Blazer jakolaatikon ja vaihteiston öljyt sekaisin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Redneck61, 28.9.2013.

  1. Redneck61

    Redneck61 Gearhead

    Onko mahdollista ja kenties yleinenkin vika että TH-700 ja NP 208 jakolaatikon öljyt sekottuvat. Eli olen huomannut että vaihteiston öljymäärä vähenee ja jakolaatikossa lisääntyy. Onneksi molemmissa on sama öljy. Ja onko isokin homma vaihtaa tiivistys tai jokin o-rengas siellä ? Onko joku joutunut tekemään ?
     
  2. pjtk

    pjtk Gearhead

    Empä nyt tiedä varmaks Latserin tapausta, mutta Fordin 208:ssa on sisäänmeno akselilla stefa. Tuskin sit Chevyssä on pois jätetty.
    Kartaanit irti jakiksesta ja sit jakis pois paikaltaan, ronkkii vanhan stefan pois ja sit uus tilalle. Sit voikin siivota tallin lattian kun tuoksinassa on kumminkin öljyä sinne lurahtanut. :)
    Lopuks jakotoosa ja karpaasit paikalleen.
     
  3. make74

    make74 1st gear

    yv laitettu.
     
  4. pjtk

    pjtk Gearhead

    Öö, et vissiin mulle, tai ainakaan mitään ei ole tullut.
     

Kerro tästä muillekin!