Brittiauton ratin irrotus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja mietmi-3, 1.7.2019.

  1. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Toi Humberin ratti aiheuttaa harmaita hiuksia (niitä on toki jo muutenkin). En viittiisi särkiä mitään joten jos joku on irrottanut brittiauton ratin jossa on se idiootti vilkunkytkin keskellä ohjauspyörää kuten esim Ford thames jne (josta itte särjin aikoinaan kyseisen osan) . Siellä merkin alla jossain on mutteri jolla ratti on kiinni mutta kun haluan säilyttää merkin kunnossa! Nyt tarvittais neuvoja kuinka saan ratin irti ohjausakselista sillä runko/tekniikka alkaa olla nipussa ja pitääs päästä korin kimppuun.
     
  2. puna niska

    puna niska Gearhead

    Jos se on samanlainen kuin ankassa niin siitä vilkku töötti tatista männöö ohut putki ohjaus aksilan läpi simpukan päähän siellä lukitus plus johot.
     
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kyllä ratin saa irti ilman että simpukan päästä irrottaa sen kiinteän putken. mutta miten sen merkin tai vilkkukytkimen saikaan ehjänä irti. Toi +60v muovi ei oikeen kesta väkivaltaa.
     
  4. f34

    f34 Double Gearhead

    Jos tuo brittitekniikka pohjautuu 30-luvun amerikan tekniikkaan, niin simpukan alaosasta sokka irti ja vilkun tanko irtoaa. Siis se ohut puikko joka menee rattiakselin sisällä simpukan läpi asti.
     
  5. puna niska

    puna niska Gearhead

    Joo ei tuo liene ihan samanmoinen anglian kanssa tai sitten ei riitä runeberin kyvyt itelläni asiaa kuvailemaan.
     
  6. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Tikku läks ratti ei...................... Millä piiiiip sen keskiön saa irti ilman rikkomista?
     

Kerro tästä muillekin!