BIG WHEELS 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja HT, 21.4.2008.

  1. TiGGer

    TiGGer 1st gear

    Pieksämäki alkaa hiljentyä juuri tällä hetkellä taas vuodeksi. Henkilökohtaisesti vuoden odotetuin viikonloppu on takana ja se oli aivan mahtava. Kiitokset teille kaikille tapahtumavieraille! Vuoden ajan "rukoiltu" sää saapui niin hienona, ettei koko kesänä ole tainnut näillä leveysasteilla olla ainakaan. Joten taidan aloittaa taas säämiehen palvomisen ensi vuodeksi jo nyt;)
    Talkoolaiset olivat ahkeria ja innokkaita. Jokainen Big Wheelsin eteen tehty työpanos on kullan arvoinen. Tapahtumaa oli tekemässä muuten lauantaina noin 40 talkoolaista Kittiilä - Helsinki akselilta. Iso kiitos myös teille! Aamulla jututettu poliisi setäkin oli erittäin tyytyväinen menoon ja toivoi yhtä helppoja asiakkaita Pieksämäelle lisää!

    Mutta nyt nukkumaan viime viikkoisia unia!

    EDIT:

    ... eikun meillä alkaakin ensi vuoden suunnittelu puolen tunnin päästä. No illalla sit nukutaan.
     
  2. Peevo

    Peevo 1st gear

    Elekee siirtäkö tapahtumaa minnekkään, Pieksämäki on justiisa oikee paikka tuolle. Sopii ihan niinkun postinjakaja äeteeseen.. :) Männöö eräs kesän parhaimmista tapahtumista v*tuiks jos sitä alkaa muuttelemaan.. Sorsakosken Topin vois yrittää saaha keikkailemaan veturitalleille niin ei välttämättä ite tarvihteis lauleskella auton kontilla sitä.. :oops: Niin joo ja manuaalinen liikenteenvalvonta kyllä aiheutti melkein akuutin housuihin kusemisen elikkäs hihityskohtauksen.. :rotfl:
     
  3. idiot

    idiot Gearhead

    huh huh! vielä henki pihössöö :lol:
    Oli kyllä aivan huippu reissu! Tällä kertoo ei tullu
    eksyttyä ollenkaan talleille kahtelammaan bändejä,
    vaan meuhkattiin omassa leirissä ja ruisailtiin!
    Oli kyllä aivan loistava reissu!!!!!!!!

    Ens vuonna tuas uuvestaan :wink:
     
  4. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Niin, tuon kunigas alkoholin kanssa kannattaa olla varovainen ja aloittaa se tipottelu ehkä vasta cruisingin jälkeen. Järjestäjäthän ovat järjestäneet hyvät iltapippalot joten halukkailla jotka haluavat itsensä myrkyttää on siihen kyllä järjestetty mahdollisuus valvotuissa olosuhteissa ja siihen suunnitellussa ympäristössä.

    Cruisingreitin varrelle oli tosiaan tullut paljon paikkakuntalaisia ja esim. lapsia "moi"kyltteineen ja vilkuttamaan. Tämä sai ainakin vanhan harrastajan sydämmen lämpenemään.
    Päinvastaisen reaktion taasen sai edessä oleva vaalea Crysy jonka ikkunoiden ulkopuolella roikkui 2 jannua, kaljapullot auton katolla ja käsissä he tervehtivät takaisin ja vonkailivat nuorempia naisia.
    Perässä seurasi punainen tulilintu yritti ulvottaa rengasta joka risteyksessä mutta tehoreservien vähyys onneksi rajoitti onnistumisen vain yhteen naurettavaan burnisyritykseen. Jannutkin älysivät tulla jossain vaiheessa autonsa sisätiloihin.
    Joiltain aina jää ne aivot kotituvan naulakkoon kun reissuun lähdetään.
     
