Blacklist

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. gremlin

  gremlin Gearhead

  Tervetuloa ajamaan 27.7 Poriin, Blacklist autoille juuri sopiva luokka Outlaw Street jatkaa kiihtymistään. Enää ei voittoa välttämättä otetakkaan isoimmalla ja tehokkaimmalla moottorilla, vaan tämä luokka ajaa 1/8 mailia, niin tulee kuljettajan kyvyt isompaan rooliin.
  Ilmottautuminen avoinna, http://www.sunrisecruisers.com/wp/ilmoittautuminen/
   
  Herje tykkää tästä.
 2. Hegemon

  Hegemon 2nd gear

  Raporttia Malmi 2:sta.

  Aamu alkoi pilvisissä merkeissä. Onneksi sateet eivät häirinneet päivän ajoja ja aurinkokin alkoi paistaa jossain vaiheessa päivää. Paloniemi ilmoitti ottavansa auton pois listalta muiden kiireiden takia joten listalla oli taas paikka vapaana. Haialtaaseen ilmottautui vain Mihail Audilla.

  Voimassa olevat haasteet olivat:
  Hallström vs Hirvonen sijasta 3.
  Roth haastanut edellä mainitun häviäjän sijasta 4.
  Rimmi vs Nurminen sijasta 8.
  Ja Hovi haastoi Uskalin sijasta 1.

  Lista näytti ennen ajoja tältä:
  1.Uskali, Blacklist Buick
  2. Hovi, Rainmaker Nova
  3. Hirvonen, Liekki Wallu
  4. Hallström, RS7
  5. Roth, Farmari Vega
  6. Lappalainen, Firebird
  7. Rantakari, Duster
  8. Nurminen, 4D Dart
  9. Rimmi, Corvette
  10. ?

  Hirvosen Liekki Wallu jäi lepäilemään koko päiväksi kärryn päälle pienten tekniikkamurheiden takia joten haasteita huudeltiin heti uusiksi.
  Hallström haastoi Hovin ja Uskalin välisen lähdön häviäjän.
  Roth seurasi heti perässä eli haaste edellä mainitun hävijälle.
  Ja Rantakari haastoi Lappalaisen sijasta 6.

  Testivedot käyntiin ja sitten vain odottelemaan haastevetoja. Mihailin Audin polttoaineenkeruusäiliö vuoti hiukan joten kaveri lähtikin hitsailemaan säiliön kuntoon. Mikään kiire hänellä ei ollut kerran muita haialtaaseen ei tullut.

  Ensimmäinen haasteajo oli Rantakari vs Lappalainen. Lappalainen nappaa punavalon ja voitto Rantakarille. Rantakari heittää heti ajon jälkeen haastetta eteenpäin joten jono vain kasvaa.

  Nurmisen Dartin moottori saa hiukan kipeää toisessa harjoitusvedossa joten hän luovuttaa paikkansa Rimmille. Ja Rimmi haastaa heti Lappalaisen.

  Sitten vuoroon Hovi ja Uskali. Nämä kaverit ovat tällä kaudella ajaneet jo muutaman kerran toisiaan vastaan ja Uskali on saanut pidettyä ykköspaikansa mutta tällä kertaa Hovin Nova irtoaa viivalta hyvin. Hovi vie lähdön ja nousee listan ykköseksi. Ja näin meillä on uusi kunkku listalla.

  Seuraavana vuoroon Rimmi ja Lappalainen sekä Hallström ja Uskali.
  Lappalainen vie lähtönsä ja pysyy sijalla 7. Hallströmillä on nyt mahdollisuus kuitata kakkospaikka. Uskali kuitenkin vie tämän lähdön ja pitää kakkospaikansa.

  Hallström sai seuraavana vastaansa Rothin. Roth vie lähdön ja nousee sijalle 3. Hallström joutuu puolustamaan 4.sijaansa heti sillä Rantakari on valmis nousemaan listalla. Tällä kertaa Hallström on hereillä valoissa ja nappaa voiton.

  Lista näyttää päivän päätteeksi tältä:

  1. Hovi, Rainmaker Nova
  2.Uskali, Blacklist Buick
  3. Roth, Farmari Vega
  4. Hallström, RS7
  5. Rantakari, Duster
  6. Hirvonen, Liekki Wallu
  7. Lappalainen, Firebird
  8. Rimmi, Corvette
  9. Nurminen, 4D Dart
  10. Tsistovski, Audi A4

  Seuraavaan kisaan heitetyt haasteet:

  Uskali vs. Hovi sijasta 1.
  Roth vs. edellä mainitun häviäjä sijasta 2
  Hallström vs. edellä mainitun häviäjä sijasta 3
  Rantakari vs. edellä mainitun häviäjä sijasta 4
  Mihail(Tsistovski) vs Nurminen sijasta 9.

