Bimarco Expert kuppijakkaroiden luokitus peruttu.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja uni, 10.2.2015.

  1. uni

    uni Gearhead

    FIA on 6.2.2015 perunut Bimarco Expert-istuimien FIA 8855-1999 (CS.057.02) hyväksynnän turvallisuuteen vedoten.

    Olemme olleet yhteydessä FIA:aan ja istuinvalmistajaan. Heiltä saadun tiedon mukaan istuimen kiinnityskohdat eivät täytä em. standardin vaatimuksia, jonka vuoksi istuimien FIA-hyväksyntä on peruutettu. Hyväksynnän peruuttaminen koskee kaikkia em. hyväksynnällä olevia istuimia valmistusajankohdasta riippumatta.



    Istuinvalmistaja ja FIA tutkivat mahdollisuutta myöntää ko. istuimille uusi luokitus sisältäen myös penkinkiinnitysraudat. Prosessi on vielä kesken, istuinvalmistaja ja FIA tiedottaa asiasta myöhemmin.



    Valmistajan tiedote asiasta:



    http://bimarco.pl/index_en.php



    Koska penkkien uudelleen luokittelun mahdollisuus on edelleen olemassa, voidaan penkkejä käyttää kansallisesti kunnes lopullinen päätös FIA:sta saadaan. On kuitenkin syytä kiinnittää erityistä huomiota istuimen kiinnitykseen ja istuimessa olevien kiinnityspisteiden kuntoon.



    JOS AUTOSSASI ON KO. ISTUIN, TURVALLISUUTEEN VEDOTEN ON ERITTÄIN SUOSITELTAVAA POISTAA SE KÄYTÖSTÄ VÄLITTÖMÄSTI!
     

Kerro tästä muillekin!