Buick Electra '66 montakin suomessa??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Micky, 4.2.2004.

  1. trooper

    trooper 1st gear

    Hämärän muistikuvan mukan Uudessakaupungissa oli 80 luvun lopussa musta Electra..en nyt muista tarkkaan vuosimallia, olisko ollu kuuskutonen..4 ovinen sedan.Ettei vaan olisi vieläkin seudulla?
     
  2. jt

    jt 3rd gear

    Buick oli mulla Uudessakaupungissa kahteen kertaan,myin välillä kaverille,mutta vaihdoin takaisin.Minulta auto meni vaihdossa Raumalle autoliikkeeseen.Kyseessä on sama Buick joka nyt on Porissa.
     
  3. fury76

    fury76 1st gear

    täytynee kysästä silt kaverilt vieläkö omistaa buickin oisitko kiinnostunu autost?
     
  4. trooper

    trooper 1st gear

    Katos, vielä muisti vähän pelaa.. :D Uudessakaupungissa oli siihen aikaan helkutisti jenkkiautoja liikenteessä eikä ketään haitannu jos ajeli neliovisedanilla..Silloin oli yhteishenkeä ihan kiitettävästi noin yleisestikin..Taitaa olla Uudessakaupungissa nykyään aika hiljaista amerikanautorintamalla; muutama sitkeä sissi vielä jaksaa.. 8)
     
  5. Micky

    Micky Gearhead

    voisihan auto kiinnostaakin jos vaan pörssi kestää...


    morjestus juu..mulla toi auto nykyään porissa edelleen juu...soittelinkin sulle joskus koneen tekemisien perään yms pientä...ei sulle siitä mitään osia jäänyt nurkkiin lojumaan?...pistä vaikka privaviestillä jos on...
     
  6. fury76

    fury76 1st gear

    kyselen buickist jolun jälkee
     
  7. Micky

    Micky Gearhead

    eipä sillä niin kiire ole lainkaan mutta kuunnellaan kyllä mielenkiinnolla...pistä vaikkapa privaattiviestillä mitä siitä huudellaan ja vaikkei myynnissä olisikaan...
     
  8. chevelle66

    chevelle66 Gearhead

    Multa löytyy 65 4d valkoinen punaisella nahkakatolla,
    rekkari oli APU-48.On muuten myynnissä, poistettu kilvistä 1983.
     
  9. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Turussa Varissuolla -80 luvulla asui yks hemmo jolla oli -66 4-ovinen tolppa. Viimeksi kun näin kyseisen hylsyn niin pojat oli maalannut sen fleikkisiniseksi liian vähällä flakella ja vain pari kerrosta lakkaa päällä :rotfl: . Mahtaako toi olla palattu jo??
     
  10. a-bodyman

    a-bodyman 1st gear

    Kuva arkistoista löytyi valkoinen 66 avo rek.NK-785 korinvaihto?nähty 95 Hesassa ja vihertävä 67 4D HT rek.NCU-54 Turussa 97.
     
  11. MadMike

    MadMike Gearhead

    Kuullostaa ihan Tapsan touhuilta....eikös sillä tollanen ollut ja samanvärinenkin??
     
  12. ZipZap

    ZipZap 1st gear

    Tiijäppä kiinnostaako tämä ketään, mutta mulla on Electra 225. Kylläkin vuosimalli -67
     
  13. BuickS

    BuickS Gearhead

    Heti alkoi kiinnostaa! -67 on omaan makuun parhaimman näköinen Electroista. Onko mitä korimallia, montako ovea?
     
  14. ZipZap

    ZipZap 1st gear

    Heti alkoi kiinnostaa! -67 on omaan makuun parhaimman näköinen Electroista. Onko mitä korimallia, montako ovea?[/quote]

    Neliovinen HT. Musta. 430 cc. Tänäkesänä museokatsastin auton.
     
  15. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Nostellaas vähän, mulle tulossa ajoon -65 Electra avo, Californian tuonti. Kuulin että Turkkusessa päin majailisi samanlainen, tietääkö kukaan?
     