  Nämä siis ajetaan elokuun alussa Malmilla. Tässä välissä osa listan autoista sekä listalla olleista autoista käy pöllyttämässä viron poikia :D
   
  Herje, GM -65, TimeMachine69 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. TimeMachine69

  TimeMachine69 2nd gear

  Kiitos päivityksestä Hegemon ja mukavaahan siellä Malmilla taas oli.

  Ottaisin mielelläni revanssin 7. Lappalainen, Firebird Malmilla. Luulen, että saadaan lisää kulkua siihen mennessä ;)
   
  GM -65 tykkää tästä.
 4. Hegemon

  Hegemon 2nd gear

  Lauantaina taas vedetään. Kokoontuminen bl-teltan edessä 10:15. Hai-altaaseen huhujen mukaan olisi saapumassa Wihinen Pikkiksellä.

  Lista tällä hetkellä:

  1. Hovi, Rainmaker Nova
  2.Uskali, Blacklist Buick
  3. Roth, Farmari Vega
  4. Hallström, RS7
  5. Rantakari, Duster
  6. Hirvonen, Liekki Wallu
  7. Lappalainen, Firebird
  8. Rimmi, Corvette
  9. Nurminen, 4D Dart
  10. Tsistovski, Audi A4

  Voimassa olevat haasteet:

  Uskali vs. Hovi sijasta 1.
  Roth vs. edellä mainitun häviäjä sijasta 2.
  Hallström vs. edellä mainitun häviäjä sijasta 3.
  Rantakari vs. edellä mainitun häviäjä sijasta 4.
  Rimmi vs Lappalinen sijasta 7.
  Mihail(Tsistovski) vs Nurminen sijasta 9.


  Nähdään lauantaina!
   
  GM -65 tykkää tästä.
 5. Uusimmassa V8-magazinessa 4 sivua juttua Blacklist kahinoista...

  [​IMG]
   
  BJV-8, jariha ja GM -65 tykkäävät tästä.
 6. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

  Aikamoinen päivä Malmilla, en löytänyt Kimmoa enään päivän päätteksi varikkobussista joten tehdän virallinen haaste Hoville #1 paikasta seuraavaan kapinaan.
   
  GM -65, Slant Sickness ja Herje tykkäävät tästä.
 7. jariha

  jariha Gearhead

  Ameriikan meininkiä että mennään vessaan piiloon?
   
 8. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  No ei varmana ole piileksitty, siinä vaan on melkoinen hässäkkä kun autoja pakataan kisan jälkeen. Mitä se auttaiskaan edes. Oli kyllä mahtavia lähtöjä kärkikalustolla malmilla. Molemmat novat, pikkis ja buikki sai kyllä pysymään radan varressa jos näki että ne on tulossa.
   
  GM -65 tykkää tästä.
 9. V-Racing

  V-Racing 1st gear

  Haastan sitten uskalin
   
 10. väsynyt

  väsynyt 3rd gear

  Niin mikä on listan järjestys nyt malmin jälkeen:eek:?
   
 11. Hegemon

  Hegemon 2nd gear

  Listan järjestys tällä hetkellä:


  1. Hovi, Rainmaker Nova
  2.Uskali, Blacklist Buick
  3. Roth, Farmari Vega
  4. Hallström, RS7
  5. Rantakari, Duster
  6. Hirvonen, Liekki Wallu
  7. Lappalainen, Firebird
  8. Rimmi, Corvette
  9. Tsistovski, Audi A4
  10. Holo, Nova

  Raportti tulee myöhemmin.
   
  jknR ja GM -65 tykkäävät tästä.
 12. mopster

  mopster Gearhead

  No olipa aikamoinen päivä joo. En päässyt ajamaan ainuttakaan haastelähtöä, ei päässyt myöskään Hallström eikä Hirvonen. Sijat ykkösestä vitoseen oli määrä ajaa yks kerrallaan ylhäältä alaspäin, ja koko päivä odoteltiin ykkös sijan vetoa joka sitten ajettiin 20 minuuttia ennen kun ajoajan oli määrä loppua. :wc::wc::wc: Ei ollut sadetta eikä radan rasvauksia.
   
