Bilteman moottoripukki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja BonneMan60, 14.9.2004.

  1. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    pitäisi nostaa Pontiacin 389 isolohko läpikäytäväksi, onko Bilteman pukista kokemuksia islohkon kanssa, kestääkö ?
     
  2. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Kestää se sen. Kesti Oldsin 455:n, 350:n, 6.2deen ja sekalaisen valikoiman puolimoottoreitä ihan hyvin. Ei se mikään loistava moottoripukki ole (vaikea pyörittää, huono työntää eikä ole tippatasoa eikä työkaluhyllyjä) mutta hintaansa nähden erittäin hyvä laite.
     
  3. sbc350

    sbc350 Gearhead

  4. Otto

    Otto Gearhead

    Aiheesta keskusteltiin aiemminkin

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... ht=#120476

    jonka perusteella ajattelin ostaa Biliksen moottoripukin. No, eipä o viimesen vuoden sisään moisia Kaarinan Biltemassa näkynyt. Ostin Motonetin vastaavan, mutta enpä ylistä sitä.
    UsParts myy jotain pukkia kuulemma 69-79e tai jotain, en muista tarkkaan. Se näyttäis vahvemmalta kun Bilteman versio aiheesta.
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hyvin on tuntunut Bilteman keksintö ainakin kestävän. Meidän pukissa on kasattu muutama isolohkokone ja se on vielä yhtä hyvä ja ehjä kuin oli uutenakin eli rullaus ja kääntelyominaisuuksiltaan ei ehkä huippu mutta hoitaa hommansa.
     
  6. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Kyllä Kaarinan Biltemassakin on tuota pukkia, ostin maalis-huhtikuussa sellaisen, olisiko maksanut 50e. Jos tuotetta ei näy hyllyssä, kannattaa kysyä infosta. Näin itsekin tehtyäni minulle haettiin tuote takavarastosta.
    Vaikuttaa kelpo peliltä.
     
  7. Transam

    Transam 1st gear

    En uskaltanut motonetin pukkiin laittaa omaa 455:sta ennen kuin vahvistin saumat. Kyllä oli taas kiinan poika sellasta makkaraa hitsaillut :)
     
  8. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    Hyvä on ja halapa, Bilteman pukki, ja kestää isolohkon huomattavasti Lakewoodia paremmin. Ei katkee käsi kaatuvan koneen alle. Jarrulliset pyörät saisi olla, mutta niitähän saa kaupasta.
    Ja ne tilaa kyllä sveduilta lisää jos ei hyllyssä ole. Toimitusajat on joskus pitkiä olleet kyllä.
     
  9. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Kaikkihan saa aina modattuu..

    biliksen pukkihan on valmiiksi nelipyöräinen mut toi motonetin viritys ei vakuuttanut. Maitorullakosta pyörät joka nurkkaan ja nyt tarvii kiilaa ettei karkaa..

    5,7dx:n alla ainakin notkuu, mutta pitänee lisätä rautaa..
     
  10. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Miltäs toi uspartsin tarjouksessa oleva vaikuttaa? Hinta/laatu?
    Kannattaako hankkia vai onko yhtä arveluttava kuin biltsukan.
     
  11. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    US-Partsista olin hakemassa tarjouspukkia, mutta myyjä kertoi ettei kestä Ponun isolohkoa ja suositteli etsimään järeämpää pukkia muualta.
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Biltemaan vaan, hop hop! Se on hyvä ja kestävä pukki (kokemusta siis on) ja jos ei muuten kehtaa mennä niin naamioituu vaikka tuunaajaks eli jou-maniks: lainaa viis numeroo liian isot housut, lippis taaksepäin ja reibanit silmille. Tai ryssälook on siellä kans kova sana :rotfl:
     
  13. janiluo

    janiluo Gearhead

    Vielä yksi näkemys...