  16. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Noita ´65:ia on näköjään nyt vasta alkanut avona tulemaan tänne päin.Mulla on ollut niitä kaksi kappaletta,90-luvulla ja 2000-luvun alkupuolella.Molemmat meni sittemin Ruotsiin.Eka kämpän oston takia ja toinen uuden projektin rahoittamisen vuoksi.Silloin ei Suomesta löytynyt osto halukkuutta,mutta Ruotsista hakivat "kiljuen".Hieno homma että niitä alkaa taas täällä olemaan :)
     
  17. Porvoonlankku

    Porvoonlankku 3rd gear

    Re: 66 electra 225 4d tolppa

    Vanha juttu mutta silti:

    JETin mainoksessa pukkien päällä olleen Electran rekkari oli silloin NS-622 ja se oli helmiäisvalkoinen.

    Perimätiedon mukaan se olisi ollut uutena Ahvenanmaalla ja musta. Joskus -70 -80 luvulla se oli ilmeisesti hyvässä harrastekäytössä Hesassa (pilsnerbil sanoisi Ruotsalainen...) ja myynnissä Vartiokylässä autoliikkeessä joskus n.-87.
    Kaverini ihastui sen auton levyisiin takavaloihin 8) ja osti pois.
    Tarkoitus oli kai laittaa Electra viimeisen päälle mutta homma hyytyi sisustan purkamisen ja tekniikan remppaamisen jälkeen. Tosin kaveri ehti isolla rahalla rempata orggis naulapään ja Super-turbine 400:sen. Sekä alustaa "hiukan". Kori kävi pois rungolta jolloin ammattihitsari rakensi takarungon uusiksi ja teki koriinkin aika paljon mätähommia.
    Kävin leimaamassa sen kaverin puolesta joskus -90 luvun alussa jolloin se oli jo aika karun näköinen vessa ja inssin ilme Hakuninmaalla kertoi, että voi Veeeee... Taas noita paskoja. :poff: Ilme muuttui nosturilla, kun inssi katseli juuri hiekkapuhallettua ja maalattua runkoa sekä uusia iskareita ja puslia. Leima tuli ja hemmo sanoi jotain, että tuosta se auton laittelu pitäisikin aloittaa.
    Se ajautui toisen kaverin käsien kautta joskus -90 luvulla jonnekin Hämeeseen jossa se kuulemma sai luovuttaa 401:sen jonkun -64 avon konehuoneeseen? ST-400 käväisi mullakin myöhemmin mutta ei sopinutkaan BOP kehäpulttijakoon ja meni kiertoon...

    Millähän siihen oli saatu 14" pyörät alle, kun orggis jarrurumpujen päälle ei mahtuneet vaninkaan 15" vanteet... :odroll:

    Ajoltaan se tosiaan oli järjettömän hyvä vaikka kuosi oli sellainen, että tien päällä virkavaltaa nyppi ihan selvästi, kun mitään oikeaa huomautettavaa ei löytynyt. :lol:
     
  18. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Onko kukaan tuomassa Electroja kesäksi?
    Kuulin että uudellamaalla on kullanvärinen -65 avo, omistaja kertokoon enemmän jos haluaa.
     
  19. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    -66 avo tuli tänään ostettu Kaliforniasta. Vähän ajettu laite. Ollut samassa suvussa uudesta asti.
    Kotiutuu jossain vaiheessa kesää :D
     
  20. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Ilmeisesti joku jenkeistä tuotu lähiaikoina? Se toinen mun yksilöistä oli kullan värinen,mutta tuskinpa tässä on kyse niin vanhasta jutusta?

    Sitten jos joku tuuttaa oikeaan takakyljen korjauskelvottomaan kuntoon,niin mulla on NOS osana takakylkipala.Tosin 4-ovisen,mutta pystyy hyödyntämään takalasin alareunan kohdalta taaksepäin.
    Ja saattaa joku listan pätkäkin makoilla vielä jossain hyllyssä
     

Kerro tästä muillekin!