Blazerin sisustelua.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja tappokinnas, 26.9.2009.

  1. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Blazerissa alkaa olemaan kaikki muu remppa tehty ja nyt on sisätilat täysin tyhjät kaikesta ja ajattelin, että seuraava askel voisi olla äänieristemattojen laittaminen.

    1# Minkälaista äänieristemattoa suosittelette ja kuinka monta neliömetriä? Väki on sanonut että dynamat extreme on hyvää tavaraa, mutta maksaa ainakin seevetin paljon. :-? Loppuviimeksi se hinta ei ole kovakaan este kunhan saisi tuosta laatikosta vähän hiljaisemman. Alunperin tuossahan ei ollut eristystä muualla kuin lattiassa joku olematon matto. Mulla olisi tarkoitus lyödä äänieristystä joka paikkaan katot, kyljet, ovet jne.

    Neuvoja saa antaa tottakai, kun on nämä hommat täysin tuntemattomia meikäläiselle.

    2# Olen koittanut haeskella verhoomoja ja firmoja, jotka tekevät/myyvät sisustan osia (lattiamattoja jne.), mutta en ole yhtäkään löytänyt lukuunottamatta purkaamoja, mutta siellä tuntuvat nuo sisustan osat olevan liian käytettyjä meikäläiselle. Tarvitsisin siis tietoa firmoista mistä saisi uusia sisustan osia (juurikin lattiamattoa ja muuta uutta karvaa) tai edes teetettyä alkuperäisen veroisia osia.

    Kiitos etukäteen. 8)
     
  2. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Matto kannattaa tilata valmiina. Ne on prässätty muotoon, ja on tosi hankala tehdä metritavarasta.

    http://www.carpartswholesale.com/parts/ ... t_kit.html

    Ovipahvit yms paneelit. on helppo itse maalata oikeilla aineilla joita saa esim Decoväristä.

    Penkkeihin mä laittaisin aitoa nahkaa, jos on vähänkin hienompi Blazer.
     
  3. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    On hieno ja hyvin tehty. Siks pitäis saada sisustakin vastaamaan ulkopuolta. Nahkapenkit olis kyllä tosiaan kova sana ja mukavat. :)
     
  4. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Tuossa on yksi ukko joka on kuvien perusteella tehnyt tosi hyvää jälkeä mm. muutamaan Corvetteen. Hinnatkin on kohdallaan.

    Saattaa olla että voi neuvoa sinua myös ovipahvien yms. kohdalla?

    http://www.autoverhoilukimmokivi.fi/
     
  5. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Pätevän näköstä jälkeä, täytynee ottaa yhteyttä sitten kun on varmaa suunnitelmaa minkälaista alan tuosta sisustasta värkkäämään. Nahkapenkit taitanee tulla autoon.

    Katselin tuossa kanssa, että ihan kohtuuhintaan saisi bmw:n nahkapenkkejä 300 euroon saisi etupenkit ja takapenkin. Tosi mukavat ne on kyllä istua ja etupenkit saa varmaankin suhteellisen pienellä vaivalla kiinni, mutta takapenkki taitaa olla erittäin hankala tapaus. Blazerhan on herrasmies-maasturi pehmeillä penkeillä.. Ja helvatan isolla verolla. :poff:
     
  6. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    No ei sitä bemarin takapenkkiä kannata laittaa sinne blazeriin.

    Etupenkkien nahkojen mukaan verhoillutat takapenkin samanlaiseksi.

    bemarin tarpeettomaksi jäävästä takapenkistä saat autotalliin hyvän sohvan.
     
  7. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Pääsee sinne autotalliin sitten emäntää piiloon ja sohvalle istumaan. 8)
     
  8. on-off road

    on-off road 1st gear

    Tuolta tuli tilattua omaan Blazeriin tavaraa. Löytyy kohtalaisen laaja valikoima kaikkea mahdollista.

    http://www.lmctruck.com/
     
  9. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Hyvä sivu! Oikeastaan kaikkihan tuolta löytyy. Mites tuo tilaaminen nyt sitten jenkeistä tapahtuu, kun en ole ennen ulkomailta tilaillut yhtään mitään, joten ei käsitystä miten pitää menetellä tai kuinka kauan toimitus kestää. Mitä kaikkia kuluja tulee? Ainakin Tulli, alv, rahti ja verot? Miten nuo kulut sitten määräytyvät? Tulipas taas kysymyksiä..
     
  10. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

  11. BowTie81

    BowTie81 Gearhead

    voi kun tuollaisia olisi suomessa, mutta tuosta kataloogista on jo hyötyä pelkkien kuvien takia, helpottaa korinosien purkua räjäytyskuvat :)
     

Kerro tästä muillekin!