Blazerin manuaali loota

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja downtown, 12.5.2007.

  1. downtown

    downtown 3rd gear

    joo eli kuin kestävä tuollanen 80-luvun blazerissa oleva manuaali loota on, kestääkö miten tuon kokoses autos ja miten toimii nuitten kasikonetten kans?
     
  2. monster

    monster Gearhead

    itellään oli 81 pikkaraisessa (6,2) 4x4 manuaali laatikko kyl kestää jos ei tee mitään vormula vaihtoja . kytkin oli vaan niin jäykkä ja ravisti että laatikko lähti mäelle ja tuli tomaatti tilalle .
     
  3. simppa

    simppa 1st gear

    Siihen kytkimeen on työntäny saksalaiset näppinsä niin sen kanssa voi olla pientä jäykkyyttä.Niin ja laatikkokin on luultavasti loppujen lopuksi getrakin tekemä. :odroll:
     
  4. jylhä

    jylhä 1st gear

    en tiedä kenen tekemiä ovat, mutta itellä on ainakin satatonnia kestäny 6,2sen jatkeena oleva l+3 manuaali. kytkimestä meni kerran painelaakeri asetelmasta läpi. hetken arpomisella sain vaihteen silmään, ja ajelin kertaakaan vaihtamatta 40 kilometriä kotio. 6risteystä oli matkassa, joten vähän joutu kattoon ettei tarvii pysähtyä.
     
  5. awo

    awo Gearhead

    olettasin et on munchie sm 465. pitäs olla kestävimmästä päästä letukan laatikoita.kuhan vaan kekään ei ole pistäny automaatti öljyjä sisään.
    niillä kuluu siirtäjän hahlot.kytkin ei ole jäykkä kuhan vain poljin systeemis
    on kunnon kevennysjousi koje laudan alla. vielä linkki laatikkoon= http://www.novak-adapt.com/knowledge/sm465.htm
    jos joku vaihde menee huonosti päälle vika toden näköisesti kulunu siirtäjä
    itellä aikoinani nopeen ykkösen kans ongelmia.=siirtäjä kulunu syy automaatti öljy
     

Kerro tästä muillekin!