Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

  1. Black Nova

    Black Nova 2nd gear

    Eilen haastoin Pertun Kiikalan kisoihin paikasta 9
     
    pts tykkää tästä.
  2. MarcoK

    MarcoK Gearhead

    Kiikalaan haaste edellä olevalle.
     
  3. MarcoK

    MarcoK Gearhead

    PANOX Dartin ajot malmilla:


     
    Herje tykkää tästä.
  4. mopster

    mopster Gearhead

    Täältä myös Kiikalaan haaste edellä olevalle.
     
  5. 1320

    1320 Gearhead

    Hienoa oli seurata Blacklist-lähtöjä taas Malmilla, haastevetoja taidettiin ajaa aika paljon ja listalla taisi tulla aika isoja muutoksiakin?

    Ja taisi olla eka kerta kun listan ulkopuolelta noustiin suoraan kärkeen, hienosti näytti Pikkis kulkevan, aika eleettömästi mutta suoraan ja kovaa. Tuossa on videolla kisa ykköspaikasta, ja samassa lähdössähän tuli vielä Malmin uusi rataennätyskin.



    Ehdottomasti mielenkiintoisin listalaisista on kyllä tää "Black Nova". Hieno korimalli, todella hienosti viimeistelty laite ja voimaa on "tarpeeksi".:odcool: Hauska nähdä mihin tuo kulkee kun kaikki palikat osuu kohdalleen....

     
    squide, Herje, Black Nova ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. pts

    pts 2nd gear

    Bmw:een kisa kooste malmin kisoista=hävisin kaikki haaste vedot ja oli tosi kivaa.. :)
    Sikanen
     
    Muokattu: 6.8.2017
    Herje, Volvo_5.7 ja Swinger71 tykkäävät tästä.
  7. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Haters Gonna Hate, mutta kukaan paikalla ollut ei voi sanoa etteikö ollut hieno päivä ja hyvät kahinat.
    Nyt listalla on niin nopeita autoja, että kuka vaan voi taistella kärkisijoituksista ja monesti reaktioilla voitetaan haaste.
    Pari kertaa pystyi #1 paikkaa pitämään, mutta Wihinen oli liian paha pala eilen Malmilla, eikä siihen auttanut edes kunnon reaktiot.

    Jonkun laskuopin mukaan vedettiin 26 haasteajoa yhden päivän aikana. :O

    Onnittelut vielä Wihiselle kunkkupaikasta ja haaste Kiikalaan heitettiinkin jo kiertopalkintoa luovuttaessa.
    ;)

    [​IMG]
     
  8. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    On niin ironinen viesti, et pakko laittaa :rotfl: hymiö.

    Noita päiviä tulee kaikille ja aina löytyy nopeampia... Nimimerkillä ex #1 :lol:
     
    pts tykkää tästä.
  9. Hegemon

    Hegemon 2nd gear

    Lähtöjä ajettiin 25. Tai sit lapusta puuttuu joku. Raportin kirjoittamisessa vierähtää hetki mutta kyllä se sieltä tulee.

    Perttu: Ei ollu kyl sun päivä mut hei harva pystyy tohon noin nopeella autolla
     
  10. pts

    pts 2nd gear

    Kiitos kyllä aina piristää ku kehutaan :)
     
  11. Mopar garage

    Mopar garage 1st gear

    Niin ja voit aina vetää "ajamalla"kotiin kortin trailerquiin porukalle.
     
    Herje, wilburi ja pts tykkäävät tästä.
  12. 5.8.2017 ajetun Malmin jälkeen tuorein Blacklist näyttää tältä:

    #1 Wihinen, Pick-up
    #2 Uskali, Buick
    #3 Miss Paukkuri, Duster
    #4 Rantakari, Duster
    #5 Wasström, Cuda
    #6 Laukkanen, GT Dart
    #7 Käyhkö, Panox Dart
    #8 Sikanen, BMW
    #9 Hovi, Nova
    #10 Kataja, Pontiac

    [​IMG]
     
    squide, Rotten, wilburi ja 1 muu tykkäävät tästä.
  13. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Kilvelliselle autolle?
     
  14. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    ...ja samana päivänä vähän kovempaa.
     