    Kattelin tässä kesällä sitä Motonetin moottoripukkia kun se oli niin halpa (39€)
    Mallipukissa oli kolme pyörää ja luki että 320kg ostin huvikseni sen maalauspukiksi ja kun kotona avasin paketin huomasin että siellä olikin nelipyöräinen versio Koivunen Oy:n tarroilla joissa kantavuudeksi oli laitettu 450 Kg. Pukki oli lähes sama kuin se US-Partsin (74€) versio ja eri värinen.
    Kyselin Motonetistä että onko siinä jotain vikaa johon sanoivat että ei vaan joskus kun tuotetta ei heidän toimittajallaan ole, he myyvät parempaa versiota samaan hintaan. Ostin vielä toisenkin.
    On muuten hyvä hiekkapuhaltaa ja maalata runkoa kun laittaa pukit päihin ja pyörittää.

    Paljonkos Biltema ilmoittaa pukille kantavuutta?
    :odroll:
    - Jani -
     
  14. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    Taitaa olla saman verstaan tuotteita, Bilteman ja Us Partsin pukit niinkuin nuokin janiluon Matonetistä ostamat. Hintaero varmaan muodostuu myyjäorganisaation kustannusrakenteen mukaan. 450 kg Bilteman pukin ilmoitetaan kestävän, ja takuulla kestääkin.
     
  15. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    Ok, uskotaan että kestää , sen verran oli vakuuttavia kommentit, hyvä että tuli kysyttyä ja pukki on nyt noudettu Biltemasta 59€ hintaan.
     
  16. helppoheikki

    helppoheikki Gearhead

    Koivusen pukki on otettu valikoimaan ihan ameriikanharrastajia silmällä pitäen, se on periaatteessa sama pukki kuin esim. Lakewood - hinta vaan on huomattavasti harrastajaystävällisempi. Nimittäin Kiinasta ne merkkituotteetkin tulevat - koristelevat ne vaan amerikanlipuilla.

    Jonkun verran on kuullut kommenttia, että tuo Koivusen pukki olisi aavistuksen verran liian matala. Onko näin? Jos se mielestänne kaipaa lisää korkeutta niin ilmoitelkaapa tänne päin niin otan seuraavan kontillisen tarvittavan korkuisena.

    Ja näitä hienoja moottoripukkejahan saa myös täältä: http://www.racersplace.fi

    Talven aikana Koivusen valikoimaan tulee myös jenkin kantavat pukit, sopivaan hintaan.
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kesti ainakin Moparin 440 cid valurautasarjoilla varustettuna.
     
  18. PPPLinkWR

    PPPLinkWR 1st gear

    Ihan hyvä peli!!! Eikä mikään kovin kalliskaan...
     
  19. Otto

    Otto Gearhead

    No ähäppäs kun ei sitä ollut siellä takavarastossakaan sillon kun mä moista olin hankkimassa vuos sit syksyllä. Nyt jos ostaisin jonkun niin Biltemaan kallistuis tässä jutussa.

    Vielä tosta Mototunturin kolmipyöräisestä, mul oli siinä naulapää killumassa männä talvena. Laitoin toiseen päähän pattingin pätkän koneen ja pukin väliin pystyyn, ei luonto antanu periks jättää sitä roikkumaan riskillä siihen... Kun imis, kannet ja männät oli pois, niin se pattinki ei enää ylettänyt lohkon alareunaan asti. :rotfl: Elikkäns hieman se taitaa notkua. :rotfl:
    Kaveri sano ett toi Motonetin 30e pukki kuitenkin olis ihan hyvä pukki...heti kun on hitsannut siihen lisäks yhteenä metrin rautaa tukemaan sitä eri suuntiin. :rotfl:
    Sit se oli kestäny Cadin 390:n.
     
  20. puusilmä

    puusilmä Gearhead

    Poikkesin tuossa Tampereella Lielahdessa Löytötavaratalossa, siellä oli kiinalaisten hitsaama moottoripukki myynnissä, kantavuutta luvattiin peräti 600 kiloa, hinta taisi olla 69 euroa.
     

Kerro tästä muillekin!