Bilteman rengaskone?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Timmo, 19.4.2009.

 1. Fargo

  Fargo Gearhead

  Renkaita laitellaan noin 3-5 sarjaa viikossa. Delticom on painot toimittanut ja on niitä saatu suhteilla myös isommilta rengasliikkeiltä takaovesta..... Rengaskonetta en biltemasta kyllä ostaisi, niin rimpulan oloinen oli kun katselin ja se kaatuvan pylvään puute sekä pulssin puuttuminen muutenkin. Harrastuskäyttöön varmaan kelvollinen mutta matalaprofiilit tuottanevat vaikeuksia?
   
 2. Pa-Ha

  Pa-Ha 1st gear

  Tuolle renkaan asennusmäärällä katselisin kyllä kalliimpaa konetta..
  Kyllä ainakin toistaiseksi ainakin ovat matalemmatkin renkaat menneet päälle(17" ja 18"). Eiväthän nuo biltemat oikein mitään "urakkakoneita" ole.
   
 3. Fargo

  Fargo Gearhead

  Kallimman koneen ongelma on kuoletus, meillä siis ei ole ympäri vuoden tuollaista määrää vaan nyt syssyllä ja sitten kevväämmällä.... Voi mennä muuten kuukausikin ettei tarvi painotella. Kun ei kuitenkaan mikään rengasliike olla.

  Lähinnä mietin tuon biltema-koneen tarkkuutta
   
 4. wezze

  wezze 3rd gear

 5. stealthcamino

  stealthcamino 3rd gear

  Kaikki noi halvat koneet tulee kiinasta hiukan erivärisinä ja nimellä. Itse ostin keväällä suoraan ruotsista halvan kruunun innoittamana kaatuvapuomisen ja lisälaitteilla olevan koneen. Ja liikehän oli tälläinen http://www.verktygsboden.se/ ja malliltaan toi Pela U-236A. Renkaita on vaihdeltu kevään jälkeen liki 400 sarjaa ja ainoa ongelma on ollut yksi 10cm letkunpätkä joka vuosi pistoliittimen juuresta ja maksoikin huimat 50senttiä metri! Suurin kumi mitä on pyöritelty on ollut 255/30-20 eikä ollut ongelmia.. kannattaa muuten vilkuilla netistä made in china tai alibaba sivuilta myös noita italialaisiksi väitettyjä koneita, voi tulla yllätyksenä sama mallinumero ja hieman eri hinta! :poff:
   
 6. paikkatakki

  paikkatakki 3rd gear

  Alkuviikosta kävin kattelemassa Pekingiläisen "työkaluliikkeen" valikoimaa. Oli kompressoreita, rengaskoneita yms. Rengaskoneesta tahtoivat 2500 paikallista (~250eur), ja taisi siinäkin olla vielä valkonaamalisää aika tavalla. Mikä lieneekään sitten hinta kun ottaa noita kontillisen suoraan valmistajalta...
   
 7. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  Oisko bilteman rengas/tasapainotus koneista lisää kokemuksia, kehuja/haukkuja lisää, vois nimittäin harkita nuita koneita ..
   
 8. Pa-Ha

  Pa-Ha 1st gear

  Ainakaan omassa harraste/kotitarve käytössä ei noiden hankinta ole kaduttanut. Paljon turhempaankin rahansa olisi voinut laittaa, kuten rengasliikkeissä kulkemiseen :wink:
   
 9. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Tasapainokonetta ei ole, mutta tuollanen renkaanvaihtokone on kotitallissa. Ei kylläkään ole Bilteman tarroilla, mutta 100% samalta koneelta näyttää.

  Tosiaan se ylösnuoseva puomi pikkasen antaa jo periksi kun matalia renkaita vääntelee (itelläni tiukimmat ollu 195-50-15), jolloin aluvanteeseen tekee helposti jäljen. Mukana tuli kyllä sellanen muovinen vannetta vasten tuleva kapula, jolloin naarmuja ei pitäis tulla, mutta eipä sitä ole koskaan kerennyt paikalleen laittaa.

  Ihan pätevä vekotin kyllä, kesäaikaan kun tuppaa noita takarenkaita menemään niin tollanen kone maksaa nopeasti ittensä takas :wink:
   

Kerro tästä muillekin!