Blacklist

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. dart75blower

  dart75blower 1st gear

  Puhan jäädessä pois haastan rantakarin sijasta 7
   

 2. Kerkesit ekana... :)

  #8 sijalla Blacklist sarjassa oleva Puha Golfilla oli räjäyttänyt moottorinsa niin pahasti että joutuu vetäytymään tässä kohtaa pois listalta.
  Näin ollen Nurminen ja Paloniemi nousee listalla yhden sijoituksen ylöspäin ja portinvartijan paikka on avoinna yhdelle uudelle tulokkaalle Hyvinkäällä.

  [​IMG]


  Nyt lista näyttää tältä:


  1. Uskali, Blacklist Buick
  2. Hovi, Rainmaker Nova
  3. Hirvonen, Liekki Wallu
  4. Hallström, RS7
  5. Roth, Farmari Vega
  6. Lappalainen, Firebird
  7. Rantakari, Duster
  8. Nurminen, 4D Dart
  9. Paloniemi, 4D Coronet
  10. Sinä?
   
  Muokattu: 14.6.2019
 3. Mihail.t

  Mihail.t 1st gear

  Audilla tullaan hai altaaseen jos ei käy puhat testeissä.
   
  TimeMachine69 ja jknR tykkäävät tästä.
 4. josu

  josu Gearhead

  Menikö Puhalla paljonkin romut sekaisin?
   
 5. Kalu

  Kalu Gearhead

  Hauskan jutun tässä hoksasin. Puolet listalaisista on n.20km säteellä lahesta. Neljä MoParia ja yks GM...
   
  jknR tykkää tästä.
 6. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Totta! En kyllä ite tota hokannu..... Täällä aktiivista porukkaa!! Ja just Puha poistui listalta...... voi laskea samaan sakkiin!
   
 7. TimeMachine69

  TimeMachine69 2nd gear

  Monelta ajajakokous Hyvinkäällä? Klo 10:15?
   
 8. Whitey

  Whitey 1st gear

  Noo näinkin voisi sanoa. Kaikki pytyt halki, 3 ja 4 pytyn välistä puhalsi lohkon ja kannen sulattaen ja 2 mäntä hieman pyörähtänyt.
   
 9. Hegemon

  Hegemon 2nd gear

  Pahoittelut myöhäisestä ilmoituksesta. Kokoontuminen bl-teltan edessä klo 10:30! Itse en tule paikalle joten Uskali hoitaa ajattamisen.


  1. Uskali, Blacklist Buick
  2. Hovi, Rainmaker Nova
  3. Hirvonen, Liekki Wallu
  4. Hallström, RS7
  5. Roth, Farmari Vega
  6. Lappalainen, Firebird
  7. Rantakari, Duster
  8. Nurminen, 4D Dart
  9. Paloniemi, 4D Coronet
  10. Sinä?

  Voimassa olevat haasteet:

  Hovi vs Uskali
  Hirvonen vs edellisen häviäjä
  Hallström vs edellisen häviäjä
  Roth vs edellisen häviäjä
  Nurminen vs Rantakari

  Ja ainakin kaksi on ilmoittautunut haialtaaseen.

  Hyviä kisoja teille kaikille!
   
 10. Blacklist raportti Hyvinkäältä 15.6.2019


  Hyvinkään Street Sliden kisa on ollut totutusti, nimensä veroinen eli siellä on sladiteltu laidasta laitaan liukkaalla ja karkealla asfaltti pinnalla. Nyt baana oli kuitenkin saanut uuden pinnoitetteen, joka oli pitkälti kopioitu Vesivehmaan mahtava pitoisesta uudesta asfaltista.

  Tätä myöten odotukset olivat korkealla ja samalla tietenkin vähän epäilyttävät, että noinko uusi latu kuitenkaan toimii yhtä hyvin kuin Vesivehmaalla..?


  Lista oli tällä kertaa pitkästä aikaa jäänyt Vesivehmaalta siihen tilanteeseen, että Uskalin ja Hovin välinen haasteajo #1 sijoituksesta oli ajettava selväksi ennen kuin takana olevat haasteet saatiin ajetuksi. Eli Hirvonen oli haastanut tämän lähdön häviäjän, Hallström sen lähdön häviäjän ja Roth Vegalla vielä tämän lähdön häviäjän.
  Ykköspaikan haasteajon lisäksi myös Rantakari ja Nurminen olivat valmiiksi haastaneet toisensa sijasta #7

  Tämän lisäksi on ollut jo vuosia se käytäntö, että Blacklist ajoja päästään ajamaan siihen asti kunnes kaavioita aletaan tekemään ja sen jälkeen ajetaan vain itse tapahtuman järjestäjän Street Slide-kisaa. Eli lista ajoihin on vain rajattu määrä aikaa.

