Big Wheels & Savo Vintage 17.-19.7.2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja BigWheelsEvents, 12.7.2015.

  1. Mr J

    Mr J Gearhead

    Eka kertaa itsekin Big Wheelsissä, muttei takuulla viimeistä! Kyllä oli Pieksämäellä puitteet kohdallaan. Järvenrantapuistikko ja cruisingreitti voittaa esim Forssan hikisen raviradan 100-0! 8) Mahtavasti oli porukkaa reitin varrella. Kiitoksia paikallisille, olitte loistava yleisö!

    Pitääköhän ensi vuonna ottaa reissu ihan pe-su meiningillä... :wink:
     
  2. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Sama laulu, hieno tapahtuma. Olisiko autoille ikäraja sopiva tapa rajata kalustoa vai miten.. onneksi ei ole minun päänsärky. Tuonne ei enempää mahdu.. Naumastolle kiitokset takas. Oli hauska tutustua naamatusten.
     
  3. Substitute

    Substitute Gearhead

    Oma mielipide on että tapahtuma on kiinnostavampi jos siellä on myös uudempaa harrastekalustoa.
     
  4. moottori-hannu

    moottori-hannu 3rd gear

    Eka kerta myöskin ja oma v-8 van suosiolla kauemmas parkkiin!!!
     
  5. kickeri

    kickeri 1st gear

  6. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

  7. kickeri

    kickeri 1st gear

  8. buickadi

    buickadi Gearhead

  9. BigWheelsEvents

    BigWheelsEvents 2nd gear

    Ajoneuvo- ja yleisömäärä yllätti meidät täysin. Arvelimme sateisista sääennusteista johtuen, että paikalle tulisi hyvän sään sattuessa oikein hyvällä tuurilla saman verran autoja ja porukkaa kuin edellisvuonna, mutta väärässäpä olimme.

    Samoin iltabileet järjestänyt ravintolayritys oli varautunut noin 700-800 kävijään, mutta todellisuudessa porukkaa tulikin tallin täydeltä eli 1400. Kun baaritiskille pääsee muodostumaan ruuhka niin sen purkaminen kestää. Ravintola on esittänyt pahoittelunsa ongelmista ja todennut ettei siinä sen kummemmat selittelyt auta, vaan ensi kerralla varautuvat iltaankin tätä vuotta paremmin. Ensi kesänä on varmasti tuo tapahtuma-areenakin sitten täysin valmis - nythän siellä vielä perjantaina rakennettiin vessoja ja tehtiin parkkipaikkaa.

    Päivätapahtuman osalta pyrimme avaamaan noita pullonkauloja ajoneuvojen sisääntulossa ja raivaamaan taas lisää tilaa kalustolle. Pieksämäen kaupungin kanssa on sovittu aiheesta palaveri heti elokuun allkupuolelle, kun virkamiehet palaavat lomilta.

    Kiitokset vielä kaikille kävijöille. Koetamme olla optimistisempia arvioidessamme ensi kesän kävijämääriä, jotta ei ole alimitoitettua kuten tänä vuonna :)

    Seuraava Big Wheels päätapahtuma paraateineen on lauantaina 16.7.2016 ja paikkakuntana edelleen Pieksämäki. Majoituksia kannattaa jo varata hyvissä ajoin!
     
  10. persetti

    persetti 1st gear

    Huone varattu ensi vuodeksi :D
     
  11. janimm

    janimm Gearhead

    Koittakaa saada joku paikallinen huoltamo ottamaan E85 myyntiin, niin uskaltaa lähteä matkaan pienemmälläkin tankilla.
     
  12. BigWheelsEvents

    BigWheelsEvents 2nd gear

    E85:sta löytyy ABC Pieksämäeltä, siitä oli tapahtumalehdessä myös maininta. Pitänee laittaa ensi vuonna ennakkoinfoihinkin listaa polttoainevalikoimasta.
     
  13. janimm

    janimm Gearhead

    No niinpäs onkin. Tie itään on auki!
     
  14. BigWheelsEvents

    BigWheelsEvents 2nd gear

    Tapahtuman palautekysely avoinna osoitteessa:

    http://goo.gl/5334kK

    Käykää vastailemassa, olittepa käyneet tapahtumassa tai ette, kiitos =)
     
  15. Damned

    Damned Gearhead

  16. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Kesän ehoton ykköstapahtuma. Tänne taas ensi vuonna
     

Kerro tästä muillekin!