Big Wheels & Savo Vintage, Pieksämäki 16.7.2016

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja BigWheelsEvents, 1.7.2016.

  1. BigWheelsEvents

    BigWheelsEvents 2nd gear



    Big Wheels 15.-17.7.2016

    PE 15.7.

    klo 19.00-21.00 Pre-Cruise, Pieksämäen Kauppatorilla, tehtäväajo kaupungilla, cruisailua.

    LA 16.7.

    klo 10.00-17.00 Big Wheels, Poleenin puisto. Kokoontumisajo tutuissa maisemissa. Mukana omat alueensa mm. jenkkirekoille ja polkuautoille. Lasten pahviautoverstas. Radio Big Wheels taajuudella FM 96,8 MHz. Ulkomyyntialueella mm. Nippelit.fi, Leather Heaven ym. Viime vuonna ajoneuvoja mukana 1.360 kpl! Liput aikuisilta 10e, 15- ja nuoremmat veloituksetta aikuisen seurassa. Harrasteajoneuvoilta 10e per autokunta, rekisteriotteen mukainen määrä matkustajia sisältyy hintaan.
    klo 10.00-17.00 Savo Vintage, kulttuurikeskus Poleeni. Vintage- ja retrokulttuurin erikoismessut. Paikalla osastoja 20 kpl. Mukana myös Foxy Vixens' Beauty Parlour. Mahdollisuus pikakampauksiin ja -meikkiin 40-50-60-lukujen hengessä. Tapahtuma-alueella myös mahdollista otattaa pin-up kuvia Studio Sariikan ammattilaisen kuvaamana - kuvattavana voi käydä ilmaiseksi, kuvien ostaminen vapaaehtoista. Savo Vintage samalla pääsymaksulla.
    klo 17.00-19.00 Suuri cruising-paraati starttaa tapahtuma-alueelta ja kiertää Pieksämäen kaduilla noin 14 kilometrin reitin. HUOM! UUSI LÄHTÖAIKA KLO 17.00! Parhaimmillaan katujen varsilla on ollut jopa 5.000 hengen yleisö seuraamassa cruisailua!
    klo 21.00-02.00 Big Wheels Rock'n Roll Party Vanhoilla Veturitalleilla aivan kaupungin keskustassa. Lavalla Kieron McDonald (AUS), Mike Bell & The Belltones (Fin), Flying Flick Knives (Fin). Levylautasten takana DJ Mr. Brown. Illan aikana myös Underground Model 2016 -finaali. A-oikeudet, ikäraja 18v. Liput iltabileisiin 15e.

    SU 17.7.

    klo 12.00 Maisemacruising starttaa Pieksämäen Kauppatorilta ja suunnistaa 17km päähän Jäppilän kirkonkylälle, jossa tauko amerikkalaisen steak housen Jäppilän Kievarin pihalla. Mahdollisuus ruokailuun, jonka jälkeen matka jatkuu itään kohti Varkauden kaupunkia, jossa mahdollisuus vierailla Mekaanisen Musiikin Museolla. Sieltä eteenpäin kukin omaan tahtiin. Ruokailu ja museovierailu omakustanteisia.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    http://www.bigwheels.info
    http://www.facebook.com/bigwheels.pieksamaki

    Tapahtuman kartta https://goo.gl/j5Jkc7

    #BigWheelsFinland #SavoVintage #VisitPieksämäki
     
    Buickustom tykkää tästä.
  2. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Tänä vuonna on vuorossa jo 15. Big Wheels ja tänä vuonna myös paikallinen jenkkiautokerho USA Car Club Pieksämäki ry täyttää 30 vuotta ja syksyllä tulee kuluneeksi 15 vuotta Overdrive.fi -foorumin perustamisesta Pieksämäellä. Nopeasti se aika menee.
     
    Cilkkis tykkää tästä.
  3. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Jees kesän ykköstapahtuma!
     
