Brougham 5.0 307 LV2 (Oldsmobile) ja moottorin vikavalo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Harmania, 13.10.2018.

  1. Harmania

    Harmania 1st gear

    Oldsmobilen 5.0 V8:lla varustetussa Cadillac Broughamissa syttyy moottorin vikavalo muutamia minuutteja käynnistyksen jälkeen. Ei ole väliä ajaako autolla vai antaako seisoa pelkästään tyhjäkäynnillä niin saman ajan kuluttua syttyy vikavalo. Koskaan ei heti.

    Auto kävi myös vähän huonosti, niin vaihdoin polttoainesuodattimen, kun tiesin että tankin pohjasakkoja oli päässyt kiertoon. Ajattelin jos se olisi syy. Auttoi käynnin tasaisuuteen ja nyt käy tasaisesti kuin "singeri", mutta vikavalo ilmestyy edelleen.

    Joku anturi herjaa jostakin?
     
    Muokattu: 13.10.2018
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Mitäs jos kattos koodin, mistä se valo tulee? Vuosimallin kertominen auttaa näissä monasti aika paljon...
     
    Karpov tykkää tästä.
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!