  15. 1320

    1320 Gearhead

    Joo, katuautojen ennätystä siis tarkoitin... Eikös Alteredkin tuupannut 9.2 ekassa lähdössä vai muistanko mä väärin?
     
  16. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Juu
     
  17. Hegemon

    Hegemon 2nd gear

    Raportti Malmilta 5.8.2017

    Koko viikon sääennusteet lupailivat sateita viikonlopulle. Ja kuinka ollakkaan lauantai aamuna aurinko paistoi. Haasteita oli heitelty tuttuun tapaan runsaasti ja listalle pyrkijöitäkin paikalta löytyi viisi kappaletta. Wihinen Pikkiksellä, Husso Dartilla, Leinonen BMW 335d:llä, Niklas Salmi Coronetilla ja Kimmo Hovi Novalla. Ajoparit arvottiin tuttuun tapaan korttia vetämällä. Wihinen sai vastaansa Leinosen, Husso sai vastaansa Salmen ja Hovi sai bye runin. Tässä vaiheessa tuli ilmoitus ettei Husso aja ja hänen tilalle tuli jo aikoinaan listakahinoita ajanut Nikke Wasström Cudalla. Seuraavana leikin kesken jätti Salmi joka taas kerran paini tekniikkamurheiden kanssa. Tässä vaiheessa päästettiin kaikki vetämään yhdet harjoitusvedot. Eivät nekään kaikilla ihan nappiin menneet. Wihinen päätti sytyttää lamput etupuskurilla ja viivalle hypätessä menikin vähän pitkäksi. Tämän seurauksena punavalo. Ja sitten päästään näkemään Kimmo Hovin Nova tositoimissa. Jokseenkin liukkaan oloista menoa kunnes loppupään töyssyjen jälkeen ilmaan nousi kunnon savupilvi. Tässä välissä nähtiin päivän ensimmäinen haasteveto ja siitä vastasivat Käyhkö ja Kataja. Tämän vedon vei Käyhkö ja nousi sijalle 6. heittäen jo haastetta eteenpäin. Sitten oli aika kokoontua line uppiin ja pistää kunnon tohina listan osalta käyntiin. Eli Wihinen ja Leinonen valmistautuivat ottamaan mittaa toisistaan. Leinonen karkasi viivalta ja Wihinen ampui perään huimilla 0,3 barin lähtöpaineilla( ecun näin yhtäkkiä päättäessä) ja todella kehnoilla reaktiolla, vieden kuitenkin tämän lähdön ja päivän ensimmäinen aikakin saatiin Pikkikselle 9,79. Sitten oli vuorossa listan kärkipään haaste. Perttu Sikanen oli haastanut Rantakarin sijasta 2. Lähdön vei Rantakari ja näin ollen heitti heti haasteen Uskalille sijasta 1. Laukkanen sai näin ollen vastaansa edellisen vedon häviäjän eli seuraavalla kierroksella Perttu puolustaa sijaa 3. Ja taas oltiin vetämässä korttia. Nikke sai seuraavalle kierrokselle vastaansa Pikkiksen ja Kimmo pääsi nauttimaan taas bye runnin joka tuli hyvään paikkaan koska Nova oli edelleen työn alla harjoitusvedon jäljiltä. Ja samalla varmisti jo paikkansa vähintäänkin listan sijalla 9. Ja taas kokoonnuttiin line uppiin kolmen parin turvin. Laukkasen ja Pertun välisen mittelön vei Laukkanen joten seuraavalla kierroksella Perttu saisi vastaansa Sini Paukkurin. Laukkanen taas heitti haastetta eteenpäin janoten tuota haluttua ykkös paikkaa. Seuraava vastustaja selviää kunhan Rantakari ja Uskali ovat lähtönsä ajaneet. Vuoroon Wihinen Pikkiksellä ja Nikke Cudalla. Tällä kertaa Pikkis lähti viivalta vähän paremmin vieden lähdön ja kellottaen uuden Malmin ennätyksen katuautolle 9,71.
    Sitten päivän ensimmäinen haaste ykköspaikasta. Rantakari irtosi viivalta tapansa mukaan hyvillä reaktioilla mutta se vain ei tällä kertaa riittänyt Uskalia vastaan ja pysyi edelleen sijalla 2. Oli enää yksi lähtö listalle pyrkijöiden kesken jäljellä ja lista olisi taas täysi. Kimmo sai Novan toimimaan ja ei muuta kun autot ja kuskit nippuun ja jonottelemaan. Pareja oli taas kolme. Pikkis ja Nova tuo listan historian tehokkain parivaljakko oli nyt vastakkain. Tehoja löytyy aikalailla saman verran Pikkiksen ollessa "hiukan" painavampi. Wihinen oli säätänyt taas lisää hönkää Pikkikseen. Ja sitten liikkeelle. Kimmon Nova ei oikein tahtonut saada pitoja noilla kymmenen vuotta vanhoilla renkailla ja Pikkis pääsi karkuun vieden lähdön ja kellottaen taas uuden rataennätyksen 9,49. Sitten vuoroon Laukkanen ja Rantakari. Molemmat lähtivät viivalta hyvin ja Laukkanen ensin maaliin. Mutta punavalon ottaneena Laukkanen hävisi lähdön ja Rantakari sai pitää paikkansa. Sinin ja Pertun välisen lähdön vei Sini. Ja Pertun alamäki vain jatkui. BMW:een pito ongelmiin pitäisi löytää ratkaisu.

