Blazer korimallit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GMZoni, 7.11.2005.

  1. GMZoni

    GMZoni 1st gear

    Tuntus olevan noita korimalleja erilaisia, mitä eroja niissä on? Ja mitenkä blazeri soveltus joka päiväseen työajoon ja myös metässä leikkimiseen, kun aika vähän näkyy noita jenkkejä tuolla off road piireissä. Eli miten niissä kestää paikat ja onko noi -70 luvun blazerit kestävämpiä metässä kun eikös niissä ole valurautanen laatikko ja jatkuva nelikko?
     
  2. coupe 74

    coupe 74 1st gear

    suhteellistahan tuo soveltuminen vähän on :eek:

    mun -86 ompi muuten vakio paitsi renkaat on "suurimmat lain sallimat" eli 33"grabberit :-?

    painavahan se on ja vähän kankea (ketterämpi kun hilux tosin)

    jakolaatikko on np 208 joka ei kovin kestävässä maineessa ole..remppa hommia oli..
    samoin aski th700 män rikki,nyt kunnossa. kovin paljoa ei tule ajettua mut ihan jees peli se kai on. laittoahan noissa yleensä aina jotakin on..

    tsekkaas toi linkki :wink: http://www.petrisimolin.com/ThePalsta/t ... IC_ID=4638
     

Kerro tästä muillekin!