Billy's gang

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Temez, 6.9.2013.

  1. Temez

    Temez 3rd gear

    Muistaako kukaan legendaarista bootsiliikettä Billy's gang? Sieltä tuli haettua useat bootsit 80luvun alusta aina 90luvun loppuun. Muistan että aina American car show.n aikaan samalla reissulla haettiin uudet mexicobootsit ja sitten olin jalat rakoilla kun ne piti heti saada jalkaan.
    Käytin vuosikaudet La gran bota merkkisiä bootseja, niitä pitkänokkasia joissa oli sikavino korko. Eipä ne kauaa kestäneet kun niitä pidettiin kesät talvet säässä kuin säässä. Muistan että korot kuluivat pikkuhiljaa linttaan ja tuntu että jalassa oli keinutuolit :) oli se myös kerran varmaankin huvittavan näköistä kun tuli otettua muutama liikaa ja yritti toikkaroida päivän päätteeksi kaverin kyytiin uudet bootsit jalassa, ei meinannu pystyssä pysyä.
    En koskaan raaskinut heittää noita vanhojakaan pois ja onpa tullut hankittua muutamat lisäparitkin käytettynä.
    Viimeksi oli mexicobootsit jalassa kaverin polltareissa ja täytyy sanoa että ihmettelin, että miten tuollaisilla on voinut mihinkään kävellä. Oli aika veikeet jalassa ja selkä seuraavana päivänä kipeä ( pään lisäksi ! ).

    onko täällä muita jotka aikoinaan käytti noita sikavinoja mexicolaisia? :rotfl:
     
  2. caveman

    caveman 1st gear

    muista..tuli asiotua useastikkin -90luvulla,eikö putiikkia enään ole?? muistaakseni piti majaansa korkeavuorenkadulla
     
  3. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ensin Texasit, sitten Mexicot!
     
  4. bblock

    bblock 3rd gear

    Vielä näkyy olevan toiminnassa? kun googletin billys gang
     
  5. Temez

    Temez 3rd gear

    Joo kyllä se pystyssä viä vissiin on mutta itsellä ei enään tässä iässä ole bootseilla käyttöä. Laitoin tämän tähän vähän niinkuin muistelu aiheena noille mexicobootseille ja onko jollain samansuuntaisia käyttökokemuksia menneisyydestä. meinaan että eihän nuo mitkään mukavat kengät olleet, mutta siihen aikaan "pakolliset" ...
     
  6. Stetson

    Stetson 3rd gear

    Keväällä viimeks asioin kyseisessä puljussa. Komeet buutsit tarttu matkaan. Edellisetkin ostin sieltä vuonna 2008 ja ne on nykyään tallibuutseina. Kesät ja talvet on menty ja raksallakin duunissa ne jalassa painoin menemään. Hyvät on.
     
  7. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Onko bootsien käyttöön jokin ikäraja, jos niitä enää ei voi käyttää.....?

    No tosin, en minäkään niitä enää käytä, paitsi bikereitä, ja ei mulla kyllä silloinkaan ollu kuin niitä anttilan halpis saapikkaita...
     
  8. caveman

    caveman 1st gear

    la gran botat tai tony morat sieltä yleensä mukaan tarttu ja kerran ostin semmosen hapsurotsin jossa oli aivan hervottoman pitkät hapsut:) widdu tämmönen topicci..pitisköhän hankkia vielä "mehumaijat" kait se vanhakin niillä pystyssä pysyy,ainakin ennen pysy kelissä kuin kelissä ympärivuoden.
     
  9. Temez

    Temez 3rd gear

    Juu, ei oo ikärajaa mutta tällänen yli 50 ukko ei pysy enää pystyssä ainakaan niillä 80 luvun siantappo bootseilla
     
  10. Bruno59

    Bruno59 3rd gear

    Jesh ! Tony Mora buutsit oli pakko olla ja raudat piti laittaa ettei ihan heti linttaan kulunut ja saihan niistä hyvät kipinät kun prätkällä ajoi.
    Nykyään Booth Factoryn ruskeat tylppäkärkiset jalassa, joita siis tylppiä osasari buutseiksi mollattiin.
     
  11. fe390

    fe390 Gearhead

    n 30 vuotta tuli käytettyä bootseja melkein päivittäin. Seurauksena säärissä bootsien varsien kuluttamat jäljet.
    Edelleen löytyy terävät, tylpät ja bikerit. Harvemmin tulee käytettyä muita kuin bikereita.
     