    Tässä vaiheessa lista näyttää tältä:
    1. Uskali
    2. Rantakari
    3.Laukkanen
    4.Paukkuri
    5.Sikanen
    6.Käyhkö
    7.Kataja
    8.Wihinen
    9.Hovi
    10.Wasström


    Hetken näytti että listan häntäpään matka tyssää tähän mutta onneksi sain Katajan( joka oli jo poistunut paikalta auton taas hajottua) puhelinnumeron ja kysyin saako hänen takana olevat mennä ohi. Ja kuten aiemminkin on listalla nähty niin ei Katajakaan halunnut jarruksi jäädä ja kaverit saa mennä ohitse.

    Käyhkö oli jo hetken odottanut että pääsee ajamaan ja seuraavana listalla oli Sikasen Perttu.
    Käyhkön viedessä lähtö ja noustessa sijalle 5. sai Perttu jo haasteen Wihiseltä. Seuraavat parit olivatkin sitten Wihinen ja Sikanen, Nikke haastoi Kimmon ja Laukkanen sai vastaansa Sinin....
    ....Jatkuu 24h sisällä....
     
    Larry, Rotten, Bee-One-Power-Gear ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. Hegemon

    Hegemon 2nd gear

    Niken ja Kimmon vuoro ottaa mittaa toisistaan. Kimmon kärsiessä edelleen pitovaikeuksista vei Nikke Cudallaan lähdön. Seuraavana viivalle asettui Sikasen PahaBMW ja Wihisen Pikkis. Tämä kaksikko otti mittaa toisistaan jo edellisenä viikonloppuna Porissa ja lopputulos oli tälläkin kertaa sama Pikkiksen viedessä lähtö. Sitten vuoroon Laukkanen ja Paukkuri. Tämän lähdön vei Sini itselleen nousten jo sijalle 3. Laukkasen kahden perättäisen tappion painaessa harteilla päätti Käyhkö heittää haasteen pöytään. Samoin Sini haastoi Rantakarin ja Nikke heitti haasteen Pertulle. Perttu oli jo tässä vaiheessa hieman harmissaan päivän saldosta mutta otti haasteen vastaan. Ajamaanhan tänne on tultu. Sinin ja Rantakarin lähtö olikin jännittävää katsottavaa. Rantakari karkasi viivalta tuttuun tapaan hyvillä reaktiolla mutta tuo pippurinen mansikka Dusteri paineli puolenvälin jälkeen ohitse ja vei voiton. Sitten viivalle Laukkanen ja Käyhkö. Tällä kertaa Laukkanen ensin maalissa ja ei edes punalamppu syttynyt joten Laukkanen lähdön voittaja. Ja sitten Perttu ja Nikke. Cudan karjuessa koko vartin matkan kärsi Perttu jo kuudennen tappion tälle päivälle.