  MosseKuski, SQ, sbc350 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 13. Camino'79

  Camino'79 Gearhead


  :eek:
   
 14. SQ

  SQ Gearhead

  :wc::soosoo:
  Eipä ollu eka kerta vuosien varrella (eikä vissiin tälläkään kaudella) kun noiden imo älyttömien haasteketjujen takia jää joillakin haasteita ajamatta, millon on ollu sadetta ja millon muuta.
  Ehdottaisinkin "säännöttömälle" listalle sellaista sääntömuunnosta, että haasteen voi esittää vain nimetylle kuskille, eli "lähdön häviäjän haasto" ei päde missään tilanteessa.
  Lisäksi voittoa palkitsemaan ja etenemisen kannalta vois olla toinenkin sääntömuutos paikallaan, eli voitetun lähdön jälkeen ei tarvitse ottaa haastetta vastaan ennen kun on itse saanut mahdollisuuden haastaa ylempänä oleva (tämän voi vaikka "nollata" kisojen välissä).
  Muuten mahtava konsepti ja mielekästä kalustoa, suurella mielenkiinnolla seuraan jatkossakin molempia listoja. Iso kiitos erityisesti kuskeille jotka jaksaa rataa tahkota!:odcool:
   
  xarper, Black Nova, GM -65 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 15. Black Nova

  Black Nova 1st gear

  Me oltiin viimeisiä blacklist kuskeja jotka lähti paikanpäältä, eli ei todellakaan oltu missään piilossa. Ihmetyttää ettei Janne nähnyt meitä vaikka vieressä oltiin. Jannen viimeisen lähdön jälkeen alettiin pakkaamaan. Sitten osa porukasta jäi bussiin ja itse kävin juttelemassa Pikkis porukan kanssa. Sitä ennen oli kyllä kaikki muut jo häipyneet
   
 16. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Tarviiko noita haasteita nyt välttämättä edes olla olemassa..? Kun sehän on päivänselvää että jokainen pyrkii ylöspäin, eli haastaa siis edellä olevan. Jos ja kun haasteet ajetaan ylhäältä alaspäin, niin eiks tosta voi tehä jo etukäteen kaavion valmiiks jossa ykkönen ja kakkonen alottaa ja häviäjä ajaa kolmosta vastaan ja sen lähdön häviäjä nelosta vastaan jne.
   
 17. MaxDura

  MaxDura 3rd gear

  Saattaa kestää melko pitkään ennen kuin häntäpään kuljettajat pääsevät ajamaan haasteita, jos tolleen menee. Eka pari ajaa, sitten vähän jäähdytellään ja jonotetaan että pääsee ajamaan kakkos-kolmossijasta, sitten taas jäähdytellään ja huolletaan, jonotetaan kolmos-nelossijan kisaan etc. Haastehommana sentään voi samaan aikaan ajaa muitakin sijoja kuin vain yhtä.
   
 18. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Käsittääkseni siinä kävi niin että oli sovittu yhdestä testilähdöstä ennen pudotuslähtöä. Siin vaiheessa kun sitä olis ollut aikomus Buickilaisilla lähteä ajamaan oli Nova kuitenkin line upissa menossa ajamaan, siihen sit pikku viivytystä jne ni veny sit aikas pitkään. Kyl toi vaatii parempaa organisointia selkeesti jos meinaa jotain saada aikaseks. Kiva ois tietty et soltuskoppikin olis käryillä et mitä ne listan vehkeet siell milloinkin suhailee. Nyt ei ilmeisesti niin ollut.
   
 19. mopster

  mopster Gearhead

  Jälkipuinneissa Janne sanoo että oli sovittu yhdestä testilähdöstä ja Kimmo sanoo että oli sovittu kahdesta. Joku puhuu höpö höpöä. Aamuisessa Blacklist kokouksessa en kuullut asiasta puhuttavan mitään enkä mitään muutakaan infoa saanut päivän kulusta.

  Ensimmäisenä ajovuorossa olevilla pitäis olla enintään yks testiveto, ja jos aikataulu näyttää yhtään tiukalta niin kuin nyt oli niin ei testivetoja ollenkaan. Tän lisäks vois edes yrittää toimia niin ettei muut joudu turhaan odottelemaan, esim. sinne line-uppiin pitäis lähteä heti kokouksen jälkeen jos on ajovuorossa, eikä jäädä kaivamaan nenää tunniksi varikolle. Uusintalähdötkin pitäis sallia vain jos muut ei joudu sen takia odottamaan.
   

Kerro tästä muillekin!