Blazer -99 sammuilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Procharged Vette, 17.6.2020.

  1. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Mulle ei niin tuttu auto 4.3 Chevy Blazer -99 työkaverilla joka sammuu satunnaisesti. Bensaa saa koska se haiskahti kun startattiin. Välillä ei lähde käyntiin ja toisinaan taas lähtee ja käy ihan normaalisti, mutta sitten sammuu sekunnissa. Panin pistokkeeseen GM Tech 2 testerin, oli vain yksi vikakoodi historiassa, happianturin lämmityselementti. Nyt sekin on resetoitu ja sitten kun kone taas kävi, pistin livedatan päälle ja kaikki anturit pelittää normaalisti ja kaikki arvot ovat normaaleja. Kuitenkin sammuu yhtäkkiä kerralla. Omistaja epäili käynnistyksenesto jutskaa, security valo sammuu kyllä kakesta nappia painamalla. Mulla tuli ekana mieleen puolan vieressä oleva sytkämokkula. Onko kenelläkään kyseisen auton omistavalla parempaa tietoa mahdollisesta viasta.
     
  2. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Melkeinpä alottaisin tuon syttymodulin vaihdolla.
     
    esmi tykkää tästä.
  3. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Jakajaan liittyvät jutut näissä vaivaa.
    Imuilman lämpötila-anturi.
    Bensapumppu ja - rele.
     
  4. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Bensapumppu ja rele ei ole nikotellut kertaakaan ja jakajan täytyy toimia koska silloin kun kone käy niin se käy sievästi kuin Cadillac. Vaihdamme ensin syttymoduulin ja ihmetellään sitten lisää. Mokkula 38 taalaa.
     

Kerro tästä muillekin!