buick dynaflow

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 19.11.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    löytyykö kokemuksia kys laatikon remonteista
    mistä kannatas ostaa osat kuka olis hyvä tekemään mitä on maksanu yms
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Osia on aika paha saada ja vielä kalliitakin yli 550€ riippuen mitä rikki. Toimitusaika jenkkilästä ~2viikkoa. Tossa lootassa on lähes joka vuosi muutettu joku paikka ja esim tiivisteet sopii vain tiettyyn vuoteen ja tilattessa täytyy olla varma tieto vuosimallista.
    kysy lisää vaikka dynaflow@4x4race.net osoitteesta.
     
  3. Wäiski

    Wäiski Gearhead

    Itseltäni Dynaflow kuittasi joskus kymmenen vuotta sitten ja remontti maksoi silloin muistaakseni jotakin 7000fim luokkaa. Uutta osaa tuli kyllä melkoinen läjä öljypumpuista lähtien. Remontin teki paikallinen tomaattiguru Siekkisen Kari, joka hommasi myös osat laatikkoon. Hyvin on pelannut. Kokeilepas tavoitella numerosta 0400 671727
     

Kerro tästä muillekin!