  4. BigWheelsEvents

    BigWheelsEvents 2nd gear

    Kartta tapahtuma-alueesta.
    [​IMG]
    Harrasteajoneuvojen sisääntuloreitti idästä on muuttunut! Nyt ajetaan pidemmälle Keskuskatua länteen ja käännytään vasta Tasakadun kautta kohti harrasteajoneuvojen sisääntuloporttia. Savontien itäpää ja Lampolahdenkadun pohjoispää ovat suljettuja liikenteeltä, jotta yleisö ei turhaan pyrkisi parkkiin lähelle tapahtuma-aluetta ja ruuhkauttaisi näin tarpeettomasti sisääntuloa. Lisäksi alueen täyttyessä äärimmilleen, voidaan loppupäivästä ottaa harrasteajoneuvoja parkkiin myös Savontielle ilman että harrasteautolla joutuisi ajamaan kauemmas yleisöpaikoitukseen.

    Tapahtuma avautuu yleisölle klo 10, mutta harrasteautoportti avautuu jo klo 9.

    KERHOT & KAVERIPORUKAT! Kun haluatte autonne tapahtuma-alueelle vierekkäin niin kaikista toimivin ratkaisu on, että tulette alueelle yhtä matkaa. Jos kaikki tulee samasta ilmansuunnasta niin silloinhan se tapahtuu automaattisesti, mutta jos porukkaa tulee eri suunnista niin sopikaa ensin kokoontuminen vaikkapa Pieksämäen ABC:lle, Citymarketille tai jollekin sisääntuloväylän levikkeelle, josta sitten ajelette letkassa Big Wheelsiin. Tämä sujuvoittaa melkoisesti autojen parkkiinohjausta tapahtuma-alueella ja vähentää jononmuodostusta ajoneuvojen sisääntuloväylillä.

    Ps. Jos olette järjestämässä yhteislähtöjä omasta kaupungistanne niin vinkatkaa toki lähtöaika ja -paikka myös täällä tai tapahtuman sivuilla Facebookissa, jos vaikka yhteislähtönne sattuisi pidempimatkalaisten reitin varrelle.
     
  5. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    tällä kertaa saapuu yhel autol meidän perhe.
     
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Big Wheels, tämä olis meinaa jo huomenna...Kesän ehdoton päätapahtuma kotimaassa :cool:

    Miksi mennä merta edemmäs, kun lähempääkin löytyy ;)
     
    G20 tykkää tästä.
  7. G20

    G20 Gearhead

    Tuonne lähdetään aamu kuudelta ajelemaan. :)
     
  8. ata

    ata Gearhead

    Juu, huomenna varhainen herätys ja kohti Pieksämäkeä!
     
  9. jariha

    jariha Double Gearhead

    Paikalle vaikka lunta satais:)
     
  10. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  11. Letku

    Letku 3rd gear

    "Team FarmLate" suuntaa Pieksämäelle huomenna taas muutaman väli vuoden jälkeen. Auttakaa foortin farmaria tienlaidasta jos siellä kykitään...
     
  12. superbird

    superbird Gearhead

  13. vtoni

    vtoni 3rd gear

    Isot kiitokset Tervakoskelaiselle farkku Belvedere pariskunnalle ja IsoAtlakselle Plymouthin avusta hajonneen bensapumpun tiimoilta. Lapset itki takapenkillä että kuollaanko me tänne kun auto kyykkäs cruisinkireitin varrelle , mutta hengissä selvittiin :)
     
    Muokattu: 17.7.2016
  14. aerosedan

    aerosedan Gearhead

    Hieno tapahtuma jälleen kerran, Mikkeli kiittää ja kumartaa.
     
  15. firesweep

    firesweep Gearhead

    Ensimmäistä kertaa paikalla. Hieno oli tapahtuma, vaikka jouduttiinkin harrasteauto jättämään kotia:(.
     
  16. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    renon rekord -65 jäi myös pihaan mut paikalla oltiin...
     
