Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Toivottavasti rek no 58 pysyy ykkösenä, vaikka tunkua on ykköseksi.
   
 2. Hellrace

  Hellrace 3rd gear

  Jäi järjestävästä tahosta johtuen 1.sijan kamppailu Kiikalassa käymättä kun kielsivät ilokaasulla ajamisen toisenlaisista etukäteispuheista huolimatta. 1. sija pysyi siis Hämeenlinnassa.

  Blacklist #1
   
 3. kotu

  kotu 3rd gear

  Mitä toimintaa tää on ? Eiks katupelillä saa vetää suljetulla radalla kaasuilla... :eek:
   
 4. peltsi

  peltsi Gearhead

  Niin mikä kummitus tuo ilokaasu on ku näyttää olevan vähän joka paikassa kielletty mutta sit ahtimet on kuitenki sallittu?
  Itse hommaillu noita palikoita kaasuja varten ja nyt ne taisi olla kiellettyjä jopa V8/GTI päivillä....
   
 5. B

  B Gearhead

  Eikun ensvuonna Hyvinkäälle niin onnistuu....
   
 6. heleha

  heleha 3rd gear

 7. kari6767

  kari6767 3rd gear

  Ite ku oon jokerimiähii ni ei kuvat aukee,jaha poijjaat,kohti uusia pettymyksiä!!!
   
 8. heleha

  heleha 3rd gear

  Juu, apinasuodatin käytössä..
   
 9. Ade62

  Ade62 3rd gear

  Käy ne motit ilman kaasujakin. Mun mielestä Nykänen pitäis nostaa #1 jos ei haastettavalla oo munaa osallistua vaparina.
  Se et laitteet ei ole aina 100% iskussa on Drag Racingia!!
   
 10. SBTT-tiedottaa!

  Jälleen oli upeat Blacklist kinkerit, vaikka listan keskivaiheilla ei edelleenkään kovin isoja muutoksia tullut.
  #7. Palenius/Nissan 300ZX ei saapunut paikalle, joten sovitun mukaisesti kolmannesta pois jäännistä tippuu ulos listalta.
  Niinpä ajot alkoivat tällä uudella listalla:

  1. Hellman/Corvette Stingray
  2. Nykänen/Dart Swinger
  3. Vepsäläinen/Belvedere Station Wagon
  4. Sarapuu/Audi S4 farkku
  5. Uskali/Challenger
  6. Eevala/Charger
  7. Hermunen/Miami Vice Valiant
  8. Vataja/Firebird
  9. Åke/pumppu Duster
  10. ?


  Kaikkien yllätykseksi ilokaasuista tuli ihme soppa ja pidimme asiaa Blacklistan osalta itsestään selvyytenä että niitä saa käyttää, koska tämä onnistui Hyvinkäällä ja Porissa, jossa oli kuitenkin ihan samat ajanottokerho/tiimi.
  Syyksi ilokaasujen kieltoon Kiikalassa mainittiin mm. se että niillä pääsee liian lujaa kyseisellä radalla ja että ne ovat liian vaarallisia? No, Kiikalan rataennätys on mm. ajettua ahdetulla ajoneuvolla ja Nossi-kamat ovat aavistuksen muuttuneet sitten sen 80-luvun jurrisen nossi-ooppelin kuskin jälkeen, joten se siitä selityksen pohjasta.
  Noh. Emme lähde tässä sen enempää suolaamaan ja asiaa vääntämään, mutta pisti silmään että yhdellä katsastusvastaavalla oli selkeästi isoin ongelma nähdä ilokaasulaite Kiikalan radalla. :eek:

  #10 sijasta saatiin jälleen hyvä skaba aikaiseksi ja Eiranen Fairlanella ajoi Stiffen Malibua vastaan. Tästä Eiranen jatkoon.

  Toinen pari oli 4D vihreä dartti vastaan tuplaturbo pikuppi, josta pikuppi jatkoon, kovilla loppunopeuksilla ja hurjilla sladeilla maalikennojen läpi. Onneksi ei ollut ilokaasuja. :rotfl:

  Tästä kehkeytyi kova taisto Fairlanen ja pikupin kesken. Molemmat taisivat antaa kaikkensa ja Eirasen parempi lähtö saattoi hänet jatkoon hyvin niukalla marginaalilla.

