Buick -51 Heater

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Psycoil, 20.7.2011.

  1. Psycoil

    Psycoil 1st gear

    Mikäpäs on tua HEATER-nappula tuossa viisykkösen kojetaulussa?
    Kun tua lämppärinpuhallin toimii DEFROSTER-nappulasta.

    Kyseleepi nimim.: Hämmästynyt :lol:
     
  2. rötvä

    rötvä 1st gear

    Heater on se vänkärin perseen alla oleva pyöree kenno ja puhallin.
     
  3. Psycoil

    Psycoil 1st gear

    Kiittää ja kumartaa!
    Se on vaan nussi käynynnä penkin alla kun eip siel ole mittään :-?

    Pitäiskös siihen kennoon tulla vesiletkut auton alta? Kun siellä pohjassa parit letkut tulee siihen penkin kohdalle ja putkella toisiinsa yhdistetty ovat?!? :eek:
     
  4. rötvä

    rötvä 1st gear

    Sieltähän ne kulkee. Kumma jos joku on asioikseen viittiny purkaa kennon ja puhaltimen pois kun ne on melko hyvin koteloitu sinne.
     
  5. Psycoil

    Psycoil 1st gear

    juups ei tosiaan oo ko tyhjää täynnä penkin alunen. Varmaan jääny pois kun tua kulkine joskus ollu ihan palasina kuulemma, mut eipä sitä näillä säillä kyl tarvi.
    On tosin talvigummit odottelemassa tallin nurkassa jos vaikka joku kaunis pakkaspäivä heittäis pitkän moottorin tulille ja päräyttäis snagarille. Sais ainaki pidettyä kylähullun mainetta yllä :lol:
     

Kerro tästä muillekin!