BIG WHEELS 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja HT, 21.4.2008.

 1. HT

  HT Gearhead

  Tälle ei vielä liene omaa topiccia, en ainakaan löytänyt...

  Ja se sunnuntai ja kiihdytyshän se eniten kiinnostaa. Liekö tänä vuonna luvassa? :D
   
 2. USA Car Club ry

  USA Car Club ry Gearhead

  [​IMG]

  Tämän vuoden ohjelma noudattelee pitkälti perinteitä, kuten oheisesta julisteesta voi päätellä.

  Sunnuntain kiihdytystapahtumahan on ollut RADALLE.comin järjestämä ja tänä vuonna heidän tapahtumansa on eri aikaan Big Wheelsin kanssa eli sunnuntaina 20.7. ei ole kiihdytystapahtumaa Motoparkissa, vaan Big Wheelsin ohjelmatarjonta käsittää vain Jäppilän Kievarille suuntautuvan BBQ RUN -retkeilyajon.

  Uutuutena olemme järjestäneet perjantaille enemmän ohjelmaa yleisön toiveiden mukaisesti. Cruising on rastiajotyyppinen eli osallistujien kesken kisaillaan reittiin liittyvissä kysymyksissä ja cruising starttaa torilta perjantaina klo 19:30 ja kiertelee kaupungissa ja lähiseudulla. Perjantaille on tarjolla myös klubi-ilta Hotelli Savonsolmussa, jossa southern rockia tarjoilee Greedy Pig. Wanhoilla Weturitalleilla esiintyy samaan aikaan Yölintu.

  Lauantain päiväohjelma päättyy perinteisesti cruising-paraatiin vanhalla tutulla reitillä ja iltabailuissa on entistä enemmän kansainvälistä väriä, kun brittiläinen Cathouse Creepers heittää kesän ainoa suomikeikkansa ja saa seurakseen belgialaisen Runnin' Wildin kotimaisen Jumpin Low Down Dudesin lisäksi. Illan levymusiikista vastaa viimevuotiseen tapaan DJ Mr. Brown.
   
 3. HT

  HT Gearhead

  No höh. :cry:

  Ei taida tälle kesälle löytyä sitten motoparkista kiihdytysmahdollisuutta "kadunmiehelle". Ja muualle kun on liian pitkä matka. Toivottavasti ensi kesänä taas on...
   
 4. Ct

  Ct 1st gear

 5. HT

  HT Gearhead

  Liekkö noissa tapahtumissa varttimailimahdollisuutta?
   
 6. Ct

  Ct 1st gear

  hyvä kysymys... mahtaisko joku tietää?
   
 7. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Akinaattori oli taannoin yhteyksissä tapahtuman tiimoilta ja ainakin silloin sellainen käsitys jäi, että heinäkuun alun RADALLE.com -tapahtumassa olisi jonkinlaista kiihdytysmahdollisuutta, mutta sen tarkempaa tietoa ei meillä ole tarjolla, varmasti RADALLE.comilta asiaa voisi tiedustella mutta tokkopa sielläkään vielä tarkempaa tietoa on tarjolla.
   
 8. Ct

  Ct 1st gear

  Kiitos Heikki tiedosta. Seurataan tilannetta.
   
 9. HT

  HT Gearhead

  Kysyin RADALLE:COM:in tapahtumavastaavalta sähköpostilla kiihdytysmahdollisuudesta ko. tapahtumassa. Ei ole vastausta kuulunut...
  Odotellaan. Informoin tänne sitten kun jotain kuuluu.
   
 10. Ct

  Ct 1st gear

  Hyvä juttu, odotellaan vastausta.
   
 11. HT

  HT Gearhead

  Ja vastaus tuli:

  "Sunnuntaina 6.7. on kiihdytyspäivä.
  Lisätietoa Motoparkista ja aikatauluista piakkoin RADALLE.comin
  uutisissa."

  Erittäin hieno homma!
   
 12. Ct

  Ct 1st gear

  Hyvä Hyvä! Pitää vaan toivoa, että auto on vielä silloin nipussa ja Motoparkissa olis pouta. :D
   
 13. USA Car Club ry

  USA Car Club ry Gearhead

  Kannattaa vielä varmistaa että kiihdytyspäivä tarkoittaa Motoparkin varttimaililla ajamista eikä sitä varikkoasfalttia, jossa joskus on RADALLE.com kiihdytystä järjestetty ja lisäksi varmistaa, että paikalla on myös ajanotto.

