BIG WHEELS 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja HT, 21.4.2008.

  1. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Kiitokset omasta ja firmani www.roddersshop.com puolesta kaikille asiakkaille ja järjestäjille. Ensi vuonna uudestaan!
    Mukavoo oli!
     
  2. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Aivan mahtavat kinkerit! En edes muista koska on ollu näin hauskaa viimeeteksi
     
  3. mackie

    mackie 3rd gear

    Olipahan kyllä riemukasta, etenkin näin ensikertalaiselle :D
    Taisipa minulla olla järjestäjien vaalean taunuksen jälkeen ainut taunus koko kinkereillä :D
    http://s284.photobucket.com/albums/ll8/ ... G_1375.jpg
    tuo hirviö...

    noh... ensivuonna on kyllä muutakin päällä kuin pohjamaalia ja entistä. ja ruostetta vähemmän :D
    Ja mahdollisesti jopa isompi motti ;)
     
  4. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Tänä vuonna tosiaan jenkkirekat loistivat poissaolollaan, mutta onneksi paraati saatiin vedettyä läpi suomalaisella Sisulla :D

    Jenkkirekkoja on Suomessa harvassa ja tänä vuonna kävi sitten niin, että rekkamiesten aikataulut eivät oikein osuneet yksiin tapahtuman kanssa. Mutta poikkeus vahvistaa säännön, ensi vuonna on luvassa jälleen jenkkirekkaosastoa ja toivottavasti todellista "big wheels" -kalustoa onkin sitten enemmän kuin koskaan :)


    Ps. Tällaisen gallerian bongasin, liekö ollut jo linkattuna tänne?
    http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/29ka9+k ... -2008.html
     
  5. ApeVaan

    ApeVaan 1st gear

    joo hienot ruisinkit oli .. laskin äsken videolta 198 ajoneuvoa oli vilhulantiellä letkassa .. perjantain rasti homma oli ihan hieno ja kovasti ihmeteltiin että miksi ihmeessää saatiin palkinnoksi 10cm paksu nippu v8 tarroja mut äsken tuli vastaus asiaan kun olin pihalla tupakill niin huomasin ett ei oo enää olssin kkunassa yhtään tarraa kun vettä satanut koko päivän niin ne ei vettä kestä mut onneksi on niitä iso pino niin voi vaikka joka aamu uuden tarran laittaa :lol:
    -levyn hinnalla sais ton 15 minuuttia kestävän ruisinki viteon jos joku halluu-
     
  6. J.J. Laakso

    J.J. Laakso Gearhead

  7. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    sen verran kehitysideaa, että jotain pientä jenkkiroippeiden kauppaa ja romutoria ehkä voisi olla tarkasti harrastukseen rajaten. Yhdenkin kaverin kanssa turistiin, että siinä ihan hyvin kerkiäisi lonimaan päivän mittaan myös romuja. Olihan siellä nytkin jokunen kauppias. Eihän sinne tietysti niiden takia tulla, mutta jotain voisi mukaankin ostella. Ymärrän kyllä että jonkin rompe-osaston järkkäämien voi olla iso urakka sinäänsä.
     
  8. apukuski

    apukuski Gearhead

  9. Lassi

    Lassi Gearhead

    Muistaakseni 2tuumaa. Taitaa tätäkin foorumia joskus lueskella. Ettei olis reisiharja nimimerkiltään. Ehkä, muistaakseni :lol:

    Nii oli! Ja siulta tais jäädä muutama kalja miun kylmälaukkuun. Mie äkkiä tuhoon ne :poff:
     
  10. H-R

    H-R 1st gear

    Upea päivä, kaikinpuolin :D Cruisingin järjestelyt oli kyllä kympin arvoisesti hoideltu!!!! Kiitos järjestäjille, teillä homma toimii. Mukavaa kesän jatkoa 8)
     
  11. TiGGer

    TiGGer 1st gear

    V8 sponssasi tosiaan tapahtumaa mainoksen ja tavarapalkintojen lisäksi ISO:lla nipulla tarroja. Me ollaan koetettu sitten laittaa niitä joka paikkaan, jotteivat ne kummittelesi näin jälkeenpäin. Syy siis selvisi meillekin nyt, että miksi niitä tuli noin paljon. Taisi siellä pussissa olla onneksiki jotain pientä muutakin, ettei muille jää kuva, että meidän palkinnot koostuivat vaan tarroista :D
     
  12. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Onneksi toi big wheelsi on vain kerran vuodessa, vois muuten joutua kärsimään jostain vatsalihasten ylikehittymästä kun on pitäny nauraa niin käsittämättömän paljon kun oli niin raakasti hauskaa iltapippaloissa
     
  13. cuda69

    cuda69 Gearhead

    on se vissiin sitte tultava täältä pohjoosestakin ens kesänä sinne ku noin kauhiasti kehutta tapahtumaa :D .toivottavasti sputnik on siinä kuosissa että sillä voi lähteä turneelle.mites majotus siellä?pitääkö varata hyvissä ajoin?
     