  Haialtaaseen oli myös ilmoittautunut pari autoa, Rimmi Corvetella ja Mihail A4 Audilla. Hai-altaassa kun ei muita kuskeja ollut niin sovittiin niin että kaverit voivat ajaa yhden testivedon. Samaa toivoi Hovi, eikä Uskalikaan pannut hanttiin. Samoin kaikki muut listalla olijat kerkesivät ihan rauhassa vetämään testivetoja. Halström pudotti useammalta katsojalta leuan alas ajaessaan RS7 Audilla ensimmäisen 10 sekunnin alituksen tällä yli 2000kg painavalla käyttiksellä…

  Homma näytti tässä kohtaa lupaavalta ja listan kärkiautot pääsivätkin vetämään omat testivetonsa ihan tapahtuman kärkipäässä. Tämän jälkeen Hovi Novalla ja Uskali Buickilla, lähtivät ajamaan jännittävää haastevetoa listan kärkipaikasta. Uskali otti jälleen paremman reaktion ja pääsi Hovilta heti vähän karkuun ja aluksi näytti siltä että peli oli jo pelattu, mutta Novan mörkömoottori ja Kimmo oli eri mieltä, joten pallot tai oikean puoleinen pallo? savuten Hovi saavutti Uskalia hyvää kyytiä maalia kohti ja lähtöpäässä jo kerettiin riemuita Hovin 8.7s. ajasta vs. Uskalin 8.9s ajasta. Vaikka Hoville tuli tällä vedolla hetkeksi uusi rataennätys Hyvinkäälle, oli tilanne maalipäässä kuitenkin sellainen, että Hovi hiipi Uskalin rinnalle aivan pikku hiljaa mutta Buicki oli kuitenkin karvan(0.018 eroa) aikaisemmin maalissa. Tähän todennäköisesti auttoi kuljettajan pään nykiminen auton sisällä ihan viime metreillä . Heh hee.

  Näin #1 paikka pysyi tiukalla väännöllä Uskalin hallussa, ja Hovin piti alkaa valmistautua Hirvosen Liekki Wallun haasteeseen.

  Rantakarin ja Nurmisen testiajot myös kolahti tässä kohtaa omaan nilkkaan sillä silloin tapahtui se mitä kaikki pelkäsi, eräs mopari oksensi huolella kaikki liemet pihalle burniksessa ja öljyä? riitti sitten koko matkalle burnisalueesta steitsaus valoille. Asialle alettiin heti tekemään jotain, mutta kelloa katsomatta tässä meni kuitenkin muutama tunti? ja sillä välin ei voitu kuin ajattaa vasenta kaistaa. Tämä myös luonnollisesti esti haastevetojen vetämisen. Jossain kohtaa joku jo kerkesi ilmoittamaan, että toista kaistaa ei saada koko päivänä kuntoon, joten haialtaan kaverit päättivät sitten ratkaista sen että kumpi nousee listan sijalle #10, aikakortin perusteella. Tämän erikoisen ratkaisun tuloksena Rimmi Corvetella ajoi kovemman ajan ja nousi sijalle #10.


  Kaikkien onneksi oikean puoleinen latu saatiin käyttöön, vaikka se luonnollisesti ei enään ollut ihan yhtä hyvä kuin vasen. Hirvosta tämä nauratti, sillä Hovi oli halunnut juuri tuon oikean puoleisen kaistan ja tällä tavoin liekki Wallun mahdollisuudet olisivat vähän kasvaneet. Tuntemattomasta syystä huolimatta, viivalle kuitenkin asettui Hovi vasemmalla ja Hirvonen oikealle radalle? Peli oli kuitenkin pelattu hyvin nopeasti eikä Hirvonen mahtanut Hoville tässä kohtaa yhtään mitään. Sama tilanne oli tämän jälkeen Rantakarin ja Nurmisen 4d Dartin kanssa. Rantakarilla oli vähän pito vaikeuksia oikealla radalla, mutta tästä huolimatta Nurminen ei pystynyt vastaamaan Rantakarin kyytiin. Joten sijoitukset pysyi ennallaan.

  Tämän jälkeen oli Rimmi Corvetella haastanut Paloniemen 4D Coronetin, mutta jostain syystä autot ajoivat tämän haasteen ilmeisesti myös paremmalla aikakortilla idealla. Tämä ei ole kyllä listan ajatus ja tarkoitus, joten halutessaan tämä lähtö voidaan uusia Malmilla niin että se ajetaan oikealla heads-up tyyliillä, eikä aikakorteilla. Nyt vain puuttui tässä kohtaa Racemaster opastamaan herroja… Vaikka NNC Street Sliden kaverit venyttivät tyyllikkäästi ajoaikaa tapahtuneen takia, ennen virallisten kisakaavioiden laskemista, loppui tässä kohtaa aika kesken, eikä valitettavasti listan keskivaiheella olevat autot päässet ajamaan yhtään haastevetoa. Tämä on valitettavaa, mutta tällaista voi tässä lajissa aina sattua.

