Big Wheels & Savo Vintage 17.-19.7.2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja BigWheelsEvents, 12.7.2015.

 1. BigWheelsEvents

  BigWheelsEvents 2nd gear

  [youtube]BMp5SsDFewU[/youtube]

  Big Wheels 17.-19.7.2015

  PE 17.7.

  klo 19.00-22.00 Grill & Cruise, Pieksämäen Kauppatorilla. Konttiravintola Mortonin grilli kuumana, tehtäväajo kaupungilla, cruisailua.
  klo 22.00-02.00 Savo Burlesque, Hotelli Savonsolmu. Illan artisteina esiintyy hehkuva kaarti suomalaisia burlesque-tähtiä: Miss Coco de Noir, Kiss Kiss Forbid'n, Dixie Feathers, Molly Moonstone, Sandy Jungle ja The Black Feather Cabaret. Illan kulkua johdattavat eteenpäin Miss Coco De Noir ja Dixie Feathers. Savo Burlesquen liput 15e ovelta.

  LA 18.7.

  klo 10.00-16.30 Big Wheels, Poleenin puisto. Kokoontumisajo tutuissa maisemissa. Mukana omat alueensa mm. jenkkirekoille ja polkuautoille. Lasten pahviautoverstas. Radio Big Wheels taajuudella FM 98,7 MHz. Ulkomyyntialueella mm. Nippelit.fi, Leather Heaven ym. Viime vuonna ajoneuvoja mukana 1.150 kpl! Liput aikuisilta 10e, 15- ja nuoremmat veloituksetta aikuisen seurassa. Harrasteajoneuvoilta 10e per autokunta, rekisteriotteen mukainen määrä matkustajia sisältyy hintaan.
  klo 10.00-17.00 Savo Vintage, kulttuurikeskus Poleeni. Vintage- ja retrokulttuurin erikoismessut. Paikalla ennätysmäärä osastoja, 20 kpl. Mukana myös Foxy Vixens' Beauty Parlour sekä Yrittäjänaisten pop-up retrokampaamo. Mahdollisuus pikakampauksiin ja -meikkiin 40-50-60-lukujen hengessä. Tapahtuma-alueella myös mahdollista otattaa pin-up kuvia Studio Sariikan ammattilaisen kuvaamana. Savo Vintage samalla pääsymaksulla.
  klo 11.00-15.00 Cage Riders -surmanajonäytöksiä 3 kpl. Sisältyy pääsymaksuun.
  klo 16.30-18.00 Suuri cruising-paraati starttaa tapahtuma-alueelta ja kiertää Pieksämäen kaduilla noin 14 kilometrin reitin. Parhaimmillaan katujen varsilla on ollut jopa 5.000 hengen yleisö seuraamassa cruisailua!
  klo 21.00-03.00 Big Wheels Rock'n Roll Party Vanhoilla Veturitalleilla aivan kaupungin keskustassa. Lavalla Pep Torres (USA), 20th Flight Rockers (Fin), John Howdy and His Finn-A-Billies (Fin). Levylautasten takana DJ Mr. Brown. Illan aikana myös Underground Model 2015 -finaali. A-oikeudet, ikäraja 18v. Tänä vuonna yleisön pyynnöstä viranomaisten suostumuksella bileet kestää tunnin pidempään, aina 03 asti! Liput iltabileisiin 17e.

  SU 19.7.

  klo 12.00 Maisemacruising starttaa Pieksämäen Kauppatorilta ja suunnistaa 17km päähän Jäppilän kirkonkylälle, jossa tauko amerikkalaisen steak housen Jäppilän Kievarin pihalla. Mahdollisuus ruokailuun, jonka jälkeen matka jatkuu itään kohti Varkauden kaupunkia, jossa mahdollisuus vierailla Mekaanisen Musiikin Museolla. Sieltä eteenpäin kukin omaan tahtiin. Ruokailu ja museovierailu omakustanteisia.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  http://www.bigwheels.info
  http://www.facebook.com/bigwheels.pieksamaki
  http://www.instagram.com/BigWheelsEvents
  http://www.twitter.com/BigWheelsEvents
  http://www.bigwheels.tv

  Tapahtuman kartta https://goo.gl/j5Jkc7

  #BigWheelsFinland #SavoVintage #VisitPieksämäki
   
 2. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Tulossa ollaan, vaikka yövuoron päälle joutuukin lähtemään lauantaina kuuden pintaan aamusta...no nukutaan sitten vaikka talvella 8)
   
 3. platuart

  platuart Gearhead

 4. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

 5. rekkamies

  rekkamies 3rd gear

  Kesän ykköstapahtuma ainakin mulle ja ei TAASKAAN pääse tötsillä vaan pelkkänä statistina paikalle. Onnex muitten toimivat ja hienot autot helpottaa tuskaa...
   
