Buick Electra/Oldsmobile 307 saasteosat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mietmi-3, 7.1.2017.

  1. Substitute

    Substitute Gearhead

    Jää ne muistiin Obd1:ssäkin, mutta kun akun irrottaa ne häviää sieltä.
     
  2. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Täytyykin kattoa mitä tahtoo vilkutella. Tänäänkin jotain vilkutteli kun puol lämpymänä parin kaasutuksen jälkeen kävi tyhjää.


    Täytys noi muutkin mitata kun jäi toi touhu sillon joskus vähän puolitiehen.
     
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Auto on ollu mulla noin 10v ja silloin kun osti oli kulutukset kohdalla ja kaikki ok. Noita viri tulppauksia ei ole. Koodit jää muistiin kunnes otat akkukaapelin irti sillä se nollaa muistin. Tossa heitetty YV:tä ja soiteltu niin nyt menee lamdan näyttö paremmin mutta kaikki ei ole vielä kondiksessa. TPS oli noin 0.8 ja säädetty alemmas ja sytkä reilusti myöhäisellä ja sekin on nyt kohdalla mutta jokin mättää vieläkin. Kulutus on arvion mukaan tippunut (toivottavasti) Ei viitti vetää tankkia täyteen kun tihkui yhdestä kohdasta jonka korjasin kemiallisella metallilla.
     
  4. Rockpatrol

    Rockpatrol 1st gear

    Dodii. potilaana -84 electra..

    Tyhjäkäyntiä ei pyöri kun ryyppy päällä, antoi vikakoodia lämpöanturista joka nyt vaihdettu uuteen.. Vetoja tuossa laitteessa ei kyllä ole juuri ollenkaan. Front vacuum break uusittu
    Eikös seossolenoidin pitäs napsutella virrat päällä? Toi on ihan mykkä.
    Löytyskö kellään hyvää q-jettiä missä ois uudehko tps ja seossolkka?

    Haittaneeko suuresti jos väliaikasesti nostan tyhjäkäyntikierroksia että onnistuu ajelut.. Kulutus tolla vehkeellä ei ole mikään kauhea.

    Ei tekis mieli vielä pilata aftermarketi kaasareilla ja alipainejakajilla.
     

Kerro tästä muillekin!