  Onneksi kaikki listalaiset pääsivät kuitenkin Hyvinkäällä ajamaan ja toteamaan, että meillä on jälleen yksi ”uusi” todella nopea no prep lentokenttä rata käytössä. Aivan loistavaa!  Malmille jatketaan tässä järjestyksessä


  1.Uskali, Blacklist Buick
  2. Hovi, Rainmaker Nova
  3. Hirvonen, Liekki Wallu
  4. Hallström, RS7
  5. Roth, Farmari Vega
  6. Lappalainen, Firebird
  7. Rantakari, Duster
  8. Nurminen, 4D Dart
  9. Rimmi, Corvette
  10. Paloniemi, 4D Coronet  P.S. Ilmoittakaa listalaiset, jos tekstissä on asia virheitä. Osa raportista jouduttiin kirjoittamaan kuulopuheiden perusteella, koska kirjoittaja itse istui autossa kypärä päässä.
   
  Muokattu: 16.6.2019
  jknR, GM -65 ja Larry tykkäävät tästä.
 11. TimeMachine69

  TimeMachine69 2nd gear

  Saatiin järjestäjiltä lupa vetää haasteajo vaikka olikin kaavioiden laskentatauko. Se oikea rata ehkä avattiin juuri sillä hetkellä käyttöön (pelkkää vasenta latua vedettiin muistaakseni siihen saakka ja me oltiin jonossa autot 1 ja 2) mutta ei ehkä osattu kertoa järjestäjille, että voitaisiin vetää vierekkäin - ne ohjas meidät peräkkäin. No, joka tapauksessa käteltiin, että vedetään aikakorteilla.

  Voidaan uusia jos Paloniemi haluaa, muussa tapauksessa haastan 8. Nurminen, 4D Dart. Niin ja Paloniemelle kiitos - jäi mielikuva vanhan liiton herrasmiehestä!

  Kiitokset kaikille osallisille. Hauska päivä oli ja minkäs teet jos niitä öljyämisiä sattuu. Se vie aina aikaa.
   
  GM -65 ja Bee-One-Power-Gear tykkäävät tästä.

 12. Kuitti, katsotaan mitä Paloniemi vastaa. Jos hänelle tämä oli ok niin edellä olevallesi lähti haaste, mutta jos Paloniemi haluaa ajaa tämän heads-uppina uusiksi niin sillä sitten lähdetään Malmilla.
  Pientä säätöö, mutta ei niin vakavaa ja kiva kuulla, että hauskaa on!
   
  BJV-8 tykkää tästä.
 13. Hahmotellaan sellaista ajatusta, että mitä jos kokeiltaisiin jossain tapahtumassa ns.Blacklist "farmilohkoa" tyyliin sijoille 11-15 tai 11-20?
  Olisiko siihen mahdollisesti tulijoita autoilla jotka kulkevat vähintään 10-11.9s aikoja?
  Jos on niin huuda hep ja kerro tulisit sitä ajamaan sitä luokkaa?

  Mikä tärkeintä, jos sellaista alettaisiin vetämään niin siihen tarvitsisi jonkun luottoukon, ketä hoitasi tämän lohkon "Racemaster" hommia.
  Olisiko hyvää ehdokasta tiedossa?

  [​IMG]
   
  Lasse73 tykkää tästä.
 14. GBS

  GBS 2nd gear

  Hep. Plyysit pöllyämään.
   
 15. max

  max Gearhead

  Vois hyvinkin kiinnostaa.Pitäis vaan nyt keksiä kikkoja ja keittää käärmekeittoa että pääsis alle 12 sekunnin.
  Ihan hyvä idea.
   
 16. Lasse73

  Lasse73 1st gear

  Yees todellakin hyvä idea..
  Ja oon mukana....
   
  Muokattu: 20.6.2019
 17. Hegemon

  Hegemon 2nd gear

  Huomenna taas vedetään!

  Kokoontuminen bl-teltan edessä klo 10:20. Listalle pyrkijät myös tuolloin paikalle.

  Voimassa olevat haasteet:
  Hallström vs Hirvonen sijasta 3.
  Roth haastanut edellä mainitun häviäjän sijasta 4.

  Onko muita haasteita päällä? Lisään tähän jos on.
   
  GM -65 tykkää tästä.
 18. TimeMachine69

  TimeMachine69 2nd gear

  Todellakin. Mulla (Time Machine Corvette) on ollut haaste vetämässä Hyvinkäältä lähtien sijasta 8. Nurminen, 4D Dart mutta siihen on vielä Paloniemellä veto oikeus aikaisemmin puhutun mukaisesti :cool:
   
 19. Mihail.t

  Mihail.t 1st gear

  Tulossa hai altaaseen koeponnistaa laitteita ja kuskia.
   
 20. Blacklist sai uuden #1 Kunkun.

  [​IMG]

  Raporttia tapahtumarikkaasta päivästä tulee Heikiltä tuota pikaa...
   
  Larry, kimmok2014, three hundred ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!