  5. vespa68

    vespa68 Gearhead

    Käytiin välillä tuomassa yksi käärme Varkauteen ja sitten tultiin minun hopalla takaisin kuntelemaan tänttäränttää. Itte kyllä luovuin siinä vaiheessa kuljettajan pestistä. :p
    Hyvinhän tuolla tuli viihdyttyä.
     
  6. HRTP

    HRTP Gearhead

    tarkoitus oli kyllä tulla käymään mutta varaosaliikkeen johdosta jäi sitten tulematta :cry: (ei osannut varaosaliikkeestä tilata oikeaa ristikkoa tuohon rotkeen)
     
  7. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Eipä mitiä! :wink:
     
  8. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Totta turiset Heikki. Mutta teillä on kuitenkin paljon vahvuuksia joita ei muilla isommilla paikkakunnilla ole.
    Teillä on kuitenkin suht keskeinen sijainti jopa koko suomeakin ajatellen, tietysti vähän itä ja keskipainotteinen.
    Teillä on hyvä pitopaikka, infra ja perinteet tapahtuman järjestämisessä.
    Jos tapahtuma järjestettäsiin jossain suuremmassa kaupungissa, sanotaan esim. Kuopio, Joensuu, Mikkeli... Niin veisi vuosia saada homma jotenkin toimimaan, normaalia cruisingia suuremmaksi tapahtumaksi. Majoitus ja iltapippaloiden pito voi olla myös ongelma. Eli tapahtuma voi kilpailla muiden tapahtumien kanssa kapasiteetista.
    Sponsorit tulee rahalla mukaan sitten kun on näyttöä, eli muutaman vuoden päästä jos homma on skulannut.
    Monella paikkakunnalla se henkinen ilmapiiri (esim. lehdistössä) on vielä sitä likaisten ja hikisten outojen miesten kädet paskassa vanhojen lotjien popittamista. Itseasiassa esim. Karjalaisessa ollaan menty jopa takapakkia 80-90 lukujen asenteeseen jollin saatattiin tehdä puolensivunkin juttu harrastuksesta. Nykyisin palstamillimetrit ovat lähellä nollaa. Ihan sama onko kyseessä jenkit, mobiliit tai tuning.
    Jos joku jutun tekee, niin se on kokematon kortiton kesätoimittaja.

    Teillä on jo tämä Västerås-ilmiö, että koko paikkakunta kokee tapahtuman omakseen ja on positiivisessa hengessä mukana.
    Muualla saman aikaansaamiseen menee se 7 vuotta.

    Moni keskisuurikaupunkikin on sotkettu kävelykaduilla pussiväylillä ym. ajojärjestelyillä, ettei keskutassa voi edes cruisatakkaan millään 200 auton letkalla.

    Toisaalta, jos muilla paikkakunnilla olisi ollut uskoa tämmöisen tapahtuman toimivuuteen, niin olisihan se jo järjestetty 20 vuotta sitten :)
     
  9. Lassi

    Lassi Gearhead

    Olipas mukavata taas kerran. Kiitokset siitä!

    Mukava oli taas uusiin immeisiin tutustua ja samalla sai taas muutamalle od:laiselle kasvotkin.. Ja vanhoja tuttuja yritettiin taas kovasti muistella..
     
  10. miss duster

    miss duster 1st gear

    kivat oli kinkerit, ja kyllähän big wheelsi on olennainen osa pieksämäen kesää, vaikka ite oonkin täällä pieksämäessä ns.uudisasukas niin olen vakaasti sitä mieltä ettei big wheels ole enää big wheels jos se järjestetään ossain muualla.
    ja kiitokset myös järjestäjille.
     
  11. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Do dii, kotiuduttu on. Muu ryhmä vielä jatkoi eteenpäin.

    Pysäköinnin ohjaajien puolesta isot kiitokset loistavasti käyttäytyneille harrastajille.
    Cruising letkaan siirtyminen ei ole koskaan Big Wheelsin historian aikana mennyt yhtä mallikkaasti!
    Porukalla ei ollut mitään kiirettä, päinvastoin teitähän joutui jopa hätistelemään :lol:

    Kiitokset myös järjestäjille majoituksesta ja muusta tarjonnasta, ensi vuonna uudestaan.
     
