Blazer s10 -95 sähköpenkit ei pelitä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja sepet.., 1.8.2018.

  1. sepet..

    sepet.. 1st gear

    Ongelmana on etteivät kumpikan etupenkeistä toimi, releelle tulee jatkuva virta mutta kun releen pohjaan antaa hyppyjohdolla virtaa ei penkki siitä huolimatta liiku. ???o_O
     
  2. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Onko siellä 1 rele molemmille penkeille ja kaikille toiminnoille?
     
  3. sepet..

    sepet.. 1st gear

    Kyllä minun käsittääkseni on vain yksi rele, ainakaan penkin alle vilkaistuna en huomannut toista relettä, voisko se mahdollinen toinen rele olla jossain muualla, koska hanskalokerossa on releboxi ja sieltä näyttäs puuttuvan yksi rele?? Niin tämä laitos on mulle vastaikään tullut joten en ole oikein perillä tämän auton muista ominaisuuksista :confused::oops:
     

Kerro tästä muillekin!