  14. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Olipas kiva tapahtuma! Chevy jäi hotellille tällä kertaa, cruisailtiin muiden kyydeissä. Avo CJ oli kiwa ja se myös kuulostikin sille =)
    Eksyttiin Spankhillistä Lahden kautta Tsadiin. Mikäs täsä, lomalaisilla!
     
  15. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Ei tunnu joo Veekasin tarrat kestävän ulkokäyttöä. Ehkä se on suunniteltu juttu, sillä ens vuonnahan V8 on jo 31 vuotta. Mut ois ne nyt kesän voinut kestää.
    Eni vei, tosson muutama kuva tapahtumasta. Big Wheels-kuvia vain sivulla 1, töpeksin vähän albumin teon kanssa.
    Mutta mitä tapahtui Od-teltalle ja vieraskirjalle?
     
  16. jappis

    jappis Gearhead

    Kotona ollaan. oliha mukava reissu. lähtö venähti varmaan 8 tuntia ni oltiin vasta perjantaina puolenyön aikaan leirintäalueella. valianttikin toimi alusta loppuun saakka vaikka muutaman kerran matkalla sammuikin.
    ilmeisesti sytkäboksissa kylmäjuotos. koko perhe tykkäs tapahtumasta. vanhempi muksu on viel kyselly et "mennääkö sinne kattomaan niitä amelikkalaisia autoja". ens vuonna uudestaan. just kerettiin laittaa telttavaunu nippuun ja pakkaamaan kamat ennen sadetta ja päästiin lähtee kotimatkalle.
    iso kiitos järjestäjille.
     
  17. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Tämän aamuinen Pieksämäen Lehti uutisoi tapahtumasta koko etusivun kokoisella jutulla 8) . Verkkolehti ei ollut vielä päivittynyt tähän numeroon, joten linkki tulee vasta myöhemmin. Olipahan muuten allekirjoittaneen lapsetkin pääseet kuvaan polkuautoja ihmetellessään... :lol:
     
  18. ftp

    ftp 2nd gear

    Kiitoksia järjestäjille! Keli oli mainio ja porukkaa mukavasti paikalla. 8)
     
  19. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Rompeosaston järjestäminen ei sinällään olisi iso urakka tai ei se ainakaan tapahtuman vaatimaan kokonaistyömäärään nähden kovin paljoa lisätyötä teettäisi varata puiden lomasta tai muualta ei-autojen-ajettavissa-olevalta alueelta tilaa myyjille, ohjata myyjät paikoilleen ja kerätä kolehtia myyntipaikoista. Itse asiassa alunperin rompetori olikin osa Big Wheels -suunnitelmia ja ekana ja tokana vuonna sitä taidettiin jopa yrittää ainakin markkinoinnin tasolla, mutta myyjiä ei vielä silloin tapahtuma kiinnostanut ja rompetoria ei ole sen jälkeen mainostettu, koska aktiivisemmin rompetoreja kiertäviltä tuli sellaista palautetta ettei ihan joka kissanristiäisiin ehdi lyhyen kesän aikana =) Kenties aika olisi nyt jo kypsä sille, että myyjiäkin tulisi jos rompetoria mainostaisi - onhan tapahtuma tosiaan jo vakiinnuttanut muutenkin paikkansa.

    Eli katsotaanpa jos rompetorialuetta saataisiin vuoden 2009 tapahtumaan järjestettyä.

    Asiasta toiseen tai kolmanteen, mitäs piditte pienoismallinäyttelyn uudesta paikasta kaupungintalon aulassa? Nythän se siirrettiin sinne kulttuurikeskuksen aulasta pois lied-pianistikilpailun tieltä, mutta ainakin itse kun näyttelyssä kävin niin isot tapahtuma-alueelle avautuvat maisemaikkunat vaikuttivat kivoilta ja ehkä pienoismallinäyttely voisi jatkossakin olla kulttuurikeskuksen sijaan kaupungintalolla?
     
  20. Virpi59

    Virpi59 Gearhead

    Kiitokset mukavasta ja erinomaisen hyvin järjestetystä tapahtumasta jonka iltabileet kruunasivat!
    Lystiä ja auringonpaistetta piisasi ja ensivuonna uudestaan! 8)
     

Kerro tästä muillekin!