Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

  1. Hegemon

    Hegemon 2nd gear

    Haateet tulevan viikonlopun kahinoihin Kiikalaan on seuraavat:
    Nikke vs Rantakari
    Kimmo vs Perttu
    Käyhkö vs Laukkanen
    Uskali vs Wihinen

    Listalle pyrkijöitä ei ainakaan tässä vaiheessa ole itselläni tiedossa mut ainahan niitä tulee.
     
  2. Catiska

    Catiska Gearhead

    Mukava lukea näitä kisaselostuksia. Niistä siis kiitos!

    Hiukan seuraamista helpottaisi jos kilpailijoista puhuttaisi aina samalla nimellä. Välillä tekstissä puhutaan Paukkurista, välillä sinistä, sitten Mansikka Dusteri. No, Sinin osalta hahmotan aina kenestä puhutaan mutta kaikki ei välttämättä.
    Minulle taas vaikeampi oli kun puhutaan Nikkestä mutta listoilta ko nimeä ei löydy. Päättelemällä tietty selviää että kyseessä on Wasström. Perttuakin seassa on, taas pitää pohtia, kukahan kilpailijoista on Perttu.

    Asia selkenisi jos käytetään tuloslistalla olevaa nimeä tai tuloslistalla lukisi esim 3# Miss Sini Paukkuri, Mansikka Duster nykyisen muodon sijaan.
     
    Rotten tykkää tästä.
  3. Mopar garage

    Mopar garage 1st gear

    Multa jää seuraavat kapinat väliin.Meen Kalajoelle hiekkakakkuja rakentamaan.
    Eli GTS pääsee haastamaan Tusteri-Cuda parin häviäjän.
     
  4. Fiiilistelyfotoa Malmilta.

    [​IMG]
     
    Shirley ja Herje tykkäävät tästä.
  5. Infoa Burnout partyjen järjestäjiltä Blacklist kuskeille!

    Katsastus alkaa klo.8.00 ja päättyy klo. 10.00 joten paikalla kannattaa olla ajoissa.
    Ilmoittautuessa kisaan kannattaa ilmoittaa, että ajaako pelkästään lista vedot vai haluaako myös osallistua itse kisoihin esim. pikkulohko tai isolohko luokassa. Tämä on siis mahdollista ns. samalla tavalla kuin Hyvinkäälläkin.

    Blacklist autoille ja kuljetuskalustolle on varattu oma alue, johon listalaisten olisi hyvä tuoda kalustonsa. Bussit ja trailerit pitää ajaa perä asfaltille päin(ei radan suuntaisesti) rajallisen tilan takia.

    Lauantaina taas vedetään!
     
  6. Shirley

    Shirley 2nd gear

    Mullakin jää seuraavat kapinat väliin.. Pitää kitkeä kasvimaata jne.... Tee hyvät hiekkakakut Karpo Kalajoel!
     
    Muokattu: 17.8.2017
  7. MarcoK

    MarcoK Gearhead

    Vesivehmaalle haaste edellä olevalle (haaste heitettiin jo kiikalan sateissa myös:) )
     
  8. Hegemon

    Hegemon 2nd gear

    Kiikalasta ei juurikaan kerrottavaa jäänyt. Wihinen ilmoitti ennen kisaa ottavansa Pikkiksen pois listalta koska ei pääse loppukauden ajoihin. Joten kaikki listalaiset nousivat yhden pykälän ylöspäin. Voimassa olevia haasteita oli siis enää kolme. Rantakari voitti Wasströmin koska Wasström ei päässyt paikalle. Laukkanen oli ajelemassa muualla joten Käyhkö vei haasteen ja nousi sijan ylöspäin. Sikasen ja Hovin haastetta odotettiin ajettavaksi mutta sade pilasi muutamaankin otteeseen tuon ja haasteen ajo siirtyi Vesivehmaalle. Rantakari haastoi paikanpäällä Uskalin ja jos Paukkuri ei pääse Vesivehmaalle niin tuo haaste jää voimaan. Samoin Käyhkö heitti haastetta eteenpäin. Eli Vesivehmaalla jatketaan ensi lauantaina.
    Lista näyttää tällä hetkellä tältä:

    #1 Uskali, Buick
    #2 Miss Paukkuri, Duster
    #3 Rantakari, Duster
    #4 Wasström, Cuda
    #5 Käyhkö, Panox Dart
    #6 Laukkanen, GT Dart
    #7 Sikanen, BMW
    #8 Hovi, Nova
    #9 Kataja, Pontiac
    #10 ???

    Eli kauden päätöskisaan on yksi paikka listalla vapaana.

    Toivotaan että viikonloppuna päästään ajamaan ettei tarvitse ratkoa peliä juoksemalla tai jos tarpeeksi sataa niin uimalla.
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    Facebookin racetorilla oiva Blacklist verme myynnissä rullaavana eli -70 Nova jolla menty 7s. aikoja Jenkeissä ja täällä vajaalla 800hp:lla 9.42s!7.5s häkillä!
     
  10. Jees.., eli huomenna jatketaan Vesivehmaalla alla olevan kaavan mukaan ja kokoonnutaan ohjaajakokouksen jälkeen vaikka tuon Kimmo Hovin mustan Novan luokse! Koskee myös listalle pyrkiviä.
    [​IMG]

     
  11. Hegemon

    Hegemon 2nd gear

    Kauden finaalit takana ja tässä kooste päivän tapahtumista.

    Keli näytti hyvältä nelostietä Lahteen päin ajaessa siihen asti kunnes lähestyttiin Vesivehmaan lentokenttää. Ja yllätys yllätys portille päästyäni vettä sitten tulikin aika reippaasti. Sade loppui hetken kulttua ja fyyran pojat alkoivat kuivaamaan rataa. Paikalle oli saapunut kaikki listalla olijat lukuunottamatta Sini Paukkuria. Tosin Laukkanen ja Wasström olivat jättäneet autot kotiin. Haasteita oli tälle päivälle muutamat. Edellisestä kisasta jäi tuo Hovin ja Sikasen haaste voimaan kuin myös Rantakarin ja Uskalin kerran Paukkuri ei paikalle tullut. Myös Käyhkö oli haastanut edellä olevan Wasströmin. Siinä sitten kuskien pikkuhiljaa BL autojen luokse kokoontuessa selviteltiin listalle pyrkijöitä. Ja löytyihän niitä kaksi kappaletta. Salmi jolla edelliset kerrat päättyneet tekniikkamurheisiin ennen kuin on edes ehditty aloittamaan kahinat sekä Husso jolla myös oli jotain murheita Malmilla. Tässä vaiheessa päätti myös allekirjoittanut tuoda taas Ämmän mukaan kahinoihin vaikkakin tarkoitus oli vain testata autoa pienen konerikon jäljiltä. No kortin veto meni siten että Salmi sai bye runin ja minä sain vastaani Husson. Sovittiin että kaikki voivat käydä vetämässä yhden harjoitusvedon ja sitten aletaan ajamaan. No niinkuin olettaa saattaa niin vettähän tuli pariinkin kertaan päivän aikana joten ajot menivät taas odotteluksi. Hovin Nova ( The RainMaker, sopii paremmin Novan nimeksi kuin bussin );) joutui pienen ongelman takia hetkeksi korjauksen alle ja Sikanen joutui vielä odottelemaan. Käyhkö nousi listalla sijalle 4 koska Wasström jätti autonsa kotiin. Siinä sitten oltiin line upissa ja ajoaikaa reilu pari tuntia jäljellä. Radalla tapahtui pieni rasvaus joten pelit seis ja hetkeä myöhemmin alkoi taas kaikkien yllätykseksi satamaan. Tässä vaiheessa Husso siirtyi sivuun ja pakkasi auton kärryyn. Lähdin sitten etsimään Salmea mutta sain kuulla että hän oli lähtenyt aiemman sadekuuron aikana pois. Joten jäin sitten ainoaksi listalle pyrkijäksi paikalle. Taas oli rata kuivattu ja ajot jatkuivat. Vuorossa oli Rantakari ja Uskali. Lähtö meni molemmilla vähän liukastellen ja Uskali vei voiton pitäen ykköspaikan hallussaan. Tästä päästiin sen vajaa puoli tuntia eteen päin kun pieni sade taas keskeytti ajot. Ja nyt tuli myös ilmoitus että päivän ajot oli ajettu ja se oli siinä. Hovi ja Sikanen eivät ehtineet haastettaan ajaa ja tämän takia Kataja ei pääsyt edes haastamaan. Kuin myös Käykö ei päässyt Rantakarin kakkos paikkaa havittelemaan. No siinä sitten rupatellessa aurinkokin alkoi paistamaan ja sadepilvet väistyivät.

