Buick 1954-1956

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bruno59, 2.3.2014.

  1. Bruno59

    Bruno59 3rd gear

    J-peg hieno jpeg :) ja auto kans, musta/valkoinen hyvä värikin !

    Naketti onko Buick leimattu ?
     
  2. J-peg

    J-peg Gearhead

  3. Naketti

    Naketti 3rd gear

    Maukkaan näkönen on kyllä J-pegin löytö! :) Oma Buick leimattu jo viimeviikon torjantaina huomautuksetta. :) Kilometrejä on kertynyt jo mukavasti.

    Luultavasti lähipäivinä on toinen muksu syntymässä maailmaan, pitää jollain viritellä turvakaukalo takapenkille. Ekan riiviön penkin kiinnitys ratkesi ylimääräisenä pyörineellä 3-pisteturvavyöllä, jonka virittelin vain lantiovyöksi. Arvelin pultata sidontalenkit lattiapeltiin takapenkin alle leveillä prikoilla ja kuormaliinalla vetää kaukalon telakan kiinni. Joku voi olla erimieltä, mutta väitän sen kyllä pitävän yhtälailla.

    Mulla on sähköpyyhkijät toteutettu vissiin jonkun pikku-Civicin takalasin pyyhkijän moottorilla. Pelittää muuten jees, mutta on pirun hidas. Sen takia arvelinkin kokeilla, pelittäiskö orkkismoottori paremmin.
     
  4. Flash

    Flash 3rd gear

    Siihenhän käypi rakennellen lähes mistä vaan pyyhkijänmoottori jonka akseli sahaa n. 180 astetta edestakasin tai vaikka vähä enempiki, eikä pyöri ympyrää.
    Naketilla on itseasiassa fiestan takalasin moottori käytössä ;)
     
  5. Naketti

    Naketti 3rd gear

    Ai se oli Fiestan, sit muistin väärin :D
     
  6. J-peg

    J-peg Gearhead

    Taidan käydä huomenna ihan mielenkiinnosta kysymässä varaosaliikkeestä, että tilaavatko mulle ihan "ruuvaa kiinni" pyyhkijänmoottorin ja jos niin mihin hintaan. Huomenna oon ehkä viisaampi. Täällä on vielä sen verran talvinen ilmasto, että voi hyvillä mielin laitella autoa kesäkuntoon.
     
  7. Gtamazon

    Gtamazon Gearhead


    Eihän teillä olis kuvaa tuosta toteutuksesta tai vastaavasta?

    Ittellä olis samanlainen prokkis edessä....
     
  8. Flash

    Flash 3rd gear


    Naketti hoitakoon kuvan mun "karkeasta" toteutuksesta jos haluaa..
     
  9. Naketti

    Naketti 3rd gear

    Huomenna voin ottaa kuvan siitä. Eilen virittelin paremmat kaiuttimet orkkismankan kaiuttimen paikalle jotakuinkin näin: https://www.dropbox.com/s/viblg5l9k3iho ... 143108.jpg

    Onhan se letkeempi :D
    Bensaletkut vaihtelin äsken uusiin, kun oli jo vähän hapristunut entiset. Suunnitelmissa on vetää kokomatka kupariputkeksi, niin ei tarvii pelleillä noiden kumiletkujen kanssa, kun ei mikään tunnu enää kestävän bensaa.
     
  10. J-peg

    J-peg Gearhead

    Minä varmaan tilaan jenkeistä sen pyyhkijänmoottorin. Ellen nyt väärin laskenut niin 300€ ja olis paketti kotona.
     
  11. Naketti

    Naketti 3rd gear

    Jees. Kuvan ottokin viivästyy vähän, kun ollaan just tässä synnytysosastolla odottelemassa uutta pikkuapulaista syntyväksi. :)
     
  12. J-peg

    J-peg Gearhead

    Buick on liian kentässä. Mistähän vois löytää uudet jouset?
     
  13. Naketti

    Naketti 3rd gear

    En muista oliko rockautossa, mut ainakin oldbuickpartsista löytyy.
     
  14. J-peg

    J-peg Gearhead

    Joo, jenkeistä näyttää saavan. Ilmeisesti samat vuosina 1954-60. Jostain luin että 1978 El Caminon vois käydä, kun vaan tietäis varmaksi.
     
  15. Naketti

    Naketti 3rd gear

    Tässäpä vielä J-Pegille se lupaamani kuva pienellä viiveellä tosin: https://www.dropbox.com/s/r0yclapsj9pjk ... 194043.jpg

    Toivottavasti siitä on yhtään mitään apua. :) Eipä tuossa muuten pitäisi olla mitään ihmeellistä tai vaikeaa, se 180-asteen kääntösäde vaan on se "the thing" siinä.

    Viikonloppuna tuli vielä vähän laturijumppaa, oli hiilet jo menneet aika loppuun niin lopetti lataamisen. Samalla purin koko laturin, putsailin ja rasvailin laakerit. Nyt pelaa taas kun Buick. :D
    Tulevana viikonloppuna olis tarkoitus vaihtaa ohjaustehostimeen tuoreemmat öljyt.
     
  16. Naketti

    Naketti 3rd gear

    Tuli mieleen, että mulla lojuu ylimääräisenä uusi ja käyttämätön ainakin '56 Specialiin käypänen takajarruletku, jos jollakulla on tarvetta. Käy varmaaan muihinkin ainakin saman vuoden malleihin.
     
  17. J-peg

    J-peg Gearhead

    Kiitos kuvasta, joku muu tosin kysyi sitä, mutta sama homma itselläkin ehkä edessä. Painaa kesä päälle ja pitäisi pyyhkijät ja pissapoika saada pelaamaan, että saa leimalle. Kokeilen vielä tuota alkuperäistä saada pelaamaan...

    Osaako joku sanoa miten tuolle pyyhkijöiden ja pesurin käyttökytkimelle pitäisi letkut tulla?

    http://s1049.photobucket.com/user/rojek ... d.jpg.html
     
  18. Naketti

    Naketti 3rd gear

  19. J-peg

    J-peg Gearhead

    Eli tuossa kytkimessä pitäisi ilmeisesti olla kolme kupariputkea, joihin tulee letku? Yksi on sitten lähtenyt irti, mielenkiintoista.
     
  20. Naketti

    Naketti 3rd gear

    En nyt muista ulkoa, voin huomenna ottaa kuvan omasta kytkyttimestä, muistelen siinä olevan kolme putkea. Onkos sulla tuota tuulilasin pesuripurnukkaa?
     

Kerro tästä muillekin!