  12. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Tossa on vuonna 1991 Pekka Lahdelta Pitskusta haetut jotkut mehikolaiset teräväkärkiset, merkki? Niissä oli uutuuttaan sen verta vino korko että vuoden käytön jälkeen alkoi jo kantakappa ottaa maahan. Oli pakko laitattaa pystymmät ja korkeammat korot.
     
  13. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    Talvella bootsit on kyllä hyvät meinaa vähän paikat venähellä horjahduksien takia.

    Kaveri kantoi tietokonetta kämpille bootsit jalassa ja kun pääsi siälle aulaan meinas vetää lipat ja tietokone lensi kohti kattoa.Vähän meni etuosaa koneesta läjään.Naapuri katsoi vaan ihmeissään kun kohdalla sattui olemaan.
     
  14. hara64

    hara64 1st gear

    tulihan tuolla asioitua aikoinaan,myös asikkaana.
    bootseja tuli ostettua jos vaan rahaa sattu jäämään (niin paljon) ylimääräistä.
    muutamat stompperitkin tuli ostettua.
    hapsu rotseja tuli myös kuolattua persaukisena.

    bootsit piti viedä kyllä heti suutariin puolipohjien laittoon ja korkojen lyhennykseen.

    mulla koskaan jalat tullu/tule kipeiksi bootseista,parempia kenkiä saa kyllä hakea ja niitä käytetään kesäkuumasta talvi pakkaseen.
     
  15. hara64

    hara64 1st gear

    hiukan ohi aiheen.
    muistin juuri tapauksen vuosien takaa.

    olin hakiksessa yhtenä alkutalven päivänä venttaamassa sporaa ja samalle pysäkille tuli yx kundi mokkabuutsit jalassa kiroten sitä, että pitää luulla asuvansa teksasissa kun pitää tälläsiä buutseja, ne kun kuulemma imevät vesilammikosta ylämäkeen päin vettä "itseensä".
     
  16. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Buutsit oli, juu, mutta en ostanut Billy´s Gangista vaikka siellä tuli käytyäkin. Kuten Dekadenzissäkin. Mutta ne kengät olivat kyllä pirun liukkaat ja taisin viedä jo ensimmäisellä viikolla suutarille pohjien laittoon, muuten olisi ollut kättäjalkaa poikki.
     
  17. pequli

    pequli Gearhead

    Tony Moran buutseja on tullut käytettyä 80-luvun lopulta asti ja aina Billy's Gangista ostettuja. Myös samasta kaupasta ostettu baseballrotsi on yli 20 vuoden jälkeen jonkinmoisessa käyttökunnossa. Mokkabuutsit talvisemmassa käytössä vaativat tosi ahkeraa kyllästysaineen kayttöä ja silti saattoivat sukat kastua. Kunnolla sisäänkävellyt buutsit ovat kyllä maailman parhaat jalkineet, niillä tallaa sujuvasti vaikka Power-meetin kauppa-alueen ja kenttäalueen läpi ilman, että jalat kipeytyvät.
     
  18. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Ainiin, toissatalvena minulla oli mukamas laadukkaat mokkatalvikengät ja jalat olivat kyllä märkinä enemmän kuin koskaan. Olisi varmana pitänyt tehdä kuten edellinen puhuja neuvoi eli käsitellä useammin, muutaman kerran sen tein eikä se kyllä riittänyt ollenkaan.
     
  19. buickadi

    buickadi Gearhead

    Tualtahan minäkin hain Teräväkärkiset Käsinteheryt La Gran Bota nilkka bootsit 80 luvun alkupuolella.Täyttä tavaraa edelleen(vaimokäskisanoa)no hyvät on munkin mielestä ainavaan.
     
  20. Jza

    Jza Double Gearhead

    Jep. Mulla Longhornit (3434) vuodelta 2006 käytössä edelleen ja ekat pari viikkoa meni koipia teippaillessa, mutta sen jälkeen ovat istuneet todella hyvin.
    Jos pitää olla koko päivä seisaallaan, niin yleensä vetäisen noi koipiin. Varsinkin hiekkakentällä tai pehmeämmällä alustalla vallan mahdottoman hyvät tossut.
     

Kerro tästä muillekin!