  12. vespa68

    vespa68 Gearhead


    Boldattu oli otsikko jonka alla kuva ja tuo kuvateksti
     
  13. dean66

    dean66 Gearhead

  14. Jantteri

    Jantteri 1st gear

    Jeps, Pieksämäeltä selvitty hengissä. Kiitokset vaan hienosta tapahtumasta, ensi vuonna taas uudestaan :D
     
  15. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kerrassaan hieno oli Big Wheels 2008 ,vaikka toki se aina on ollut hieno,mutta jotenkin tämä tuntui onnistuneimmalta koskaan järjestetyistä.

    Tuli oltua ehkä vähän etuajassa kun saavuin itse portin taakse jo puoli kymmenen aikoihin aamulla,mutta pian siihen alkoi saapumaan muitakin.

    Itse tapahtuma oli ilmojen osalta täysi kymppi,järjestelyt toimivat ja aika meni todella nopeasti aluetta kierrellessä...tunnelma oli todella hieno.
    Ainoa asia joka tavallaan tänä vuonna puuttui oli "Jenkki rekat"...minne lie menneet kun ei näkynyt tällä kertaa ?

    Suuret kiitokset kaikille järjestelyihin osallistuneille ja jatkakaa samaan malliin...älkääkä missään nimessä siirtäkö sitä ainakaan pois Pieksämäeltä,se ei olisi enään Big Wheels vaan ihan joku muu tapahtuma !!!!
    Kyseinen ympäristö ja hieno kaupunki kuuluvat yksi yhteen itse tapahtuman kanssa... 8)

    Omasta puolesta olen valmis nimeämään Big Wheels:n kyllä kesän parhaimmaksi tapahtumaksi,vaikka se ei olekaan isoin...se tunnelma on kuitenkin ihan omansa !
     
  16. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Niin juu, kalentereita silmällä pitäen, ensi vuonna Big Wheels järjestetään tuttuun tapaan heinäkuun kolmantena viikonloppuna eli 17.-19.7.2009 ja näillä näkymin siis perinteisesti Pieksämäellä =)

    Kaupunkilaisten oleminen mukana tapahtuman hengessä oli kyllä niin hienoa, että ajattelin järjestäjien ja harrastajien nimissä laittaa aiheesta kiitokset paikallislehteen. Kukaan tuskin laittaa pahakseen jos joku ulkopaikkakuntalainenkin sanaseppo haluaa lausua jotain alkuperäisväestölle aiheesta yleisönosastolla, Pieksämäen Lehden yhteystiedot löytyvät www.pieksamaenlehti.fi ;)
     
  17. Antti P

    Antti P Gearhead

    Lähtöselvitys vei sen verran aikaa että eipä meidän ryhmä rämä päässy paikalle. Iron maiden kun alkoi soittaa ei enää harmittanut niin paljoa. Mutta ens vuonna sitten. Toivottavasti olis tosiaan yhtä hyvä keli ja mielellään pieksänmäelle ajelee.
     
  18. cam68

    cam68 1st gear

    KIITOS järjestäjille.. oltiin ekaa kertaa mukana ja oli tosi hieno kokemus.. tullaan toistekin..
     
  19. velsuk

    velsuk 3rd gear

    Kiitokset myös etelä-pohojammaaksi. Ainoa miinus tällä kertaa myytävän kaluston vähyydestä. Itse kun olin haku päällä ja tulin Rautapäällä paikalle. Joku pitkälavainen härveli olisi voinut jäädä käteenkin ja pyörä lavalle. Kotimatka tosin taisi sujua hieman lavavehkeitä nopeammin.
     
  20. Antti P

    Antti P Gearhead

    Et ollu muistanu ottoo tarpeeks rahhoo evvääks.. 8)
     

Kerro tästä muillekin!