Bilstein sähköiskari ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Traudi, 1.7.2020.

 1. Traudi

  Traudi 1st gear

  • Hei! Onko täällä viisaita ketkä osais auttaa. Sähköiskarin vaihto pysähty sähköjohto ongelmaan. Iskarit tulivat liittimet irrallaan,koska liittimien kanssa noita ei voinut kasata. Johto tulee männänvarren päästä ulos. Nyt näissä uusissa iskareissa johdot ovat eri väriset,kuin alkuperäisissä. Tämä on varmaan vielä can väylässä oleva systeemi? Vai onko tuo vain + - ?Ohjeissa ei tästä kytkennästä mainita mitään. Huh..huh..sanon
   
 2. Sierra

  Sierra Double Gearhead

  Tuskin itse iskarissa muuta kuin joku käämi eli olenee vaan +- ja käytännössä kun iskari ei ole maissa kun on puslien varassa niin sama kumminko päin kytkee.
   

Kerro tästä muillekin!