Buick Electra vilkut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja kerma, 24.8.2015.

  1. kerma

    kerma 1st gear

    Eli 85 farkku electra. Vilkut toimi normaalisti kunnes Yks kaks jäivät palamaan kestona. Sama mollemmin puolin. Hätävilkuyt toimii normaalisti. Jarruvalot toimii myös. Rele oon uusi.
    Mitä vikakohteita on syytä etsiä?
     
  2. Holley

    Holley Gearhead

    Hätävilkulle on oma vilkkurele, sulakerasiassa ja normaalivilkkujen vilkkurele taasen on siinä rattiputkessa. Vaihdoithan oikein?
     
  3. kerma

    kerma 1st gear

    Okei. Kiitos tiedosta! Kuinka ratin saa irti, jollain ulosvetäjällä? Sen takana ilmeisesti on se rele?
     
  4. Tero.Rutanen

    Tero.Rutanen Gearhead

    Elä sitä rattia irroita ei se siellä ole. Mulla oli samanmoisessa laitteessa vilkkurele noin 10-15 senttiä rattiputkesta appariin päin, kojelaudassa alhaalla. Hätävilkun rele oli sulaketaulussa.
    utta mistä löytäisi semmoisen rauhallisesti tikkaavan releen ettei tule stressi liikennevaloissa??
     
  5. Substitute

    Substitute Gearhead

    Vaikka siitä naapurustosta Western Partista saa elektronisia vilkkureleitä, niissä vilkkumisnopeus ei ole polttimoiden tehoista riippuva.
     
  6. ameriikanteijo

    ameriikanteijo 3rd gear

    Maadoitusvika oireilee myöskin juuri noin, keulapalan alla suomikytkentöjä, maajohto vedetty keulakehikon peltiin, puskurivilkun hehkupidikkeelle menevä maajohto on hento messinkiklipsi, hapettuu ja murtuu... tämmösiä. Relevika harvinainen.
     
  7. kerma

    kerma 1st gear

    Joo tänään katon maadoitukset ja sitä relettä etsin. Eilen vaihdoin kaikki polttimot ym. Mutta ei vaikutusta..
     
  8. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Onko hazard nappi pohjassa?
    Onko eroa onko pohjassa tai ylhäällä?
     
  9. kerma

    kerma 1st gear

    Noniin! Nyt toimii vilkut, koputtelin sitä vilkkujen relettä niin alkoi heti raksuttaa. Kiitos paljon avusta. Kannattaako mun vaihtaa se rele vaikka alkoi toimimaan? Kiitos vielä avusta.
     
  10. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Ei se montaa euroa maksa vaihtaakkaan. Saattaa ennen pitkää vaatia lisää koputtelua ja ei ole niin kiva paikka tetsata toi jalkatila.
     

Kerro tästä muillekin!