    Tässä vaiheessa lista näytti tältä:

    1. Uskali
    2. Paukkuri
    3. Rantakari
    4. Laukkanen
    5. Käyhkö
    6. Wihinen
    7. Wasström
    8. Sikanen
    9. Hovi
    10. Kataja


    Wihinen ja Pikkis olivat niin kovassa huumassa että seuraavana meni jo haastamaan Laukkasen. Tässä vaiheessa piti vähän kaveri toppuutella että jos nyt kumminkin ensin haastaa edellä olevan Käyhkön ja katsotaan sitten. Ja ei muuta kun viivalle. Käyhkö joutui taipumaan Wihisen piiskatessa Pikkistä ja Wihinen haastoi heti Laukkasen. Uskali taas joutuu jo toista kertaa päivän aikana puolustamaan ykkös paikkaansa kun tällä kertaa sitä on havittelemassa Paukkuri. Tässä vaiheessa ajoaikaa oli jäljellä enää alle tunti. Ei muuta kun autot taas lähtöpaikalle. Laukkanen lähti paremmilla reaktiolla muttei voinut mitään Wihisen vauhdille ja Pikkis vei taas voiton. Sitten vuoroon Uskali ja Paukkuri. Sinin nukkuessa valoissa pääsi Uskali karkuun ja piti tuon saamansa välimatkan maaliin asti vieden lähdön. Ykköspaikka pysyi edelleen Jannella. Nikke haastoi Käyhkön ja Käyhkö joutui jo kolmannen kerran putkeen katselemaan vastustajan perävaloja. Nikke haastoi heti perään Laukkasen ja Wihinen taas Rantakarin. Nikelle tuo muutaman vuoden tauko teki ilmeisesti hyvää sillä nyt Laukkanen joutui toteamaan Cudan hirmuisen vauhdin ja Nikelle neljäs perättäinen voitto. Vuoroon Rantakari ja Wihinen. Wihinen jäi lähdössä hiukan mutta porhalsi ohi ja vei voiton. Tämän jälkeen Wihisen kohteeksi joutui Sini. Ja Nikke taas haastoi äsken Wihiselle hävinneen Rantakarin. Mansikka Dusterin ja Pikkisen välisen taiston hävisi Sini ottaen punavalon ja Wihinen haastoi heti Uskalin. Kello lähteli jo kuutta ja molemmat parit suuntasivat kohti lähtöaluetta. Paikalle päästyään heille ilmoitettiin että soolo lähdöt enää onnistuu kun toinen rata on suljettu. Rantakarin ja Niken poistuessa paikalta jatkoi Pikkisen crew keskusteluja ratahenkilökunnan kanssa. Hetken kulttua finaalipari kuitenkin asettui vierekkäin viivalle ja jännitys tiivistyi. Uskali nappasi paremmat reaktiot mutta Wihinen sai karkumatkalla olleen Uskalin kiinni ja meni ohi vieden voiton. Näin päivän päätteeksi ykköspaikan nappasi haltuun Wihinen Pikkisellään. Hatun nosto Wihiselle joka on lista ajoja ollut ajamassa ensimmäisestä kaudesta asti eikä aiemmin ole kärkikahinoissa ollut mukana.

    Haasteita seuraavaan kilpailuun jäi tuoltakin päivältä kaksi. Rantakarin ja Niken ajamatta jäänyt haaste on edelleen voimassa. Ja Kimmo haastoi Pertun seuraaviin kahinoihin.

    Päivän aikana ajettiin siis 24 lähtöä eikä 25 sillä tuo Rantakarin ja Niken välinen jäi ajamatta.
    Aivan loistava päivä ja kiitos kaikille. Jalat oli vähän kipeet seuraavana päivänä kun joutui jatkuvasti kävelemään kahden varikko pisteen välillä sekä lähtöpaikalle ja takaisin. Myös 9 tuntia paikanpäällä näkyi palaneessa naamassa :D

    Ajojärjestykset eivät välttämättä menneet ihan oikein sillä kaikkea ei pystynyt muistamaan.

    Ja lista siis päivän päätteeksi seuraava.

    #1 Wihinen, Pick-up
    #2 Uskali, Buick
    #3 Miss Paukkuri, Duster
    #4 Rantakari, Duster
    #5 Wasström, Cuda
    #6 Laukkanen, GT Dart
    #7 Käyhkö, Panox Dart
    #8 Sikanen, BMW
    #9 Hovi, Nova
    #10 Kataja, Pontiac
     
    Larry, Rotten ja pts tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!