Bosch jarrudynot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja mikkoD, 20.9.2017.

  1. mikkoD

    mikkoD 1st gear

    Terve, olisi tarkoitus ottaa käyttöön vanhat dynot ku aina noiden rumpujarrujen kanssa saa välillä pulata.

    Malli on Bosch 191 90-luvun taitteesta, onko kenelläkään tietoa miten ja mitä nestettä tulee viisareilta tunnistimille, ja miten dynot toimii. Vanhemman mallinen ilmeisesti käynnistyy automaattisesti 5sekunnin päästä kun auton ajaa rullille. Suomen boschilta ei ollut enää ohjeita saatavana mutta onhan noita ollut käytössä vaikka kuinka paljon.

    Käyttöohje- tai huoltotietoja?
     
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Neste on melko varmasti jarrunestettä.
     
    harmi tykkää tästä.
  3. harmi

    harmi Gearhead

    Laita yhteystiedot yv:nä, löytyy jotain dukumentteja laitteesta.
     
  4. Ford67

    Ford67 3rd gear

    Ei jarrunestettä todennäköisesti, varmista ainakin ennen tai voit muuten pilata painekalvot! Boschin raskaampiin(bps105/195) nesteviisareihin pistetään lamppuöljyä ja/tai polttoöljyä, talvilaatua mieluummin jos kylmässä paikassa. Vaikken tunne tuota kevyttä mallia, niin veikkaan samaa litkua olevan ja samalla periaatteella toimivan. Eli montun päästä painekupista nestettä lisätään ja ilmausruuvi on mittarin takana. Periaatteessa toimii kuin auton nestejarrut, magneettiventtiili vain välillä jättää lukemat tauluun jarrutuksen jälkeen. Ilmaus yhtä oleellista toiminnan kannalta kuin autossakin, magneettiventtiili pitää silloin olla auki homman onnistumiseen. Jos ylitsepääsemättömiä ongelmia, niin pistä YV:tä, apua voisi löytyä kun vähän kaivelen.
     
    Muokattu: 27.9.2017

Kerro tästä muillekin!