Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. pötkö

  pötkö Gearhead

  Joo pytty kuuluu 440:lle kun haastettu ei toiminut sääntöjen mukaan!!!
   
 2. Hellrace

  Hellrace 3rd gear

   
 3. 440

  440 Gearhead

  8) "Säännöt" ei varmaankaan erittele saiko vai ei, ensin sai sitten ei sitten sai ja sitten ei.(Sillä Blacklistin "säännöissä" ilokaasut on sallittu) Riskit on olemassa kaikille.Oliko BL listan vetäjälle ilmoitettu että saa käyttää kaasuja?Ei ollut haastajankaan vika ettei saanut mutta turhaan tultiin paikalle jos ei haasteeseen vastattu :poff: Onko Hellman/Stonehillillä jotain aikaisempaa keskinäistä närää kun oli samantien auton kimpussa "lisääjän" takia :eek:
   
 4. Ei huolta, kyllä tämänkin vääntö saadaan vielä ratkaistua tämän syksyn aikana.
  Stay tuned!
   
 5. 440

  440 Gearhead

 6. 440

  440 Gearhead

 7. 440

  440 Gearhead

  Jos ei muuten :mad: https://www.youtube.com/watch?v=Nhhv3OovmUw :poff: 9.55 kohdassa selviää asiat :poff:
   
 8. Jukka 63

  Jukka 63 2nd gear

  Kyllä toi pytty kuuluu Jannelle mun mielestä.Omituista vinkumista säännöistä ja kaasuista yms.Ei muuta kuin molemmat viivalle sopivan syrjäiselle tielle ja sen jälkeen tietää kummalle titteli kuuluu :rotfl:
   
 9. peltsi

  peltsi Gearhead

  Ei oo paha arvata että kisan kakkonen haastaa taas ens vuonna ykkösen kiikalassa :)
   
 10. väsynyt

  väsynyt Gearhead

  onko näkynyt "pyttyä" 440!
   
 11. 440

  440 Gearhead

 12. 440

  440 Gearhead

 13. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  We Have The Winner! And The Winner is..
  ..440!

  Ei ole mikään trailer Queen vaan Auto millä myös ajetaaan muuallakin kuin kisoissa. Bongattu 440 Jätkäsaaressa viime vkl.
  oli ykkönen tai kakkonen Janne ajaa Autollaan ja on saanut yyveen ja haaste Hannun 58 kilpiselle Vetelle on voimasssa.
  Nyt kusen joidenkin muroihin. Kukaan ei ole kiittänyt kisojen jälkeen järjästelyistä ja järjästäjistä. Emme mekään, mutta perseestä oli aloittevalle Suomen nopeimmalle Jaguaarille. 12.34 ilman yhtä pyttyä on meidän kerhon nopein, mutta ei sillä ole asiaa muulle kuin jenkkilistalle missä se on aika korkealla. edit: noppein on Lumppu eli non Jaguar engine. nopein kaks tonnii painava ilmastoitu nahkasohva tais mennä jo 11sek? Mutta se on The Lump eli Suomeksi Lumppu niin kuin munkin ja arvatkee mikä motti? V8 amerikasta ofkoos, mutta ei ole mikään jättiporattustroukattuisoisolohko vaan akkalohko CHEVY!
   
 14. challenger500

  challenger500 Gearhead

  Ny o sellasta draaaamaaa, etta "teiden laittomat reinot" - realityTV pystyyn ja rokkenrol. Taahan alkaa hakkaamaan draamassaan jo USA versionkin
   
 15. rocker79

  rocker79 Gearhead

  No niin. "Tombstone" lähti uusiin maisemiin, eli listalla taas tilaa.
   
 16. moparson

  moparson 1st gear

  lappeenrannassa ajettiin taas oikeasti lujaa, mut eihän nää blackilist pellet, joilla taitaa olla omat säännöt ees pärjäis noissa karkeloissa
   

 17. Tuorein lista päivitetty ja #10 paikka avoin.

  Psyykkaaminen kärkipaikasta on näköjään aloitettu hyvissä ajoin, joten onko pelit vielä iskussa syysvetoja varten sillä kohta taas ajetaan!
   
 18. j-b

  j-b 1st gear

 19. jknR

  jknR Gearhead

  Hienoo!
   
 20. 440

  440 Gearhead

  8) Milläs autolla "herra" itse ajaa??? :eek:
   

Kerro tästä muillekin!