Boost Shit Meeting

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja JariV, 5.6.2013.

  1. JariV

    JariV 2nd gear

    No ni,

    keskusteluu olisko tälläselle tilausta?

    Eli ei muuta rajausta ku että ahtopainetta ON OLTAVA ja muu on toissijaista. Onks ahtopainehörhöillä innostusta jauhaa ahtopaineesta lisää muitten samanlaisten dorkien kanssa josko jonnekkin moista tapaamista yrittäs järkätä?

    Pääsyvaatimuksena siis ahdettu peli, polttoaine vapaa, koko (auto tai kone) vapaa, vaikka se olis rekannuppi ni ei välii. Vaikka tää on amerikanautofoorumi niin merkillä ei oo välii mikä se on, kaikki mukaan, kaikilta voi oppia lisää.

    Jos ahtaminen kiinnostaa enemmänkin kuin virtuaalisesti niin siitä tässä puhutaan. Meitä on kuitenki helvetin monta ja jokanen nysvää salasesti omassa tallissaan enimmälteen. Pääasia että tuut ajamalla paikalle jos tällästä järjestetään, ihan sama tuotko sen trailerilla 100 metrin päähän ja ajat siitä vai ajatko koko matkan. Itteeni kiinnostas oppia ja tietää lisää, 4 kpl ahdettuja autoja on itelläni.

    Kommentteja?
     
  2. Lord of flies

    Lord of flies 3rd gear

    No saattas olla kyllä kiinnostusta.

    Minne päin Suomen niemeä meinasit häppeningin järjestää?
     
  3. rottalintta

    rottalintta 1st gear

    tampereelle :) täällä niitä suhistimia tuntuu riittävän... itteki vois tulla paikalle isolla riisselillä
     
  4. JariV

    JariV 2nd gear

    No katotaan ensin miten tähän löytys kiinnostusta. Sit voidaan miettii paikkaa.
     

Kerro tästä muillekin!