BCW oli aina ennen juhannusta kesäkuun alussa, näköjään tänä vuonna kesämeetti on siirretty loppukesälle 31.7.- lähde:www.gm-cruisers.fi)
     
    Muokattu: 19.5.2021
  6. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Muutaman kerran tuli käytyä noissa kinkereissä Motoparkissa ja Kalajoella. Motoparkissa kerran kisattiin 67 letukoilla; mulla biscayne ja kaverilla caprice, molemmat 283cid ja pg. Ei ollut huikeaa vauhdin hurmaa, hävisin kun kävi vaan 7 pytyllä (yhdessä oli tulppa karstoittunut tukkoon :p ) ajat oli vissiin jotain alle 20 sek. Kalajoella oli joku oululainen kisatiimi testaamassa, illalla niillä oli leirillä pontikkaa tarjolla... Finnish Impala Clubin ja myöhemmin GM-cruisersin jäsen olen vissiin ollut vuodesta -91 tai -92.o_O
     
    impala67 tykkää tästä.
  7. Kemikaaliali

    Kemikaaliali 1st gear

    Motoparkissa olin itse mukana. Autona oli silloin -55 Chevy, musta-valkoinen ruutukatolla.
     
  8. Jummijammi

    Jummijammi 2nd gear

    Laittakaa kuvia jos jollain on jäänyt talteen, näkee vähän ajan henkeä ja mitä kalustoa siellä on ollut liikenteessä!
     
  9. K.S

    K.S Gearhead

    Jep, jokunen kerta tuli oltua, Motoparkissa ja Alastarolla ja muistaakseni oli Great late Chevys, Classic Chevys, Club Corvette of Finland ja vielä Novat ja kaikki sulassa sovussa.
    Riivattiin vartilla ja illallan kännättiin leirintäalueella! Hauskaa oli :)
     
    impala67 ja three hundred tykkäävät tästä.
  10. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Muutaman kerran taisin käydä kavereiden kanssa.Hell Air 4d -64 letukalla mentiin ainakin Motoparkkiin joskus.Ihan kivat hipat ,vaikka itse "vääräuskoinen" olenkin:).
     
  11. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Hell Air Lappeenranta 01.09.2015

    [​IMG] [​IMG]
     
    esmi tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!