buick 1966 maali! onko thermoplast ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja buick-62, 17.11.2013.

  1. buick-62

    buick-62 1st gear

    Tervehdys !
    Buick -66 työn alla,maalausta suunnitellaan, mutta onko tuolloin jo ollut thermoplast maalit, ja jos on niin onko epoksi ainoa vaihtoehto pohjamaaliksi, onko kokemusta tästä?
    Kiitos etukäteen vaivannäöstä jos tiedätte jotain aiheesta.
    T. hena 050-5702001 tai vastausta tälle foorumille.
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Katoppa siitä body tagista.Vanhemmissa ainakin lukee Magic-mirror acrylic laquer.
    Tarkoittaa ymmärtääkseni juuri thermoplastista akryylimaalia.
     
  3. KHe

    KHe 1st gear

    Tinneristä kunnolla märkä rätti jolla pyyhit maalipintaa, jos sulaa tineriin on toden näköisesti thermoplastinen, tai ihan sama mikä mutta ei kestä suoraan tinneri maaleja, vesi ohenteisista massoista en tiedä eristääkö tarpeeksi lakan alla
    tietysti jos laittaa HS tai UHS lakkaa niin ei tarvitse ohentaa.
    Laita thermoplastiselle maalille tarkoitettu hiontaväri niin ei ole väliä mitä alla, ei vaan saa sitten hioa puhki mistään tai siis kun menee puhki niin taas hiomaväri eristeeksi sitten kun on suora
     
  4. buick-62

    buick-62 1st gear

    kiitos vastauksesta.
    Sainkin tänään laatikollisen erilaisia maaleja, pohjamaaleja ja ruiskukittiä maalia myyvästä liikkeestä, olivat testanneet juuri tinneri ja bensaräteillä, ja tulivat siihen tulokseen että ei ole thermoplastia.
    Projekti siis etenee!
    Kiitos
     

Kerro tästä muillekin!