  17. Letku

    Letku 3rd gear

    Oli kasvanu tapahtuma kun pullataikina, siitä ku viimeeksi kävin. Iso peukku ja vielä isompi kruisinki hommasta...
     
    Muokattu: 18.7.2016
  18. ata

    ata Gearhead

  19. buickadi

    buickadi Gearhead

  20. BigWheelsEvents

    BigWheelsEvents 2nd gear

    ISO KIITOS KAIKILLE! Epävakaisesta säästä huolimatta tontille saapui ajoneuvoja reilut 1000 kappaletta ja yleisöäkin vieraili päivän mittaan lähes 10.000 henkeä. Ihan ällikällä löi ainakin meidät järjestäjät, koska sään puolesta arvelimme osanottajamäärän jäävän huomattavasti pienemmäksi. Harrasteautoilijoita sääennusteet eivät näemmä juurikaan pelottaneet :)

    Tämän vuoden people's choice -palkinnon nappasi nr.913 Timo Hakalan Nash Sports Cabriolet, vm 1936, kakkoseksi tuli nr.1310 Cadillac 1958, om. Sami Vanne ja kolmanneksi sijoittui nr.1324 Chevrolet Corvette 1969, om. Sirpa ja Tero Suhonen.

    Pieksämäen Lehden toimituksen tunnustuspalkinnon voitti nr.1192 Ford Fairlane 1955 om. Janne Martikainen, USA Car Clubin tunnustuspalkinnon voitti De Soto Fireflite vm. 1960, om. Pia Salminen ja järjestäjien ja talkoolaisten tunnustuspalkinnon vei nr.985 Chevrolet Chevelle 1971 om. Teemu Brotkin.

    Perjantain visailuajossa kaksi autokuntaa pääsi kärkeen 14,5/15 tuloksella ja näistä arvonnan seurauksena iltabileliput voitti Team Kaasujalka ja harrasteajoneuvolle vapaaliput Big Wheels Pieksämäki 2017 -tapahtumaan joukkue nimeltä Reissari. Tuloksella 14/15 visailuajon selvittivät joukkueet Kemppinen ja Team Rumble, jotka palkitaan myös ensi kesän vapaalipulla. Tulokseen 13/15 yltäneitä olikin jo enemmän ja heidän joukostaan arpaonni suosi vapaalipulla joukkueita Pulkonrannan Hulikaanit, Eläkeläiset sekä Jim(B)Team. Visailuajoon osallistui sateesta huolimatta 15 autokuntaa ja kaikki selvittivät 15 kysymyksen visan vähintään 11 pisteellä.

    Yleisöäänestyksessä onnetar suosi seuraavia suosikin valintaan osallistuneita, jotka saavat vapaaliput kahdelle hengelle Big Wheels Pieksämäki 2017 -tapahtumaan.

    Erika Heikkinen, Turku
    Sanna Kettunen, Naarajärvi
    Niina Laukkanen, Kuopio
    Kati Manninen, Naarajärvi
    Sonja Nykänen, Kuopio
    Elina Nyyssönen, Maavesi
    Anna-Kaisa Pakarinen, Turku
    Mervi Pekki, Lappeenranta
    Teemu Rämä, Konginkangas
    Henna Paakinaho, Kotka
    Pia Pulkkinen, Kuopio
    Kai Putkonen, Palokka
    Tuomas Pääkkönen, Kuopio
    Niina Rytkönen, Kuopio
    Riikka Venäläinen, Pieksämäki

    Onnittelut kaikille voittajille ja kiitokset kaikille people's choice -äänestäjille!

    Ps. Ensi kesänä Big Wheels ja Savo Vintage järjestetään viikonloppuna 21.-23.7.2017 eli päätapahtuma on lauantaina 22.7.2017. Saimme siis kerrankin American Beauty Car Shown Karolin kanssa junailtua ajankohdat siihen malliin, että Haapsalun ABCS ja Pieksämäen BW eivät osu päällekäin vaan peräkkäin.
     
    xarper tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!