    Näin vietettiin kaksi viimeistä kisaa sateisin tunnelmin mutta onneksi sentään jälkimmäisessä päästiin ajamaan edes vähän. Ja lista näyttää kauden päätteeksi tältä.

    #1 Uskali, Buick
    #2 Rantakari, Duster
    #3 Miss Paukkuri, Duster
    #4 Käyhkö, Panox Dart
    #5 Wasström, Cuda
    #6 Laukkanen, GT Dart
    #7 Sikanen, BMW
    #8 Hovi, Nova
    #9 Kataja, Pontiac
    #10 Vaittinen, BMW M5

    Toivotaan että ensi kaudella saadaan taas nauttia hyvistä keleistä koko kauden. Kiitos ja kummarrus kaikille tästä kaudesta.
     
    MarcoK, Shirley, Larry ja 1 muu tykkäävät tästä.
  12. Shirley

    Shirley 2nd gear

    Joo kiitos ja niiaus kanssa kilpailijoille ja takapiruillekkin! Kesä loppu just kun alko saamaan penkkiin hyvää asentoa, mut onhan se kesä ens kesänäki!?
     
  13. MarcoK

    MarcoK Gearhead

  14. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Miksi ei ajeta Su Alastarolla? olis liimarataa tarjolla:eek:!
     
  15. pts

    pts 2nd gear

    Näyttäähän siel paljon lista autoja olevan: Käyhkö/Hovi/Hakulinen/sikanen
     
  16. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    NO! Miksi sit ei ajeta listaa?
     
  17. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Eikös se listan ajaminen jo päättynyt tältä kaudelta viime viikonloppuna Vesivehmaalle ja muutenkin taitaa osa kuskeista olla tuolla rapakon takana ajamassa ihan muuta...HotRod Drag Week.

    https://fi-fi.facebook.com/VIPFlyingFinns/
     
    three hundred ja pts tykkäävät tästä.
  18. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    vähän samaa ihmetelly...vähän heikko syy olla ajamatta listaa jos jo(i)llain muuta menoa:odeek:
     
    three hundred tykkää tästä.
  19. Catiska

    Catiska Gearhead

    Itse en tiedä mutta ehkä Mikkoli tai pts tietää, olisiko sinne päässyt tänä vuonna ajamaan? Listalaisten ajaminen ei välttämättä ole joka tapahtumassa ilmoitusasia.
    Ainakin viime vuonna tuosta nousi jonkin verran porua kun kisamaksun ajaneet kilpailijat (heistä osa) koki asian negatiivisena, vähensi maksavien artistien ajoaikaa.
     
  20. pts

    pts 2nd gear

    Sunnuntaina pääsee ajamaan ainakin jos on ennakko ilmoittautunut mut ehkä paikan päälläkin voi jälki ilmoittautua.
     

Kerro tästä muillekin!