Blacklist

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. xarper

  xarper Gearhead

  Heti paljon mielenkiintosempaa kun ne vähän edes yrittää olla katuautoja? Eihän noilla listan autoilla suurimmalla osalla oo mitään tekemistä katuauton kanssa kun trailerilla tullaan ja mennään ja kesässä tulee se 20x400m ajoo?
   
 2. Herje

  Herje Gearhead

  On varmasti mielenkiintoisempaa.
  Mutta eihän nuo enää mukavia oo ajaa eikä ilmaisia tuolla pitkin kyliä.
  Mutta yllättävän monella autolla pystyy ajamaan jos vaan kukkarossa riittää painetta.

  Ei itellä tulis mieleenkään lähteä kisoihin ajamalla. Vaikka pystys tekniikan puolesta täysin ajamaan vaikka Hangosta Petsamoon.
   
 3. GS

  GS Gearhead

  Miten niin (minähän en ”vaadi” mitään...Trafi vaatii, siis leimaa oikeisiin katuautoihin), mutta miksi ihmeessä minä vaatisin leimaa aitoihin leimttomiin Race...siis ”Street Race” autoihin???
  Siis jos pidetään ihan ”katuautot” katuautoina ja leimattomat ”Street Race” autot ominaan, eikä yritetä romantiikan avustamana tuöntää neliskanttista palikkaa pyöreään reikään?

  Nythän jo heti lähti käyntiin vääntö siitä ”mikä on katuauto”, kun rajanvetoa ei ole, eikä voi koskaan tullakkaan, mikäli se ei ole leima paperissa.
  Se millä ”voisi” ajaa kadulla niin halutessaan avaa oven ihan loputtomalle väännölle ”katuautosta”, koska oikeasti niillä Pro Modeillakin voi ajaa kadulla(onko raja siis dragster tyyppisessä rungossa, vai voisiko tälläkin ajaa ”tarvittaessa” kadulla)?
   
  Muokattu: 30.9.2018
 4. xarper

  xarper Gearhead

  Miksi niitä väitetään sit katuautoiks kun ne ei yhtä cruisinkia kestä edes?
  Eikö tän Blacklistin idea ollu nimenomaan että autoilla pitää pystyä suorittamaan cruisinki kadulla vaadittaessa tms?

  Eihän tää nyt oo kun luokka ilman sääntöjä?
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 5. GS

  GS Gearhead

  Otetaan nyt taas kerran tähän se miten ”tyhmät jenkit” ovat ratkaisseet ikuisen väännön ”katuauton” ja ”katu kilpa-auton” välillä.
  Samalla on poistettu se seuraava vääntö siitä millä alustalla ”katuautolla” pitäisi ajaa, jotta nimenomaan kilpailtaisiin katuolosuhteissa tai mahdollisimman lähellä sitä.
  Eli vaikka suomessa joskus oikeasti järki voittaisi ja täälläkin Street puolella siirryttäisiin ”pyhään kolmiyhteyteen” (Big Tire, Small Tire, True Street) ja näin lopetettaisiin vääntö siitä mikä on ”katuauto”, alkaa seuraavaksi vääntö siitä että ”mikä katuauto on sellainen jolla ajetaan natikkaprepatulla radalla?
  Edelleen emme siis tiedä nopeinta ”katuautoa”, koska kadulla ajetut skabat ja niiden voittajat ovat jotakin ihan muuta kuin prepattujen kilparatojen voittajat.

  Eli niin, ne ”tyhmät jenkit” ovat keksineet kumpaankin vääntöön loistavan ja kristallin kirkkaan yksinkertaisen ”pyhän kolminaisuuden” ja ladun millä ajetaan kadunomaisissa olosuhteissa(olosuhteet myös muuttuu kisan edetessä, toisin kuin puhtaasti ”race” olosuhteissa).
  Näin saadaan kehityksen jarrut pois todellisilta Street Race autoilta ja sille yleisölle todella nopeita monstereita joita ne kiinnostavat. Samalla todelliset katuautot ajavat vertaisiaan vastaan, eikä niitä alisteta epäreiluun skabaan aitoja kilpa-autoja vastaan...joita leimapelit eivät ole.
  Eli kaksi ”Race Street” luokkaa kilvettömille ja yksi ”katuautoluokka” kilvellisille leimatuille katuautoille:

  [​IMG]

  Eli täälläkin pitäisi pikku hiljaa jakaa kauden päätteeksi kolme eri kruunua todellisille yhtenäisillä säännöillä ajaville ja koko street kentän kattaville ”Street kunkuille"....:

  [​IMG]
   
  Muokattu: 30.9.2018
 6. GS

  GS Gearhead

  Niin, miksi ihmeessä väitetään, koska nehän eivät oikeasti olekkaan ”katuautoja” (paitsi kaiken romanttisimmissa mielikuvissa)?
  Eikö koko kysymyksen asettelu ole siinä tapauksessa väärä, tai vähintään varsin naivi?
  Miksi tätä tarvitsee edes pohtia koska kilpa-autot ovat kilpa.autoja ja katu-autot katu-autoja?

  Suomi neljään ”tulosvastuulliseen” alueeseen ja alueen listat kesän aikana kuntoon, jonka jälkeen kauden päätteeksi skaba listojen kolmen-viiden parhaan kesken koko suomen kolmesta ”kuninkaasta” (+yksi cash day kesken kauden).
  Säännöt ainakin mahdollistavat joka ainoan suomessa olevan nelipyöräisen osanoton, ja jos ”kruunukisa” ajetaan ”puoliprepatulla” radalla, suurin teho ei välttämättä voita, vaan auto, auton säätö ja kuski muodostavat suuremman kokonaisuuden kuin pelkkä teho.

  Liian simppeliä?
   
  Muokattu: 30.9.2018
  xarper tykkää tästä.
 7. Kalu

  Kalu Gearhead

  Joo, ilmottakaa kun tätä aihetta viittii alkaa taas seuraamaan...
   
  jariha, rodhot ja Herje tykkäävät tästä.
 8. Mikkoli

  Mikkoli 3rd gear

  ...niin,tätäkään.
   
 9. Kalu

  Kalu Gearhead

  Blacklist, mustalista, johan nimikin viittaa siihen et oletetaakin jo et vähän pitää huijata. Tää mikää sisarhentovalkoinenlista oo... Kiitos ja anteeks...
   
  Herje tykkää tästä.
 10. xarper

  xarper Gearhead

  "Auto:
  Autolla pitää tarpeen tullen pystyä ajaamaan määrätty lenkki yleisillä teillä (eli mielellään rekisterissä oleva auto)."

  Kovasti vaikuttaa siltä ettei näillä pystyis.
   
 11. JuhaKuu tykkää tästä.
 12. chevy thunder

  chevy thunder 3rd gear

  No tää on tätä jokavuotista nillitystä me ainakin tyyydytään mustanlistan. Sääntöihin ja tulemme sitä ajamaankin. Vaik ei ihan kärkipaikoista ni k
   
 13. Muokattu: 17.11.2018
 14. [​IMG]

  Uutta ja komeaa A3-kokoista Blacklist Street Racers 2019-kalenteria pukkaa ulos.

  Kalenterissa on 12 hienoa vetokuvaa viime kauden Blacklist kalustosta.

  Hinta tällä kalenterilla on 30€, mutta jos tilaat sen nyt ennakkoon(alla olevaa kuvaa klikkaamalla) saat kalenterin edulliseen 25€ hintaan.

  Bonarina saat samaan hintaan myös North Blacklist Street Racers-kalenterin, joka on saman kalenterin toisella puolella. Eli saat kaksi kalenteria yhden hinnalla!

  Tämä toimii myös hyvänä joululahjana sukulaisille tai kavereille.

  Säästä rahaa ja tee ennakkotilaus nyt heti alla olevasta linkistä:
  http://shop.bomber.fi/index.php?route=product/product&product_id=261
   
 15. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

 16. jariha

  jariha Gearhead

  jee fb sivuilla jaettuja paitoja:wc::wc: ei onnistanu meitsii:rotfl:
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 17. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

  maverick tykkää tästä.
 18. Rotten ja TimeMachine69 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!