BOSCH PWS 600

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Ruumis, 24.12.2005.

 1. Ruumis

  Ruumis 3rd gear

  Onko kellään tommosta rälläkkää?
  Sain tommosen uutuuden joululahjaks he sano et on tosi kallis ja laadukas! :D
  Kokemuksia tommosesta?
  Paljonko hinta uutena?
   
 2. perkele

  perkele Gearhead

  ota se rälläkkä kouraan ja mee koittaan...... sillä se selviää onko siitä mihkään :soosoo:
   
 3. amis

  amis 1st gear

  600w? EI kannata mitään umpirautaa alkaa leikkelemään, hionta - ja peltitöissä kyllä varmasti kelpo peli... :wink:
   
 4. exo

  exo 1st gear

  mulla o bossin rämäkkä ollu jo vuodesta -98 käytössä watteja o jotain 600 hujakoilla,parempaa konetta o saanu ettiä....ollu välillä metaboa,makitaa,kiinakamaa sun muuta vehettä mut boschin kone o aina parraite käteen sopinu...pieni kevyt ja kestävä kampe..suosittelen :wink:
   
 5. RoseTeddy

  RoseTeddy 1st gear

  ehdottomasti paras pikkuliippi mitä oon omistanut. pehmeä käynnistys ja löysää kierroksia jos jää terä kiinni. varmasti löytyy muitakin hyviä ja kestäviä malleja ja merkkejä mutta tää on ainoo vaihtoehto jos pitää yhdellä kädellä toimia.
   

Kerro tästä muillekin!