Brittipyörät?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja Terosu, 11.11.2010.

 1. Terosu

  Terosu 1st gear

  No, remonteista löytyy kuitenkin dokumenttia, yleisilmeeltään hyvin pidetty, kaikesta päätellen perushuollot on tehty oikein ja ajallaan, kone käy oikein nätisti ilman kilinöitä ja kolinoita, että ei tää nyt mikään ihan sika säkissä ole teknisesti. Siitä ei sitten voi tietää miten hyvin pyörä itselle sopii ja itseä miellyttää pidemmän päälle, mutta tokko siitä sen paremmin keväällä tietäisi ensipyörän kohdalla, vaikka vähän pääsisi ajamaankin. Lukemani perusteella olisi sellainen, joka itselle voisi sopia. No, aika näyttää.
   
 2. Quest

  Quest Gearhead

  Jos haluat harrastaa, osta Britti tai HD. Kaikkea saa helposti ja koht edullisesti. Kerran kun käy läpi niin ei tartte sen jälkeen paljoa kajota.

  Jos haluat liikkua paikasta A paikkaan B helposti, osta Hodna.
  Toki silloin täytyy hankkia jotain ihmeellisiä millimetri mitoitukseen perustuvia työkaluja pakkiin :poff:
   
 3. eeko

  eeko Gearhead

  joo

  Samaa mieltä. Unit Trumppaa saa sopuhintaan ja on vaihtovirtalaturi ja osia saa UK:sta pilvin pimein. Kerran kunnolla laitetulla koneella ajaa monta kesää huoletta.
  -eeko
   
 4. Terosu

  Terosu 1st gear

 5. alarace

  alarace 1st gear

  Miehesta tuli saippuakotelo harrastaja. hoh-hoijaa.
   
 6. Terosu

  Terosu 1st gear

  Jaaha ja kukas sä mahdat olla :rotfl: Käsittääkseni en ole kenenkään mielipidettä omiin mieltymyksiini, hankintoihini enkä itseeni muutenkaan kysynyt, joten miten olis jos kusipää suksisit vaikka vittuun :poff:

  Mistä teitä toisten tekemisten arvostelijoita tässä maassa sikiää?

  En käsittääkseni muutenkaan ole sitoutunut mihinkään tietynlaisiin laitteisiin loppuiäkseni, enkä periaatteestakaan aio lokeroida itseäni mihinkään ihme lokeroon, jossa sinunkaltaisiasi urpoja keskenään pyörii. Tämä pyörä viehättää minua, niin viehättää moni muukin, kuten nuo britit, mutta tähän päädyin. Sen enempää mä en aio kellekään selittää.
   
 7. Piru

  Piru 1st gear

  :D Tervetuloa moottoripyöräilyn ihmeelliseen maailmaan :D Vittuiluun on paras tottua, ihan samanlai toimii homma kun autopuolella jos et satu olemaan sen "oikean" merkin omistaja, niin joku on aina kettuilemassa. Ei kannata ottaa asiaa vakavasti... "saippuakotelo" LOL LOL
   
 8. Ronkeli

  Ronkeli Gearhead

  ^ tuo on kyllä niin totta. Sitähän se on, milloin sylintereitä liikaa - milloin liian vähän mutta yhtäkaikki, onpa prätkälijöillä ainakin yks asia mikä yhdistää, nimittäin satula on kaikilla päin persettä :)

  Jollain se pitää aloittaa, ja siitä se sitten alkaa homma muokkautua kun pääsee ajamaan :rotfl:
   
 9. alarace

  alarace 1st gear

  Vai meni herne nenukkiin. haha. No jos olisit laittanu scootterin, sillon olisin kirjoittanut, et ostit hiustenkuivaajan.
  Tosiasiahan on, et jostakin on aloitettava, mut jos britti-vehkeita haluaa harrastaa, loytyy niita myos halpoja. Juuri esim. myin. BSA scramblerin Suomeen. 1800 hinta rahteineen taalta briteista.
  Ei ehka niin nopea kuin Honda, mut keulaa nostattaa joka vaihteella kuitenkin.
  Viela pari britti-harvelia jaljella joulu hintaan.
   
 10. Terosu

  Terosu 1st gear

  No niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan, kai säkin sentään sen verran tajuat vai tajuatko? Pidä kuule huoli vaan omista asioistas äläkä tuu tänne huutelee toisten ihmisten asioista. Kukaan ei meinaan sun tyhmiä ajatuksia ja mielipiteitä pyytänyt.
   
 11. alarace

  alarace 1st gear

  Voi voi sentaan.
  Hei mitas jos opiskelet ensin vahan pyorasanastoa ja lempinimia yms. asiaan liittyvaa ennen kuin alat muita tyhmiksi haukkumaan.
  Olit etsimassa Britti-pyoraa mutta olivatkin kalliita, joten paadyit japsiin.
  Siksi kommenttini.
  Mutta pyydan anteeksi, jos ei mies kesta minkaanlaista kritiikkia.
  Joten anteeksi.
   
 12. Terosu

  Terosu 1st gear

  Vai kritiikkiä. Vittuilu ja kritiikki on kaks eri asiaa. Sitä paitsi mitä kritisoitavaa sulla voisi vieraalle ihmiselle olla siitä minkälaisen prätkän hän ostaa?

  Ja joo alkuun hain brittiä, eikä japsit olis tulleet kuulonkaan, mutta asioihin perehdyttyäni lämpesin noille japseillekin. Ja ne alkoi jopa viehättää. Mut kuten sanottua mun ei tätä tarvis selittää, asia kun ei kellekään muulle kuin mulle itselleni kuulu. Mut jep antaa mun puolesta olla, toivottavasti et yöuniasi menettänyt mun väärän pyörävalinnan takia.
   
 13. trumppat110

  trumppat110 3rd gear

Kerro tästä muillekin!