 6. jariha

  jariha Gearhead

  karpaasin keula suuntaa jälleen tänäkinvuonna paikalle lauantaina :odroll:
   
 7. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Täynynee Hansonilla pyyhkästä paikalle ja samalla jäädä Pieksämäelle kyläilemään.Kaveri paistelee aina 12 kilon kinkun Big Wheelsien kunniaksi.Ei lopu ruoka kesken.
   
 8. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Tulossa taas - kuuluu kesän ohjelmistoon yhtä varmasti kuin vesisateet. Niitähän ei tosin Big Wheelsissä koeta :)
   
 9. vando

  vando Gearhead

  ollaan tulossa ensimmäistä kertaa.kunhan kelit olisi myös suotuisat.
   
 10. Poni -69

  Poni -69 3rd gear

  Täältä kans tullaan perjantaina koko viikonlopuks,neljättä vuotta putkeen ja juurikin kesän päätapahtuma meille.
   
 11. M-61

  M-61 3rd gear

  Myrskylästä aikainen lauantai herätys ja Lahest porukkaa ja Charger HEMI kohti Pieksämäkee, ja kelithän on suotuisat........
   
 12. G20

  G20 Gearhead

  Täältä saattaa lähteä Camino kohti Pieksämäkeä aikaisin la aamusta.. :odroll:
   
 13. Kalikali

  Kalikali Gearhead

  Paljon porukkaa lähdossä kyytiin, pitää varmaan tulla molemmilla avoilla.
   
 14. WCMC

  WCMC 1st gear

  Lähdettiin juuri Big Wheelsiä kohden länsi-rannikolta kahden auton voimin (´70 avo Satellite ja ´69 Chrysler 300) 8)
   
 15. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Aamulla kohti Pieksämäkeä ja Big Wheels:a hyvin valvotun yön jälkeen...klo 05.30 olisi tavoiteaika :odroll:
   
 16. jiitee66

  jiitee66 3rd gear

  Noin tunnin päästä stingrayn kromikeula kohti savvoo sääkin näyttäis olevan rayban keli.
   
 17. ChevaMan

  ChevaMan 2nd gear

  Tänä vuonna ei päästy... Terveisiä täällä Kiinasta!
   
 18. pikkupiru

  pikkupiru Double Gearhead

  aikataulu petti, yritys puol 12 paikanpäällä.
   
 19. Substitute

  Substitute Gearhead

  Mukava päivä ja hyvää seuraa, kiva oli tavata etenkin monia Buick harrastajia, toki monia muitakin. Sää oli kyllä aivan loistava.

  Cruisin-paraati oli taaskin hyvin järjestetty, omassa autossa vaan kaasunpalautus alkoi kuumana oikuttelemaan ja oli vähän tuskaa ajella kuumassa säässä kun tyhjäkäynti oli 1300 ja vakioturbiini jysähtää kiinni heti kun laittaa vaihteen päälle. Mutta ei keitellyt.
   
 20. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Ensimmäistä kertaa olin kaverin kanssa tapahtumassa. Hieno tapahtuma, hyvin järjestetty ja väkeä sekä kalustoa pilvin pimein paikalla.

  Erityinen kiitos henkilölle joka palautti pudonneen kännykkäni tapahtumatoimistoon.

  Meinaisi mieli mustua heti kärkeen, kun vartin jälkeen huomasin kännyn pudonneen taskusta. Onneksi rehellinen kansalainen palautti kännyni.
  Infoteltan mimmit jelppivät myös sen minkä kykenivät. Kiitos myös heille!
   

Kerro tästä muillekin!