Big Wheels & Savo Vintage, Pieksämäki 16.7.2016

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja BigWheelsEvents, 1.7.2016.

 1. kelekura

  kelekura Gearhead

  Muuten oli mahtava tapahtuma jälleen kerran mutta järjestäjä voisi ohjeistaa kylätoimikuntien liikenteenohjaus- papparaiset pikkisen paremmin.Meitä oli 3 autoa nätissä jonossa tulossa alueelle noin klo 9.12 tarkoituksena ajaa rinnakkain tontille.Kerroin asian myös ensimmäiselle liivipapparaiselle että me kolme ajoneuvoa olemme samaa porukkaa ja haluaisimme vierekkäin.Luultavasti oli kuulun ymmärtämisen kanssa vähän ongelmaa koska hän siitä veti semmoset pultit että hohhoijaa.Autot ajatetaan kuulemma koon mukaan mikä minnekkin ja nyt ajat v####u sen koslas tuonne ja seuraavat kaksi menee tuonne.Ylempänä tässä keskustelussa on nimenomaan opastettu kaveriporukoita ja kerhoja toimimaan kuten ymmärtääkseni me edellä toimimme.No what ever meidän autokunnat oli lopulta ympäri aluetta ja kukaan ei kuollut.Kait....Ajateltu piknikki män v#####ks kun perunat oli hotellin edessä ja perunoitten keittokattila Jenkkirekkojen kupeella ja sillit keskellä tonttia.

  Eipänämitä.....
   
 2. BigWheelsEvents

  BigWheelsEvents 2nd gear

  Pahoittelut moisesta täysin ala-arvoisesta ja sopimattomasta toiminnasta. Ohjeistettu kyllä oli niin käytännön järjestelyistä kuin iloisesta ja joustavasta asiakaspalveluasenteesta, mutta ei näemmä viesti silti mene ihan kaikille perille. Samasta asiasta ollaan saatu useampi palaute ja niiden perusteella vaikuttaa, että yhdessä kohdassa parkkiohjausketjua oli ilmeisesti työntekijälle osunut kohdalle paha päivä. Ensi vuonna liikenteenohjauksesta vastaa eri henkilöt ja ohjeistamme vielä vähän paksummasta rautalangasta vääntäen.
   
 3. BigWheelsEvents

  BigWheelsEvents 2nd gear

  360-asteen tapahtumakierros
   
  ata tykkää tästä.
 4. jariha

  jariha Gearhead

 5. G20

  G20 Gearhead

  Komia tapahtuma, koko kaupunki mukana ja järjestelyt toimii hienosti! Oltiin vasta toista kertaa kun ei aikaisemmin ole älytty lähteä. Ensi vuonna taas uudestaan. ;)
   
 6. ata

  ata Gearhead

  "out of car"-videota eli auton ikkunasta kuvattu video cruising-lenkistä. Paluumatkalla tulee vastaankin cruisailuletkan loppupää.
   
  kurko71 tykkää tästä.
 7. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Tapahtumahan oli taas ihan mahtava...aamulla mennessä satoi kaatamalla ja sitä mietti pakostakin mitäköhän tästä tulkee, mutta kun pääsi perille niin se väheni ja loppui kokonaan.
  Illemmalla ja cruisinglenkillä olikin sitten jo upea auringonpaiste..keli oli loppujen lopuksi todella hyvä, ei liian kuuma eikä kuitenkaan kylmäkään.
  Järjestelyt toimivat esimerkillisesti, autojen paikoilleen ajatus oli järkevää, eikä niitä pyritty sullomaan tyyliin sillit suolaan kuten on valitettavasti ollut tapana tänä kesänä mm. Ruukissa...ei sillä loppuejn lopuksi mitään säästetä, tunenlma vain kärsii ja tulee naarmuja ym autoihin, koska aina on niitä jotka eivät välitä ja tunkevat joka väliin lastenveunujen yms. kanssa :mad:
  Nurmikot menivät joo paikoitellen mutavelliksi, mutta eihän siellä ollut pakko ajaa tai kävellä.
  Cruising lenkki oli vanha hyväksi havaittu ja se yleisömäätä joka reitin varrella on uskomaton...tien varret aivan täynnä, ihmisiä talojen katoilla, laitureilla, on katettu pick nick pöytiä talojen pihoihin...tunnelma on aivan omaa luokkaansa kotimaan tapahtumissa :cool:

  Kiitokset kaikille järjestelyihin osallistuneille ja harrastepelinsä paikalle tuoneille :cool::cool::cool:

  Tapahtuma on allekirjoittaneelle edelleen kaikista tapahtumista se numero YKSI ! :cool:
   
 8. FF62

  FF62 2nd gear

  tulihan tuolla käytyä.mentiin kanssa pienessä letkassa paikalle ja parkiin ohjattiin ranta raitin viereen.kysyin tältä herralta että enkö pääse tonne kauemmaks parkiin (mihin muutkin meidän letkasta meni).ni tokas et siinä on ihan hyvä. ja olihan siinä ihan hyvä.
  muutenkin oli hyvät tapahtuma.
   
 9. cdv 77

  cdv 77 Gearhead

  Pyydän anteeksi parkkiporukkani käytöstö. Jollain on ollut näköjään huono päivä .
  12 vuotta olemme teitä ohjannut paikoillenne ja olemme yrittäneet toiveita toteuttaa
  parhaamme mukaan, mutta toivottavasti seuraava porukka on parempi !

  T.Kari R
   
 10. cdv 77

  cdv 77 Gearhead

  Kaikki jotka tuntevat kärsineensä Big Wheels: sissä pysäköinnissä vääryyttä lähettäkööt minulle
  yv:n selvityksen niin selvitän miksi näin on käynyt .
  Ilmoita kellonaika koska olet tullut ja auto ja mihin olet halunnut ....
  Periaatekysymys!!!!!
   
 11. latelate

  latelate 1st gear

  Järjestelyt toimi kuten edellisinä vuosina, ei moitittavaa. Sää varmasti vähensi yleisöä mutta oli mukavaa nähdä että tapahtuma silti keräsi autoja/moottoripyöriä tapahtuma alueelle.
   
 12. Damned

  Damned Gearhead

Kerro tästä muillekin!