Bordercastle Doorslammers Yard Sale 28.6.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja KingLinc, 13.6.2013.

  1. KingLinc

    KingLinc 3rd gear

    God Ole FordHomo autokerho järjestää aarremyyjäiset 28.6.2013 klo 16 alkaen Keravalla, Kaskelantie 235. Jos köyhän aurinko paistaa, niin jopa paljasta valkoista pintaa vilahtaa (every FordHomo's wet daydream). Samaan aikaan on Järvenpäässä Puisto Blues hulinaa. Älä missaa tätä. Ota fyrkkaa mukaan. Suurin osa vanhasta raudasta on takuulla edullista. Osat on pääsääntöisesti USA HoMoCo osia. Hiukan muutakin alan roinaa tarjolla. Ilmoitukset tästä on myös tapahtumat ja myydään osat osastoilla. Siellä on jopa linkki maistiaisiin. Paikan päällä on sitten paljon muitakin aarteita. Tiedustelut mieluiten txt 0408683270. Tervetuloa. T. Bordescastle Doorslammers.
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Harmillisesti kisakalenteri ja edustustehtävät Alastarolla estävät Reikäpäiden saapumisen paikalle. :eek:
     
  3. KingLinc

    KingLinc 3rd gear

    Nou Probs. Tehän voitte Jykän kanssa sään salliessa HoMo(Co)stella sielläkin.
     
  4. revariver

    revariver Gearhead

    Tämä siis jo huomenna! Osia lisätty ja paikanpäällä lisää, kaikkea ei ehdi kuvata. Mustangi startattu ja odottaa huutoja. Kahviakin saattaa olla tarjolla jos ja kun myyntitohinalta ehditään keittelemään.
     
  5. KingLinc

    KingLinc 3rd gear

    Kiitos kaikille asiakkaille ja myyjille. Ihan kaikkia aarteita ei saatu hävitettyä. Myydään osat osastolle tulee myöhemmin jotain aarteista vielä myyntiin. T. Bordercastle Doorslammers
     

Kerro tästä muillekin!