Big Wheels #3

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja USA Car Club ry, 1.2.2004.

 1. USA Car Club ry

  USA Car Club ry Gearhead

  Kolmas vuotuinen Big Wheels viikonloppu järjestetään jälleen Pieksämäellä 16.-18. heinäkuuta 2004. Ohjelma noudattelee pääpiirteissään aiempaa, mutta jotain parannuksia ja uudistuksiakin on luvassa.

  Kaikki palaute, ideat ja ehdotukset otetaan mieluusti vastaan joko Overdriven välityksellä tai mailitse info@bigwheels.info
   
 2. HEMI

  HEMI 1st gear

  Burnis alue ehottomasti mielellään nii iso että siellä sais kunnon sladeja.
   
 3. Kalikali

  Kalikali Gearhead

  Onkohan alue entinen, kun viime kesänä oli huhuja, että paikka vaihtuu?
  Sinänsä alueena olisi OK ja tunnelma aina rento ja leppoisa.
   
 4. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  Kalenteriin ruksattu. :lol:
   
 5. PA-LA

  PA-LA 1st gear

   
 6. lake ender

  lake ender Gearhead

  Jotkut taisi pitää sitä marketin parkkista burnisalueena...
  Toivottavasti on järjestetty kaupunkicruising tänäkin vuonna! Täytyy vaan laittaa syylari kuntoon :wink:
   
 7. HEMI

  HEMI 1st gear

  Ei siellä ollu mitään burnis aluetta mut ois iha kiva jos ois
   
 8. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  toissa kerralla muistaakseni piti olla burnis-skaba, mutta miten kävikään.. En muista. Sade ja takapenkillä valittaneet "lapset" (kalja oli loppumaisillaan) pakottivat eroamaan muusta porukasta ja suuntaamaan majapaikan kautta täyttämään varastoja.. :sad:
   
 9. SpedeX

  SpedeX 3rd gear

  Perhana, tänä vuonna kyllä pitää tulla käymään. Eikös Pieksämäki ole ihan kiva paikka Cruisata? Ukkeli ajeli Pieksamäen keskustan läpi ja sano että on pitempi pääkatu kun Tampereella Hämeenkatu. Pitääköhän paikkansa?
   
 10. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Big Wheels on nykyisin meidänkin "teamilla" yks kesän vakiotapahtumista. Hieno paikka ja ihan hyvät järjestelyt: päivä hienolla puistoalueella ja kaupungilla pyörien, cruisingi ja pikku kisat ja sitten iltabileet eli mukava kokonaisuus :smile:
  OD:n meetinkikin lienee taas suunnitteilla, toivottavasti porukka tulee entistä ahkerammin paikalle.
  Eli Pieksämäelle suunnistetaan taas heinäkuussa, ja sieltä sitten suoraan Forssaan, varmuuden vuoks (vai mitä Dobermann) kun kukaan ei tunnu vieläkään varmasti tietävän milloin tämänvuotinen PickNickki on :grin:
   
 11. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  No prkl!

  BW tosiaan on jo vakio, vorssaan pitäisi päästä ja nyt on jo eräskin kustomi-hörhö tavutellut Himokselle..

  Eli jos tuohon ymppää mökki viikonloput ja muut "pakolliset", niin on kalenterissa viikonloput täynnä... :grin:
   
 12. BuickS

  BuickS Gearhead

  Muuten mahtava happening mutta jos sitä cruisingia saisi suunnattua enemmän cruisingin suuntaan, ettei se jäisi pelkäksi jonossa ajeluksi.
  Jokin reitti mitä pitkin voi/kannattaa lipua niin, että vastaankin tulee harrastekalustoa?
   
 13. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Niinkuin toissa vuonna :lol:
  Viimekshän homma meni kohtuuhyvin, ainoa että cruisingissakin vois olla joku pysähdyspaikka välillä. Pikkuhiljaa alkaa tuollakin olla mukana sen verran paljon autoja että homman järjestäminen ei ookkaan ihan helppoa ja vaatii jokatapauksessa jo jonkun verran liikennejärjestelyjä yms.
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  Big wheelsin cruising on yksi parhaimmista cruisingeista joissa olen ajanut.Ehdottomasti paras cruising on aina kuitenkin maarianhaminassa,lähtö ohjatusti,tietty lenkki jota kierretään,loppu toimii omalla painollaan.Kaiken keskipiste ei pidä olla kuminpoltto ja dokaaminen tai samalla parkkiksella käpistely.
   
 15. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Cruisingia tullaan kyllä hiomaan taas kesäksi, nyt ohjattu kierros on hiukan lyhyempi ja päättyy siten, että kaikki ehtivät kauppaan sen päätteeksi (...)

  Lisäksi on ollut puhetta, että autoihin jaettaisiin kartta, jossa on merkittynä vapaaseen cruisailuun suositeltavia lenkkejä, joita voi sitten ohjatun osuuden päätteeksi ajella omaan tahtiinsa. Keskuskatuhan tarjoaa tosiaan hyvät puitteet cruisailuun pituutensa puolesta.

  Myös tuota cruisailu-ajan "väliohjelmaa" eli skaboja on tarkoitus kehittää, mutta niistä sitten myöhemmin tietoa...
   
 16. 454SS

  454SS 3rd gear

  Viime kesänä jäi toi cruising väliin auton toimimattomuuden takia ja oli muutenkin kiire pois tapahtumasta, niin ei kerennyt kunnolla keskittyä. Täytyy laittaa loma-anomus vetämään, jos vaikka pääsisi tänä vuonna matkaan kavereiden kanssa. :smile:
   
 17. USA Car Club ry

  USA Car Club ry Gearhead

  Tapahtuman tyyliin sopivat ROCK'N'ROLL ORKESTERIT huomio, kannattaa tuoda itseään esille ja tarjota keikalle Big Wheelsiin. Bändiasioista vastaavaa tahoa kannattaa lähestyä osoitteella info@weturitallit.net
   
 18. harri60

  harri60 Gearhead

  Mikkelin poijaat ainakin vetivät hyvän keikan rannalla -03 toivottavasti mukana -04 Streamline59
   
 19. HEMI

  HEMI 1st gear

  Streamline 59 ois ihan jees
   
 20. Anonymous

  Anonymous Guest

  Pieksämäelle lienee majoituttava koko viikoksi, sillä Big Wheelsiä ja rock'n'roll-bailuja edeltävänä viikonloppuna samassa paikassa on blues partyt, joissa mm. The Pirates klassisella kokoonpanollaan ilmaiskonsertissa... ainakin jos http://www.savonsolmublues.com saitin info pitää paikkansa.
   

Kerro tästä muillekin!