buick 430 putkitus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja hanekki, 1.11.2009.

  1. hanekki

    hanekki 3rd gear

    onko kellää tietoo pystyykö putkittaa buickin 430 lohkoo?
     
  2. merccari

    merccari 1st gear

    käynti koneistamossa saattaasi auttaa.mulla irtosi keväällä männästä laki startatessa ja kanki ehti tehdä käynnissä muutamia järkky koloi . Paikallinen paalanen totesi et tehdään putkittamalla td70 mootttorin putkella. teki kans mutta ei ole vieläkään kasassa kone et sitten ton näkee miten kestää.näin kesän katselleena tuli mieleen että vois olla viisampi ostaa uus lohko miten paha vaurio sulle tuli ?reikä vesitilaan?
     
  3. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Tyypillisesti noi on putkitukset on pelannu sellasessa koneessa jossa on vesitilat pyttyjen välissä. Siiamilaisissa plokeissa huonommin. Samaa mieltä olivat aikoinaan koneistamossa ja tää asia niilläkin päällimmäisenä, siiamilainen vai ei?
    Tietysti se vaikuttaa kans että minälainen se reikä plokissa on, käy sen kanssa jossain koneistamossa tai tee toiseen plokiin jos mahtollista...
     
  4. hanekki

    hanekki 3rd gear

    jep reikähän se tuli vesitilaan.3 mäntä hajosi tyysti ja männäntappi teki reiän.mut tämäkin asia on jo selvitetty eli saa putkitettua ja löytypä vielä ihan melkein naapurista henkilö joka sen voi tehdä. sama sälli pystyy tekee dekit,kampuran hionnan/tasapainoituksen,runkolaakerilinjan,porauksen.mieluummin laittaisin toisen lohkon,mutta ei ihan joka nurkan päässä nuita ole.itselläni yksi oli mutta kerkesin myydä pöljyyksissäni sen jo pois.
     
  5. kime2

    kime2 Gearhead

    Sullahan hyvää tuuria oli,kun koneistaja löytyi lähistöltä!

    Älä huolehdi lohkon kestosta,varmasti tulee tuon putkituksen osalta kestämään!
     

Kerro tästä muillekin!