Big Wheels II ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Buickustom, 21.3.2014.

 1. Buickustom

  Buickustom Gearhead

  Taisi olla eilisessä Savon Sanomissa että BW vallottaa etelän syksymmällä. Samalla periaatteella mennään eli hyvinkin toimii yksipäiväinen kokoperheen tapahtuma. Potentiaalista osallistujaa ainakin riittää :lol:
   
 2. MaxHeadroom

  MaxHeadroom 3rd gear

  ..pitäiskö harkita jotain pakotteita ...? :wink:
   
 3. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Täh? Minne tää tapahtuma on siirtymässä?
   
 4. Quest

  Quest 3rd gear

  Ei siirry, vaan lisääntyy
   
 5. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  No ainakaan vielä ei ole olemassa mitään faktaa aiheesta. Meiltä on kysytty Big Wheels -tapahtumia vähän sinne sun tänne ja tottakai ollaan aina käyty keskusteluja. Nyt on yhden tahon kanssa keskusteltu mahdollisuuksista.

  [​IMG]

  Big Wheels ja Savo Vintage järjestetään kesällä 2014 tuttuun tapaan Pieksämäellä lauantaina 19.7. kutakuinkin tutulla konseptilla.

  -Heikki-
  Big Wheels Events
   
 6. engineswap

  engineswap 1st gear

  oho....hieno homma
   

Kerro tästä muillekin!