Borg & warner 1356(neuvoja kaivataan)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja PA-LA, 11.1.2009.

  1. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    Eli jakolaatikosta ei löydy kun hidas neliveto ja takaveto?, kaveri joka purki oli sitämieltä että vaihteensiirtäjä niin kulunut ettei ees hipaise rattaaseen?. Onko mahdollista? mistä "pika" apu auto kun on kaverin tallissa nyt ilman jakista ja kardaaneja eikä siellä passais seisoa tiellä kovin kauan. Perus googlettelu ei ole tuottanut tulosta eli mistä tietoa/apua ja osia?.
     
  2. EskoS

    EskoS 3rd gear

    Jos jotain apua, näet omia kuviani ko. lootasta aukinaisena Merkki ja mallikeskustelusta Ford F250 7.3D sivut 47 lopusta ja 48. Itsellä oli siirtäjiä liikuttavan muotolevyn akseli väljä ja muotolevy pääsi karkuun siirtäjän tappia. Osia saa Vähänikkilän Mikolta http://www.mvahuolto.fi/
     

Kerro tästä muillekin!