Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. kari6767

  kari6767 3rd gear

  Tommi Läntinen?
   
 2. MIAMIVICERACING

  MIAMIVICERACING 1st gear

  Mites toi ajolenkki, tuleeko ja jos niin

  -Kaikkien kisojen yhteydessä
  -Vain osassa kisoja
  -Kun listalle pyrkii joku nopea auto?
  -Ei ollenkaan

  p.s Hiano nenä..:))
   
 3. MIAMIVICERACING

  MIAMIVICERACING 1st gear

  Nii siis tarkotin PS, PRO MOD YM. Kaikkihan siellä nytkin nopeita ovat.
  Pakko korjata, Sorry
   
 4. Katulenkkejä heitetään tilanteen mukaan ja mahdollisimman usean kisan yhteydessä, sekä tarpeen vaatiessa koko listan kanssa cruisingeissa.
   
 5. Tero2

  Tero2 Double Gearhead


  Kuis mont lenkkii viimevuon heititte?.....
   
 6. 440

  440 Gearhead

  :)"Sketsihahmolle" mallia....vetokoukun asennukseen :rolleyes:
   
 7. 440

  440 Gearhead

  :cool:Mulla ois toinenkin puhallin tallilla....mitä jos??? ei jaksa:eek:
   
 8. 440

  440 Gearhead

 9. 1/4mile

  1/4mile 1st gear

  Eight-second grass roots,3 march
   
 10. martta

  martta 1st gear

  Kuinka ilmottaudun black list kinkereihein??
  Stoppia Isolohkoille!!
  T
   
 11. holo64

  holo64 2nd gear

  Ilmoitat täällä esim."mukana ollaan kesän kisoissa" ei siinä sen kummempaa tarvita.
   
 12. holo64

  holo64 2nd gear

  Ei kun "kaasua isolohkoille"
   
 13. Laita tänne infoa ja kuvia autosta: www.facebook.com/BlacklistRaceTV

  Tai sitten ihan vain tähän topikin jatkoksi ja jos kalusto on oikeasti potentiaallista niin sinut hyväksytään mukaan karsintoihin joista voittaja pääsee haastamaan listan portinvartijan.
   
 14. three hundred

  three hundred 3rd gear

 15. notko

  notko 3rd gear

  Tero kyseli noita ajolenkkejä ennen kisoja.
  Onks ne paikan mukaan vai miten.
  Autothan on tie kelpoisia kuten ollu ni pysys
  myös niin.
  Sivusta seurannut.
   
 16. C-barge

  C-barge Gearhead

  Asia kaiketi siitä kiinni kuin muutenkin näis hommissa, et jos tehdään katulenkki sitä pitäis valvoo. Yks ihminen huonosti ehtii joka paikkaan. Ei siihenkään oo sääntöä, joko sellanen edellytetään tai sit ei. Toistaseks niitä on kait tehty vähän näytösmielessä ja "vapaaehtosestikin" koska homman perimmäinen tarkotus on ollut ikäänku pitää homma hauskana ilman dopingtestejä, trafin viranomaistarkastusta tai liikaa virallisuutta. Mut se mahdollisuus on olemassa, ja jos ei siitä selviä niin ei sit vissiin tarvi kisatakaan. Listalla ei mun käsittääkseni nyt oo yhtäkään laitetta joka ei sellasta olis suorittanut ja siitä ainakin teoriassa suoriutuis. Sehän olis kiva et asia sellasena pysyiskin, toisaalta on ainakin mun mielestä makeeta et siellä on myös tällä hetkellä rajuja vapareita. Ei niin, etteikö niilläkin pystyis ajamaan, mut verrattuna saman vauhtiseen ahdettuun tai ilokaasutettuun vehkeeseen on viritystaso, osat ja kulumisherkkyys erilainen. Maksaako vaivan junnaa jotain siirtymää. Kun "pidot paranee", niin ne sieltä sit ekana putoo, ehkä. Mut olettaisin et tääkin asia on enempi kaltaisteni sivusta seuranneiden wannabiiden ongelma . Tää on tällanen setti, ja mikään ei estä järjestämästä sellasta mikä noudattaa omia aivotuksia.
   
 17. kari6767

  kari6767 3rd gear

  Kyyl tällänen 15 puristus suhteella ja manuaali vapari pikkulohko aika veikeä on kadulla ajella,ite täytyy kyllä sanoa että ajelen mielummin kaasu pohjassa 402 meetriä radalla,se on juuri niinku cbarge viisaasti antaa ymmärtää,niille jotka ymmärtää,tän sarjan idea ei tosiaan oo cruisailu. Tosin nostan hattua niille muutamalle 10 kärki autolle jonka tiedän käyvän cruisingeissa,ei siin mitää.
   

Kerro tästä muillekin!