  Tämän jälkeen Eirasen vastustajaksi tuli legendaarinen Mosse mies nimeltä Oksanen. Eirasen vakuuttava meno jatkui ja Oksanen lähti laulukuoroon.
  Näin Eiranen pokkasi #10 sijan listalta ja haastoi luonnollisesti heti Pumppu Dusteri Åken.
  Åke ajoi samalla C-ryhmän pudotuksia ja pääsi aina taistelemaan pronssista jossa samaisessa lähdössä bensaa roiskui pitkin Åken tuulilasia yms. ja näin Åke heitti pyyhkeen kehään, Eirasen kivutessa samalla sijalle 9.

  Kovan onnen Kari Miami Vice Valiantilla oli haastanut Eevalan Chargerilla ja kaveri oli niin tohkeissaan uudesta motista, ettei ajatellut himmailla yhtään ja tahkoi kovasti harjoitusvetoja, kunnes JÄLLEEN kävi vanhan aikaisesti ja Valiantin kytkin porsi ennen haaste vetoa. Niinpä Kari haaveet listalla ylöspäin noususta jäi taas toiseen kertaan...

  Uskali haastoi Challengerilla Sarapuun Audilla ja otti turpaan ahdetulta perhewagonilta. Challesta on edelleen lopparit kateissa, mutta Sarapuun Audi kulkee tasaisesti matalia 11 s. aikoja ja lähes 210km/H loppareita.

  Finaalit jäi nyt sitten ilokaasuepisodin takia ajamatta, mutta turha siitä on Hellmannia ampua, sillä kyllä vika nyt oli muualla kuin hänessä. Sillä Blacklistin "säännöissä" ilokaasut on sallittu ja jos niitä ei yllättäen järjestäjän taholta saa käyttää, ei virallista Blacklist-lähtöä voi tällöin ajaa. Niinpä #1 haaste siirtyy seuraavaan kertaan automaattisesti.

  Tahdomme silti kiittää BOP-henkilökuntaa isolla kädellä, meille hienosti järjestetyistä varikko-alueesta ja ajomahdollisuuksista. KIITOS TÄSTÄ!

  Ja kiitos kuvaajille kuvista ja kuvalinkeistä!

  Tässä nyt tuorein Blacklista:

  1. Hellman/Corvette Stingray
  2. Nykänen/Dart Swinger
  3. Vepsäläinen/Belvedere Station Wagon
  4. Sarapuu/Audi S4 farkku
  5. Uskali/Challenger
  6. Eevala/Charger
  7. Hermunen/Miami Vice Valiant
  8. Vataja/Firebird
  9. Eiranen/Fairlane
  10. Åke/pumppu Duster
   
 11. XJR

  XJR 3rd gear

 12. 440

  440 Gearhead

  8) Kukahan tämän päätti....? :soosoo: . 1 sivulla lukee:Häviämällä haasteen tai haasteeseen vastaamatta putoaa aina yhden sijan alaspäin :eek: Haastettu oli jo 29.7 sivu 14 ( 8) Haastanpa Hellmannin... :odroll: T.Nykänen) Pori ja Kiikala jäi väliin Hellmannilta.
   
 13. peltsi

  peltsi Gearhead

  Eikö säännöt salli kaasut? :soosoo: :soosoo: :soosoo:
  Rukkaamalla omia sääntöjä niin saadaan kyllä lista uusiks jos sitä haet. :soosoo: :soosoo: :soosoo:
  Seuraavaks haet sellasen paikan mikä kieltää turbot jne. :soosoo: :soosoo:
   
 14. 440

  440 Gearhead

  :eek: Kelle "heitto" rukkaamisesta oli heitetty? :eek:
   
 15. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ja höpöhöpö :poff:
   
 16. Sarapuu

  Sarapuu 1st gear

  4. Sarapuu/Audi S4 farkku haasta 3. Vepsäläinen/Belvedere Station Wagon
  Räyskälässä 16.08 Boxer speed daylla.
   
 17. rocker79

  rocker79 Gearhead

  Tämä sopii kyllä.
   
 18. Putte

  Putte 1st gear

  Periaatteessa olleet aina kiellettyjä V8/GTi-päivillä, samoin kuin FHRA:N katuautoryhmissä. V8/GTi-päivillä autojen on oltava katsastus kunnossa ja ilokaasuilla ei autoa voi katsastaa.
   
 19. peltsi

  peltsi Gearhead

  onko tuohon kaasujen kieltoon joku järkevä syy vai onko se ajalta jolloin kiihdytysautoissa ei ollut turboja niin ei haluttu myöskään kaasuja?
   
 20. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Se johtaa kauas 80 luvulle. Joku varmaan löytää vielä jostain netin syövereistä TM jutun siitä?
   

Kerro tästä muillekin!