  Ilmeisesti Big Wheels on muutoin ihan turha tapahtuma kun sitä ei kukaan kommentoi tuon kiihdytyksen lisäksi ;)
   
 14. idiot

  idiot Gearhead

  :poff:
   
 15. HT

  HT Gearhead

  Tai sitten varttimaili on ÄÄRIMMÄISEN tärkeä osa tapahtumaa ja pitäisi kaikin keinoin säilyttää mukana siinä, koska monena vuonna se on ollut koko itäsuomen ainut kadunmiehen varttimailitapahtuma.
  Itse maksaisin vaikka suurempaa osallistumismaksua, jos sen järjestäminen on rahasta kiinni.
   
 16. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Oikaistaan sen verran, että kihdytyspäivä ei ole koskaan ollut osa Big Wheelsiä eikä meillä ole ollut sen järjestelyjen kanssa mitään tekemistä.

  RADALLE.comin oma tapahtuma on vaan osunut aina samalle viikonlopulle ja sen johdosta he ovat sunnuntaina panostaneet tavallisia RADALLE.com -tapahtumia enemmän kiihdytyspuoleen. Nyt siis RADALLE.comin Motoparkin viikonlopputapahtuma ja Big Wheels ovat eri aikaan.

  Big Wheels on ilmaistapahtuma ja RADALLE.comin sunnuntaiset osallistumis- ja pääsymaksut ovat siis heidän omia juttujaan ja varmasti nykyiset maksut ovat olleet riittäviä kun kerta jälleen tapahtumaa järjestävät :)

  Toki sunnuntain kiihdytyspäivä olisi kiva Big Wheelsinkin yhteydessä, mutta koska RADALLE.com järjestää oman tapahtumansa paria viikkoa aiemmin niin se ei tänä vuonna osu kohdilleen eikä meillä ei riitä resursseja oman kiihdytyspäivän järjestämiseen, koska omia ajanottolaitteita ei ole ollut käytössä 2001 jälkeen ja muutenkin pieni talkooporukkamme on jo lauantain kokoontumisajon suhteen tiukilla.

  Se on totta, että Itä-Suomessa on kadunmiehen kiihdytyspäivien suhteen tyhjiö, mutta sen täyttämiseen tarvittaisiin runsaasti talkooväkeä, sponsoreita sekä suorituspaikka, koska Motoparkin vapaat ajankohdat ovat tiukassa. Lisäksi arki-illan ajoissa törmätään laiteongelmaan, koska UCC ry:n vanhat ajanottokamat vaatisivat remonttia jotta ne saataisiin toimintaan ja Riverside Timersin ajanottotiimin kärrääminen Salosta Savoon arki-illan ajojen vuoksi aikalailla mahdoton yhtälö.
   
 17. HT

  HT Gearhead

  Jaa? Siitä vaan ajattelin, että se jollain lailla kuuluisi Big Wheelsien ohjelmaan kun tapahtuman nettisivuilla on ollut ainakin parina vuonna seuraava teksti: "Sunnuntain ohjelma jakautuu kahteen eri teemaan: cruisailu ja kiihdytys." Ja lukee muuten tämän vuodenkin kohdalla...

  http://www.bigwheels.info/
   
 18. Ct

  Ct 1st gear

  Ei todellakaan oo! Nyt vaan sattui tää meidän mielenkiinto kohdistumaan tuonne kiihdytys mahdollisuuteen. Muusta tarjonnasta ainakin itteä kiinnostaa aina niin loistava seura.
   
 19. sixkasix

  sixkasix Gearhead

  Se on niin ittestään selvää että Big Wheels ja Pieksämäki kuuuluu Suomen kesään.
  Ei sitä voi jättää osallistumatta.
  Ihan unohtaa hehkuttaa siitä muille :D
   
 20. cam68

  cam68 1st gear

  nyt kun autokin on ekaa kesää ajossa ja tuntuu jopa toimivan olis tarkoitus ilmaantua Pieksämäelle tapahtumaan.. muutaman vuoden jo rakentelu aikana seuraillut ja miettinyt mikä olis hyvä tapahtuma ja kohtuu matkan päässä niin kyllä sen verran kehuja olen big wheelsistä kuullut et sinne siis..
  vaikka bensaa palaa mut palaahan sitä lyhyemmälläkin matkalla ja ei tuo n.200km ole paha..
  toki olis tarkoitus käydä myös tuola motoparkissa kokeilemassa camaron suorituskykyä ja muutenkin ekaa kertaa varttia..

  PS.ct kuulin huhuja et sulla olis camaro myynnissä?? :eek: milläs sit meinasit ajaa.. eikös sitä pitänyt lähteä koittamaan kumpi se on kovempi 1gen vai 2gen :D
   

Kerro tästä muillekin!